Reddedil(me)dim mi ben şimdi

Aşkla cinsellik taraftarıyım ama cinsellik için cinselliğe de karşı değilim yaşayanlara saygım var.
Fakat bu böyle planlanılcak bir şey değil, o zaman değersizleşiyor durum. Basit algılanıyor ve bu da dolayısıyla ilgi çekmiyor. Yani bu hani o gün gezip tozup eğlenirken, "hadi bana gidelim" modunda bir şeydir bence, ayın 14 ü perşembe günü saat sekizde diye randevu oluşturulacak bir durum değil. Şahsen arzulamazdım bunu, hiç dinamik değil. Ayrıca size hala aynı şekilde yazıyor olmasına niye bu kadar takıldınız bilmiyorum, tatile biriyle gitmiş orada yaşamış ve şimdi sizle cinsellik yaşaması tahminen diğer kadına ilgisini keseceği için yaşamıyor. Ama bir yandan tabi ki sizinle aynı şekilde konuşuyor çünkü cepte olmanız gerekiyor. Erkek kafası yahu, cinsellik için cinsellik kafasına kadar gelip o kısmı nasıl atladınız anlamadım. Erkek, erkek. Bunların hepsi aynı fabrika. Bu saatten sonra kamasutranın en zevk verici pozisyonunu vaadetse asla dönüp de bakmam. Sonuna kadar red.

Takılmak sözü dahi bana kötü geliyor.Sözde takılmalık ilişkilerde en çok zararı yine kadınlar alıyor,yapmayın bence bunu kendinize.Bizler duygusal varlıklarız,çabuk bağlanırız.Erkekler analitik düşünür,düz mantıkları vardır.Erkekler sadece gerçekten emek verdikleri,risk aldıkları kadınları gerçekten sevdiklerini düşünüyorum,takılmalık olarak gördükleri kadınlar onlar için sadece cinsel tatmin yaşayabilecekleri biri oluyor.Oysa duygusal tatmin işin içine girince çok daha farklı oluyor.Siz bu kadar düşündüğünüze ve o yokken özlediğinize göre bağlanmışsınız,bence biraz frenleyin kendinizi ve duygularınızı kontrol altına alın,aksi takdirde bu işte en çok üzülecek siz olacaksınız gibi duruyor.

Diğer konuda bir arkadaş Instagram'da konuştuğu adama buluşma teklif etmiş, adam in misin cin misin bilmiyorum, neden bulusayim demiş. Burada adam kadının beraber olma teklifini yorgunum diyerek reddetmiş. Bu adamlar Türkiye sınırları içinde mi yasiyor! : ) İnanamıyorum.

Adam evlilik dışı yaşıyor mu da teklif ediyorsun bunları genelde erkekler teklif eder sonra kızlar kucağında bebekle kalakalır
Siz çok fazla film, dizi filan izliyorsunuz anlaşılan 😁 Kucakta bebekle kalmak filan. Kadınların öyle aciz olduğu dönemler bitti. Sırf sizin yorumunuzu beğenmedim diye kalkıp benim gayet mantıkla yaptığım yorumuma beğenmedim bırakmanız beni ayrıca güldürdü😁

Siz çok fazla film, dizi filan izliyorsunuz anlaşılan 😁 Kucakta bebekle kalmak filan. Kadınların öyle aciz olduğu dönemler bitti. Sırf sizin yorumunuzu beğenmedim diye kalkıp benim gayet mantıkla yaptığım yorumuma beğenmedim bırakmanız beni ayrıca güldürdü😁
Çoook büyük laf etmişsiniz

Diğer konuda bir arkadaş Instagram'da konuştuğu adama buluşma teklif etmiş, adam in misin cin misin bilmiyorum, neden bulusayim demiş. Burada adam kadının beraber olma teklifini yorgunum diyerek reddetmiş. Bu adamlar Türkiye sınırları içinde mi yasiyor! : ) İnanamıyorum.
Benim bir flörtüm "eger evlenmeyeceksek, yarin bir gun 'ailem evlenmemize izin vermiyor' diyeceksen hiç baslamayalim" derdi. Aramizdaki duygusal cekime karsi koyamadik,gorusmeye devam ettik ama her mutlu animizda "eger evlenmeyeceksek sevgili olmamiz cok yanlış", "Yarin bir gün ayrilacaksak bunca fedakarligi neden yapıyoruz?" , "eger evlenmeyeceksek bunca anı bizi uzmekten baska neye yarayacak?" Falan derdi. O kadar derdi ki en sonunda ayrilmistim :)
Türkiye sinirlari icinde degil,ozgurlugun ulkesindendi ama.

Sizin izleyeceginiz yol çok üstüne varmamak olsa gerek...
Ben de tatilde tatli biriyle romantik anlar yasadiysam donuste birkac hafta kendime gelemiyorum. Gitmeden önce "konuştuğum bi çocuk" varsa da dönüşte ona olan hislerim azaliyor, tatildekine bir yanlış yapmaktan ve devam edersek bir cuval inciri berbat edecek bir adim atmaktan imtina ediyorum.
Ha genelde ne oluyor? Tatildeki bir süre sonra tatilde kaliyor. Insan normal hayatina adapte oluyor :) o zaman normale dönüyorum.
Yani bu kisinin icinde olan biten birsey. Sizin yapabileceğiniz birsey oldugunu düşünmüyorum. Bence ona bir zaman verin. Zaten tatilde yasanan her neyse etkisinden ciktiktan sonra (eger cikarsa) yine size yanaşacaktir. Ha eger cikmazsa da yapacak birsey yok. Zaten "ciddi" bir ilişki degil. Haliyle bir sadakat borcu da yok.
Bekleyin bakalim zaman ne gosterecek...
Dedikleriniz mantıklı geldi. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Vallahi bende tatilden döndüğüm zaman aynen flortunuz gibi oluyorum bir kaç gün düzenime dönemiyorum ve dinleniyorum bol bol o yüzden bir sakınca göremedim ben çünkü adam hiç dinlenmemiş sürekli eğlenmiş uykusuz kalmış.
Teşekkür ederim.

