Reddetmek

3jamiilaa

you only live once
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
768
1.289
113
Dubai
Kızlar selam öncelikle. Eskiden fazlaca samimi olduğum bi arkadaşımın doğum günü var cumartesi günü. Ama ben hiç gitmek istemiyorum. Aslında şimdi de samimiyiz ama her hafta görüşmüyoruz ayda bir, gitmememin sebeplerinden biri eskiden tanıdığım erkek arkadaşlar (sevgili değil) olması ve şuan bi ilişkim olduğu için onlarla konuşmak istememem. Ama çok gelmemi istiyo biliyorum, plan yapıyo bana anlatıyo. Bunu ona söyleyemiyorum çünkü kırılacak. Yalan söylemek durumundayım, ne söylesem kırıcı olmaz ve inanır?

Ordaki erkek arkadaşlar neden sizi rahatsız etsin ki ilişkiniz sıkıntıya girsin bundan dolayı gitmiyorsunuz ?

Yalan söylemek normal olarak bir erkekle konuşmaktan daha sıkıntı bence ;)

Ordaki erkek arkadaşlar neden sizi rahatsız etsin ki ilişkiniz sıkıntıya girsin bundan dolayı gitmiyorsunuz ?

Yalan söylemek normal olarak bir erkekle konuşmaktan daha sıkıntı bence :KK66:
Ben kendim rahatsız oluyorum ve çok yılışıklar

ben de normalinden erkek arkadaşların sizi neden rahatsız edecegini anlamadım
eski sevgilin olur hadi karşılaşma haklısın
gitmek istemeyişinin net nedeni nedir?
ki gitmek istiyorsun bence arkadaşının kırılacak olmasını bu kadar kafana takıyorsun engel ne analamdım ben

Normal erkek arkadaşlar ne yapacak size ortamda? Mesafeli olursanız yılışıklık yapamazlar.
Sevgiliniz var diye kendinizi tecrit etmeyin bu kadar..

• Beğen
Reactions: KV_

onlarla arkadaşlık kurmasaydınız o halde. sevgilim istemiyo diyemiyosunuzda insanlar hakkknda böyle konuşuyosunuz.

bende hoşlanmam aşırı, gereksiz samimiyetten ama mesafemi hep kendim belirleyip ayarlamışımdır arkadaşlıklarımda.

Gitseniz ama az kalsaniz olmaz mı? Annem rahatsiz veya midemi bozmusum hatirin için geldim evde dinlenmem gerek gibi bir bahane olabilir.

Taciz olayı gibi bir durumda ayrı ama yılışık insana her türlü tavrını koyabilirsin. Yeterince mesafe koyamıyorsun demek ki yılışabilecek yüzü buluyorlar. Kendini çevrenden soyutlamaya çalışmak yerine davranışlarında hatalı olduğun noktaları bulup düzeltmeye çalışmalısın.

Demek ki zamanında samimi olduğunuz, sizin deyiminizle yılışık olmasına izin verdiğiniz insanlar.
O zaman rahatsız olmuyordunuz da erkek arkadaş edinince mi rahatsız olmaya başladınız?

Demek ki zamanında samimi olduğunuz, sizin deyiminizle yılışık olmasına izin verdiğiniz insanlar.
O zaman rahatsız olmuyordunuz da erkek arkadaş edinince mi rahatsız olmaya başladınız?
Benim samimi olduğum kişiler değildi ki. Ama istedikleri her insana gelip naber ya felan diyecek tipler ben bunu yıluşıklık olarak nitelendiriyorum. Huylu huyundan vazgeçmez bana göre zamanında 1 2 kere görmüştüm bu kişileri arkadaşım dedim ama öyle konuştuğum kişiler değil

Back
X