- 23 Kasım 2019
- 76
- 34
- 3
- 36
- Konu Sahibi buffysummers
Şu an emin olamıyorum ya o beni bağlıyor. Hani bilsem mi kesin reddedildim, yüzüne bakmadan gideceğim ama "ya doğruysa" şüphesi yüzünden köprüleri yıkmıyorum.Cikk. O yazdikca da sen yazma.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu an emin olamıyorum ya o beni bağlıyor. Hani bilsem mi kesin reddedildim, yüzüne bakmadan gideceğim ama "ya doğruysa" şüphesi yüzünden köprüleri yıkmıyorum.Cikk. O yazdikca da sen yazma.![]()
O ya da bu nedenle ertelemis. Varsayimlari bir kenara birak. Yuzune bakmaman gereken bir durum yok ama ona yazmaman gereken bir durum var.Şu an emin olamıyorum ya o beni bağlıyor. Hani bilsem mi kesin reddedildim, yüzüne bakmadan gideceğim ama "ya doğruysa" şüphesi yüzünden köprüleri yıkmıyorum.
Aldatıldım mı demedim zaten atlatıldım mı dedim.
Biri varsa çıkar kokusu yakın zamanda.
Cinsellik bekliyorum?
Peki şimdi birden durmak olur mu? Sonuçta kaç gündür yine konuşmaya devam ediyoruz.O ya da bu nedenle ertelemis. Varsayimlari bir kenara birak. Yuzune bakmaman gereken bir durum yok ama ona yazmaman gereken bir durum var.
Çünkü cinsellik yok?O zaman kırılmak niye ki trip niye
Ben olsam soguklugumu belli eder ve yazmazdim.Peki şimdi birden durmak olur mu? Sonuçta kaç gündür yine konuşmaya devam ediyoruz.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Elbette sevgiliyle olduğu zaman ayrı bir keyif, ayrı bir güzellik oluyor ama şu an bir şekilde şu konuyu çözmem gerekiyor :)Bunları gerçekten sevdiğiniz birisiyle yaşasanız eminim daha mutlu olacaksınız ve bu soru işaretleri olmayacak. Gezin dolaşın sevişin ama sevdiğiniz sevgiliniz olan insanla yapın. Ciddi ilişki olmasın yine evlilik düşünmeyin ama ilişki olsun.
Iste olaya yanlış başladığınız için adamda onun rahatlığı var. Biraz bırakın bişey yapmayın bir kaç gün geçsin bakalım onun davrasinlarina göre hareket edersiniz. Eğer istemiyorsa sizde tamamen ilişkiyi kesersiniz. Kendi biliiirYorumunuz için teşekkür ederim. Elbette sevgiliyle olduğu zaman ayrı bir keyif, ayrı bir güzellik oluyor ama şu an bir şekilde şu konuyu çözmem gerekiyor :)
Zaten şu an beklemedeyim. Yani özellikle birlikte ilk kez yapacağımız için kendine gelip enerjisine kavuşmayı beklemek istemesini anlayabilirim. Eğer durum gerçekten buysa zaten yakın zamanda belli olur. Aksi takdirde zaten aynen kendi bilir deyip keser atarım.Iste olaya yanlış başladığınız için adamda onun rahatlığı var. Biraz bırakın bişey yapmayın bir kaç gün geçsin bakalım onun davrasinlarina göre hareket edersiniz. Eğer istemiyorsa sizde tamamen ilişkiyi kesersiniz. Kendi biliiircinsellik teklifini red eden erkekte bi sıkıntı vardır. Ya korktuğu bir şeyler vardır. Yada eminim geçmişte unutamadığı yeniden olacağını düşündüğü biri.
Hmm bu değişik bir açı oldu.Valla böyle bir ilişki içindeyken karşı taraf bana cinsellik teklif etse bende hayır derim. Zamanlamayı şimdiye mi denk getiriyor, ciddi değildik ama tatile gittim geldim ilişki istiyor, beni bağlamaya çalışıyor algısı oluşurdu bende.
Belki o da aynı şeyi hissetti reddetti veya tatilde biriyle tanıştı beraber oldu/olacak, onu değerlendirmek istiyor.
Yani kısaca evet reddedilmişsiniz.
Yani çok yorgunken istememe durumu olabildiği ve sağda solda bunu çok duyduğumuz için, alkolün dibine vurulan iki haftadan sonra biraz beklemek istemesi ilginç gelmedi. Dışarıdan bir gözle bakınca böyle düşünüyorum. Misal bunu siz bana anlatsanız "adam çok yorgunmuş, belki performans endişesi var, biraz kendine gelmek istemiş" der geçerdim. İşin içinde kendim olunca işte kafamda deli sorular.Enteresan geldi durum. Anlayamadım.
Son ilişkimdeki kişi gerçekten ağır ve yorucu bir işte çalışıyor. Bildiğin işte gece geldiği halde 0 uykuyla, benimle buluşup bir şeyler yaşıyordu. Yani cinsellik denilince vücuda bir enerji pompalaması oluyor. Hakeza benim için dahi öyle, bir kadın olarak.
Evet devam eder. Eğer benim dediğim gibi düşünmüşse sizi bir adım geri çekilmeniz için böyle söylemiştir yoksa tamamen elindekinden neden olsun.Hmm bu değişik bir açı oldu.
"Beni bağlamaya çalışıyor" algısı tatil dönüşü olduğu için mi peki? Yani sonuçta bu bir şeyi değiştirmeyecek, hani tatilden döndü artık evimin erkeği ol değil, yani yine bu şekilde devam edecek her şey.
Bir de aynı şeyi hissetse, yukarıda da yazdığım gibi kalan her şey aynı şekilde devam eder mi? Yani günaydın mesajları, gün içindeki konuşmalar, geyikler vs? Veya "kendime gelince konuşalım" der miydi? Bu konudaki fikrinizi öğrenmek isterim çünkü düşünmediğim bir açı sundunuz bana.
Çünkü cinsellik yok?
Ben tam ifade edemedim sanırım.
Tatilden döndükten sonra çok yorgun olduğunu, hiçbir şey için hali olmadığını söyleyip biraz kendine gelmek için zaman istedi. Dolayısıyla halen konuşuyor olmamıza rağmen bir şey yaşamadık ve ben bunun bahane mi yoksa gerçek mi olduğu konusundan emin olamadım.
Hmmm.Evet devam eder. Eğer benim dediğim gibi düşünmüşse sizi bir adım geri çekilmeniz için böyle söylemiştir yoksa tamamen elindekinden neden olsun.
Tatil dönüşü olduğu için değil de daha çok tatilde yalnız eğlendi, içti, partiledi vs. aklı tamamen bekar hayatına kaymadan şu adamı bağlayayım, bak ben buradayım ve sana cinsellik teklif ediyorum. Gibi bir algı oluşmuş gibi.
En azından benim hissettiğim bu.