• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

reddedilen eş ve sonrası

Esrin mine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
1.823
4.607
133
özür dileyerek yazıyorum. Kimseye anlatamıyorum ve beynim kafamı terk edeli uzun zaman olmuş gibi hissediyorum.

Boşanmak isteyen bir kadınım. Eşim yaklaşmaya çalıştı, reddettim. Ve evliliğimizden bu yana daha önce de 5-6 defa yaptığı şeyi yaptı. Güç kullanarak zaptetmeye çalıştı. Boynum kollarım çok acıdı ama benim bu tür durumlar karşısındaki istemsiz tepkim gülmek oluyor. Bu tamamen bilinç dışı olsa da eşim gerçek anlamda güldüğümü düşünüyor. En son debelenip üstümden def ettim. Beni zorla oturtup derdin ne, şöylesin, böylesin, boşanacaksan defol git, çocukları asla,vermem tarzı konuşma yaptı.

Birkaç dakika önce yaptığı hayvanlık dahil herşeyi inkar etti. Benim kadın olarak onun ihtiyacını karşılamam mecburiyetim olduğunu söyledi. Ki bir önceki girişimde bana doğumdan sonra veremediğim kilolar yüzünden (utanarak yazıyorum) ayı gibi, iğrenç kelimeleri kullandığı için içimden gelmediği için reddettim.

Sonuç olarak beni yüzde yüz suçlu çıkarıp kendini temize çekti ve psikolojimi tekrar alt üst etti. Şimdiye kadar haklı olduğumu düşünen, boşanmaya kesin gözüyle bakan beni psikolojik baskı altına aldı. Beni eksik kadın olarak damgaladı. Öyle bir konuştu ki sen gidersen ben yine evlenir hayatıma bakarım, sen sürünürsün, kötü kadın olarak kalırsın demeye getirdi. Ve işin acı tarafı söylediklerinde haklı. Aynen böyle olacak.

Öyle çaresiz, öyle zor durumdayım ki gitme cesaretim bile yok oldu. Her durumda mutsuz, suçlu, günahkar olan ben olacağım. Annemi bu lanet bedeni doğurduğu ve bu yorgun ruha sebep olduğu için asla affetmeyeceğim

özür dileyerek yazıyorum. Kimseye anlatamıyorum ve beynim kafamı terk edeli uzun zaman olmuş gibi hissediyorum.

Boşanmak isteyen bir kadınım. Eşim yaklaşmaya çalıştı, reddettim. Ve evliliğimizden bu yana daha önce de 5-6 defa yaptığı şeyi yaptı. Güç kullanarak zaptetmeye çalıştı. Boynum kollarım çok acıdı ama benim bu tür durumlar karşısındaki istemsiz tepkim gülmek oluyor. Bu tamamen bilinç dışı olsa da eşim gerçek anlamda güldüğümü düşünüyor. En son debelenip üstümden def ettim. Beni zorla oturtup derdin ne, şöylesin, böylesin, boşanacaksan defol git, çocukları asla,vermem tarzı konuşma yaptı.

Birkaç dakika önce yaptığı hayvanlık dahil herşeyi inkar etti. Benim kadın olarak onun ihtiyacını karşılamam mecburiyetim olduğunu söyledi. Ki bir önceki girişimde bana doğumdan sonra veremediğim kilolar yüzünden (utanarak yazıyorum) ayı gibi, iğrenç kelimeleri kullandığı için içimden gelmediği için reddettim.

Sonuç olarak beni yüzde yüz suçlu çıkarıp kendini temize çekti ve psikolojimi tekrar alt üst etti. Şimdiye kadar haklı olduğumu düşünen, boşanmaya kesin gözüyle bakan beni psikolojik baskı altına aldı. Beni eksik kadın olarak damgaladı. Öyle bir konuştu ki sen gidersen ben yine evlenir hayatıma bakarım, sen sürünürsün, kötü kadın olarak kalırsın demeye getirdi. Ve işin acı tarafı söylediklerinde haklı. Aynen böyle olacak.

Öyle çaresiz, öyle zor durumdayım ki gitme cesaretim bile yok oldu. Her durumda mutsuz, suçlu, günahkar olan ben olacağım. Annemi bu lanet bedeni doğurduğu ve bu yorgun ruha sebep olduğu için asla affetmeyeceğim
Belliki depresyondasiniz oyuzden böyle düşünüyorsunuz

Namussuzluk yapmadınız kötülük etmediniz kendinizi sevin ve iyiki bu dünyaya gelmişim diyin

Hayat guzelde o evde besledigin adam kötü ( afedersin )

Gerçekten kafasını patlatmak istedim

Asıl o rezil olur biliyor bu yüzden sindiriyor seni...

kötü kadın olarak kalırsın demeye getirdi. Ve işin acı tarafı söylediklerinde haklı. Aynen böyle olacak.

öyle falan olmayacak. Siz boşanacaksınız , yeni bir hayat kuracaksınız. Çocuklarınızın velayetini alacaksınız. Güçlü bir kadın olarak hayatınıza devam edeceksiniz. Çocuklarınız size saygı duyacak çünkü kendinize olan saygınızı kaybetmemiş olacaksınız boşanırsanız.

Devam ederseniz özgüveni olmayan ezilmiş pasif ve çocuklarının gözünde güçsüz bir anne profili çizeceksiniz. Devam ederseniz kötü olursunuz ancak

Böylesi insan görünümlü bir adam için anneni , suçlamakta neyin nesi?
Şuan da sağlıklı düşünemiyorsun ve çok normal o adam hayatında olduğu sürecede mantıklı kararlar veremeyecksin. Baksana şimdiden kabullenip sindirilmişin sana yapılan hakaretleri.
Bırak kiminle evlenirse evlensin , sen kendi yoluna bak. Teşekkür edeceği yerde kucağına çocuk verdiğin için birde sanki kendisi bratt pitt olduda seni beğenmiyor.

