Aslında gidip pat diye teklif etmedim zaten. Biz ilk önce arkadaştık. Hep birlikte vakit geçiriyorduk. Sonra duygularımı söyleyince sen ben seni arkadaş olarak görüyorum oluyor.Teklif etme olayı çok eskide kaldı.Hoşlandığın insanla önce arkadaş olacaksın seni tanıyacak çok yakınlaşmadan ve duyguları varsa o sana söyleyecek bunun yolu budur veya sende söyleyebilirsin ama direkt açılınca olumsuz oluyor genelde
Hatayı duygularını ilk açan olmakla yapıyorsun kadın dediğin zor olmalı onların seni elde etmeye çalışması lazım bence bu flört olaylarından anlayan yakın kız arkadaşlarından taktik almalısınHayatımın başka başka zamanlarında 2 defa reddedildim. İkisi de ben duygularımı söyleyince seni arkadaş olarak görüyoruz dedi ve üzerinden bir iki hafta geçmeden güzelliği ile meşhur kızlara teklif ettiler. Ve reddedildiler. Bu olaylar sonucu kendime özgüvenimi yitirdim. Kendimi çok çirkin hissetmeye başladım. Ama işin enteresan tarafı etrafımdaki kız arkadaşlarım beni çok güzel bulur. “Yüzün çok güzel, kalemle çizilmiş gibi” gibi yorumlar yaparlar. Ben de bir git gel içindeyim. Madem güzeldim neden reddedildim gibisinden. Huyum suyum da öyle kötü değildir yani. Ha tamam tabi ki mükemmel değilim yani ama kız arkadaşlarım vardır, güzel ilişki kurabilirim onlarla. Nerde hata yapıyorum bilmiyorum.
Anladım demekki sana karşı duyguları yokmuş bu durumda zorlamamak lazım seni de seven birisi illaki olacaktır doğru insan değil belki de.Aslında gidip pat diye teklif etmedim zaten. Biz ilk önce arkadaştık. Hep birlikte vakit geçiriyorduk. Sonra duygularımı söyleyince sen ben seni arkadaş olarak görüyorum oluyor.
iki tane baskalari tarafindan red yiyen, matah olmayan tip icin mi guzelliginizi sorguluyorsunuz? deger mi? siz aynaya bakinca ne gordugunuzu cok iyi biliyorsunuz. teyite ihtiyac duymayin asla bu konuda. kendinizi siz begenin, sonra herkes zaten begenir.Hayatımın başka başka zamanlarında 2 defa reddedildim. İkisi de ben duygularımı söyleyince seni arkadaş olarak görüyoruz dedi ve üzerinden bir iki hafta geçmeden güzelliği ile meşhur kızlara teklif ettiler. Ve reddedildiler. Bu olaylar sonucu kendime özgüvenimi yitirdim. Kendimi çok çirkin hissetmeye başladım. Ama işin enteresan tarafı etrafımdaki kız arkadaşlarım beni çok güzel bulur. “Yüzün çok güzel, kalemle çizilmiş gibi” gibi yorumlar yaparlar. Ben de bir git gel içindeyim. Madem güzeldim neden reddedildim gibisinden. Huyum suyum da öyle kötü değildir yani. Ha tamam tabi ki mükemmel değilim yani ama kız arkadaşlarım vardır, güzel ilişki kurabilirim onlarla. Nerde hata yapıyorum bilmiyorum.
Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama ilişki ask denen şeyin teklif ettim kabul etti reddetti olmadığını öğrenecek yasa geleceksiniz.
Gerçek aşkta bu işler böyle olmuyor.
Neden erkeklere duygularını söylüyorsun? Erkekler reddelince sıkıntı yaşamazlar çünkü onların bünye alışıktır. Ama kadınlar alışık değil çünkü ilk adımı kolay kolay atmazlar.Hayatımın başka başka zamanlarında 2 defa reddedildim. İkisi de ben duygularımı söyleyince seni arkadaş olarak görüyoruz dedi ve üzerinden bir iki hafta geçmeden güzelliği ile meşhur kızlara teklif ettiler. Ve reddedildiler. Bu olaylar sonucu kendime özgüvenimi yitirdim. Kendimi çok çirkin hissetmeye başladım. Ama işin enteresan tarafı etrafımdaki kız arkadaşlarım beni çok güzel bulur. “Yüzün çok güzel, kalemle çizilmiş gibi” gibi yorumlar yaparlar. Ben de bir git gel içindeyim. Madem güzeldim neden reddedildim gibisinden. Huyum suyum da öyle kötü değildir yani. Ha tamam tabi ki mükemmel değilim yani ama kız arkadaşlarım vardır, güzel ilişki kurabilirim onlarla. Nerde hata yapıyorum bilmiyorum.
Var inan bana . Kendimden biliyorum. 35imde buldumGercek ask varmis gibi konusmuyor musunuz bir de...
Allah çirkin bahtı versin derler:)Hayatımın başka başka zamanlarında 2 defa reddedildim. İkisi de ben duygularımı söyleyince seni arkadaş olarak görüyoruz dedi ve üzerinden bir iki hafta geçmeden güzelliği ile meşhur kızlara teklif ettiler. Ve reddedildiler. Bu olaylar sonucu kendime özgüvenimi yitirdim. Kendimi çok çirkin hissetmeye başladım. Ama işin enteresan tarafı etrafımdaki kız arkadaşlarım beni çok güzel bulur. “Yüzün çok güzel, kalemle çizilmiş gibi” gibi yorumlar yaparlar. Ben de bir git gel içindeyim. Madem güzeldim neden reddedildim gibisinden. Huyum suyum da öyle kötü değildir yani. Ha tamam tabi ki mükemmel değilim yani ama kız arkadaşlarım vardır, güzel ilişki kurabilirim onlarla. Nerde hata yapıyorum bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?