Takılmak sözü dahi bana kötü geliyor.Sözde takılmalık ilişkilerde en çok zararı yine kadınlar alıyor,yapmayın bence bunu kendinize.Bizler duygusal varlıklarız,çabuk bağlanırız.Erkekler analitik düşünür,düz mantıkları vardır.Erkekler sadece gerçekten emek verdikleri,risk aldıkları kadınları gerçekten sevdiklerini düşünüyorum,takılmalık olarak gördükleri kadınlar onlar için sadece cinsel tatmin yaşayabilecekleri biri oluyor.Oysa duygusal tatmin işin içine girince çok daha farklı oluyor.Siz bu kadar düşündüğünüze ve o yokken özlediğinize göre bağlanmışsınız,bence biraz frenleyin kendinizi ve duygularınızı kontrol altına alın,aksi takdirde bu işte en çok üzülecek siz olacaksınız gibi duruyor.
Teşekkür ederim yorumunuz için.
Aşk ve duygusallık olmadan cinselliğin olabileceğini düşünüyorum, bu nedenle bu anlamda bir sorunum yok. Bugün bitirmeye karar versem yarın çıkar hayatımdan, evde telefonun başında oturup onu beklemiyorum ama işte o kararı vermeye emin değilim. Bu nedenle farklı fikirler, açılar istedim.
İnsan bazen bir ilişkinin duygusal ağırlığı, sorumlulukları olmadan sadece keyifli vakit geçirmek isteyebiliyor. Öyle bir dönemdeyim, o niyetle başladım görüşmeye zaten. Adam naptı etti yine karıştırdı ortalığı :)
Diğer dediklerinizi düşüneceğim, tekrar teşekkürler.

Erkekler çok bozdu azizim :D

Benim bir flörtüm "eger evlenmeyeceksek, yarin bir gun 'ailem evlenmemize izin vermiyor' diyeceksen hiç baslamayalim" derdi. Aramizdaki duygusal cekime karsi koyamadik,gorusmeye devam ettik ama her mutlu animizda "eger evlenmeyeceksek sevgili olmamiz cok yanlış", "Yarin bir gün ayrilacaksak bunca fedakarligi neden yapıyoruz?" , "eger evlenmeyeceksek bunca anı bizi uzmekten baska neye yarayacak?" Falan derdi. O kadar derdi ki en sonunda ayrilmistim :)
Özgürlüğün ülkesi neresiymiş çok merak ettim doğrusu

Ben yanıt bile yazmadım, bence boşverin.

"Evlenmeden olmaz" diyenler kadınlardı en son baktığımda :D

Allahtan ciddi bir ilişki istemiyorsunuz 🤦🏻‍♀️Ama kıskanmalar vs de var her neyse kısası redd yemişsiniz geçmiş olsun .🤷🏻‍♀️❌
Muhtemelen gezip tozmalarda yeni ilgi çekici ciddi birşey çıkmıştır . That it:KK66:
Kıskanmak nerede var onu şey yapamadım :) Hatta burada tatilde birisiyle tanışmıştır diyenlere bile olabilir dedim.

Adam evlilik dışı yaşıyor mu da teklif ediyorsun bunları genelde erkekler teklif eder sonra kızlar kucağında bebekle kalakalır
Gerçe
Nerden çıkardın bunu kardeşim sana mantıklı gelen bana mantıklı gelmedi benimde kendime göre bir düşüncem var seninle aynı görüşü paylaşmak zorunda değilim sen değil senden başkası seninle aynı görüşte olsa onuda beğenmem seninle ilgisi yok ben okuduğumu beğeniyorum veya beğenmiyorum kişiye göre muamele yapmıyorum çok alıngansın emin ol senden başka benim başka konularda yorumumu beğenmeyenler oldu onlara hiç böyle yapmadım seninle ilgisi yok okuduğumda ilgisi var bir başkası yazsana beğenmezdim bilmem anlatabildim mi?

Nerden çıkardın bunu kardeşim sana mantıklı gelen bana mantıklı gelmedi benimde kendime göre bir düşüncem var seninle aynı görüşü paylaşmak zorunda değilim sen değil senden başkası seninle aynı görüşte olsa onuda beğenmem seninle ilgisi yok ben okuduğumu beğeniyorum veya beğenmiyorum kişiye göre muamele yapmıyorum çok alıngansın emin ol senden başka benim başka konularda yorumumu beğenmeyenler oldu onlara hiç böyle yapmadım seninle ilgisi yok okuduğumda ilgisi var bir başkası yazsana beğenmezdim bilmem anlatabildim mi?

Eh işte azıcık virgül filan kullansan iyi olurdu. He ben alınganım he🤣

Kıskanma içten içe var . Tınlamasanız burda “redd edildim mi” diye sormazsınız ki
Başka kadınla birlikte olmuş olma ihtimalini kıskanmıyorum.
Tınladığım kısım reddedildiğime emin olamıyorum. Eğer reddedildiysemona göre karar vereceğim.
Sanırım konuyu reddetme kelimesini kullanmadan "bu verdiği cevapta gerçeklik payı sizce nedir" diye sorsam daha temiz olacaktı :)

Back
X