Çocuklarınız sizi aynı nedenden affetmese ne hissedersiniz?
Suçlu psikolojisine bürünmüş eşinizin bunları haksız olduğu için söylediğini bilmelisiniz.
Evet eşiniz yine evlenir belki. Ama unutmamak gerek,bir kadın ikinci evliliğini yapacak adamla evlenirken iyi düşünür. Çünkü kadınlar sonuna kadar sabrediyor. Şiddet, aldatma yoksa kolay kolay boşanan yok. İlgisizlikten de boşananlar var ama hiçbir kadın eski karısına şiddet uygulamış bir adamı istemez. Bu şiddet ister fiziksel, ister psikolojik olsun.
Bundan dolayı mutluluk o adamda değil,sizde. Kendinizi sevin.

Hem tecavüzcü hem de nutuk mu çekiyor sapık it???

Hemen gidip darp raporu alın hemen doktora durumu olduğu gibi anlatın tecavüze yeltenme yazsın rapora

O rapor elinizdeyken nah alır çocukları
Cherry çok haklısın da banlanacaksin bi öküz için ..

Arkadaşların da söylediği gibi hemen bir darp raporu alarak ise başla ..tecavüzcüye çocuk vermezler ,korkma ! Dik dur !

Hayvan herif ,200 kilo olsun da kimse kapısına it diye baglamasin bile ..çükü kopsun ..evlenecekmismis ...millet de kuyruğa girmiş tecavüzcü bekliyordu. .

Bir yerimde birşey yok darp raporu verirler mi? Öyle sinsidir ki bir iş yaparken inkar etme payı bırakır hep. Mesela ben reddettikçe dokunuşlarını vurmaya çevirir ama sanki ben yanlış anlıyormuşum gibi davranır. Bu olayda da zorla zaptetti, yere düşürdü, kolumu boynumu zorla tuttu zor kurtuldum ama tam anlamıyla bir darp durumu yok. Doktor verir mi rapor?

Pislik o iken suçlu o iken neden kendinizi suçluyosunuz nasıl alıyomuş çocukları kolay mı öyle. Siz ezik göründükçe aciz görecek sizi ve eğer aciz görünürseniz çocukları alır çünkü siz sesinizi çıkarmazsınız lütfen oyuna gelmeyin

Bir yerimde birşey yok darp raporu verirler mi? Öyle sinsidir ki bir iş yaparken inkar etme payı bırakır hep. Mesela ben reddettikçe dokunuşlarını vurmaya çevirir ama sanki ben yanlış anlıyormuşum gibi davranır. Bu olayda da zorla zaptetti, yere düşürdü, kolumu boynumu zorla tuttu zor kurtuldum ama tam anlamıyla bir darp durumu yok. Doktor verir mi rapor?
Bu anlattıklarının hepsi darp ve rapor alabilirsin .vakit kaybetme ..boşanma sürecinde elini güçlendirir bunlar ..yaptığı yanına kar kalmasın .

Doktorlar anlıyor merak etme
Kolunda boynunda zorlanma, travma izi vardır doktorlar buluyor

Bu anlattiklarinizi lutfen aile saglik merkezinizdeki doktorunuza gidip anlatin, onlar gerekli yerlere basvurunuzu yapip gerekli koruma altina alinmaniz icin de ugrasacaklardir.

• Beğen
Reactions: KV_
Kardeşim yalnız değilsin, en azından bak bizler burdayız, arkandayız, bir pislik için kendini aşağılama,psikolojini alt üst etme. Bak kendinde diyorsun beni kötü hissettirdi kendini iyiye çıkardı diye. Lütfen , sen değerlisin, her insan gibi! kocan yerden göğe kadar haksız, sana kendini kötü hissettirmesine izin verme. Sen dik duracaksın, kendin ve çocukların için, o pislik de ne yaparsa yapsın. Kötü şeyler düşünme, Allah doğrunun yanındadır unutma.
Allah yardımcın olsun.cok dua et, seni bu durumun içinden , senin bile şaşıracağın şekilde kolaylıkla kurtarsın inşallah

denemiş olmaktan birşey kaybetmezsin, bir çok darp raporu gördüm, haklısınız vermeyebilir ama belli de olmaz. Ayrıca KÖTÜ KADIN OLMAZSINIZ!!!! Buna kendiniz bile inanıyorsunuz ne kadar yazık ! Burada ve gerçek hayattaki -annem dahil- boşanmış kadınlar kötü yolda mı oluyor !!!!! Lütfen bu düşüncenizden sıyrılın yoksa yaşadıklarınızı HAK ETTİĞİNİNİZ düşüncesine katılmaya başlayacağım

Yazdıklarını okudun mu acaba? Beynin seni terketmiş belli. Hayatım onun ne kadar iğrenç bir insan olduğunu sen zaten farketmişsin. Kilo dediğin zaten verilir gider peki onun karakteri değişir mi, hiç sanmam. Karaktersiz bir adamın lafıyla cocuklar onda kalacak sen kötü kadın olacaksın öyle mi? Ortada şiddet var bilmem farkında mısın boşa gitsin lanet olsun ona ya. Sürünecekmişsin yok ya. Doğduğundan beri o dengesiz mi bakıyor sana. Psikolojik baskıysa sende yap hatta şikayet bile et şiddet için. Hayvan herif ya.

Back
X