reddetmek

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.609
598
Arkadaslar birisi bana evlilik teklifinde bulundu bir bucuk yil önce aileme söylemişti.
o okuduğu cin reddetmem kolay olmustu.
Ailemin onun disinda onayi vardi.
Sonrasinda sürekli benim bulunduğum ortamlarda bulunup bir sekilde benimle konustu.
şimdi atandi hem de kendisinin memleketi baska olmasina ragmen benim yaşadığım sehrin bir ilcesine..
tekrar aradi benimle konustu ikna etmek icin.. romantik romantik mesajlar.. oysa buzdolabi gibiyimdir. Bazi insan açık kapi birakir ya davranislariya ben öyle biri de degilimdir.
benim sevgilim var ama bunu ona söyleyemem. Onu kırmadan nasıl söylemem gerekiyor olmayacağını.
Mantıksız hiç bir şey yok o yüzden bu sebepten diyemiyorum.
Nasil yapayim bilemedim..

bunu yapan kisi sevgilin oldugunu bilmiyor mu?
biliyorsa kirmayacak bi durum yok..kirilmayi hak ediyor birazcik...

bilmiyorsada kisa ve net cevap "doluyum" dersin olur biter

sevgilisi olan birinin sevgilim var diyememesi ...bunun adı kırmamak değil konu sahibi flörtöz ruh haliniz var sanırım..zira sevgiliniz varken bu adamakarşılık veriyorsunuz anladığım kadarıyla..tamamen görüşmeseniz cevap vermeseniz anlayacağımda,öyle bir cümle göremedim yazdıklarınızın arasında..
Dipnot:Sevgilinizin olması başlı başına sebep zaten

Sevgilimin olduğunu bilmiyor. Bilsin de istemiyorum. Sevgilim bu seneye kadar sehir disinda idi o yüzden kimse bizi aynı ortamda görmedi.
defalarca Hayır düşünmüyorum dedim.
Cok kibar birisi o yüzden nasil diyeceğimi de bilemedim

Biraz tuhaf bir konu olmamış mı? Biri size ciddi ciddi yazıyor ama siz ona sevgilinizden bahsetmiyorsunuz bile.

Sevgiliniz bunu bilse asıl o kırılmayacak mı?

Renkli olan kısım sebep değil mi, neden söylemiyorsunuz?

Bir yıl cevap vermedim. Telefondada ilk kez görüştük o yuzden numarasi yoktu. Ortak bir tanidiktan almis. baska bir durum yok aa ilgileniyor güzelmis degil durum. Tekrar arayacak biliyorum o yüzden hazirlikli olmak istiyorum

benim sevgilim var ama bunu ona söyleyemem. Onu kırmadan nasıl söylemem gerekiyor olmayacağını.

Neden sevgiliniz olduğunu söyleyemiyorsunuz?

Bilmesini istemiyorum diyorsunuz, bilse direkt kapanacak konu...

İlgisi bitecek bunu mu istemiyorsunuz?

"Açık kapı bırakmam, buzdolabı gibiyim" diyorsunuz da sevgilinizden bahsetmemek kadar büyük açık kapı var mı?

Ve hem "mantıksız hiçbir şey yok o yüzden sebep bulamıyorum" hem de "açık kapı bırakmıyorum" diyorsunuz...

Adam sapık ya da psikopat değilse "sevmiyorum, istemiyorum" en mantıklı sebeptir.

Yazdıklarınızdan sevgilinizle onun arasında tercih yapamadığınız anlaşılıyor...

Mantıksız bir şey yok derken neyi kastediyorsunuz? adam size zamanında evlenme teklifi etmiş, hala umudunu koruyor ki sizin oraya atama yaptırmış, romantik mesajlar atıyormuş daha ne olması lazım söylemeniz için gelip ailenizden istemesi mi yapmayın Allah aşkına bunun neresi mantıklı. Çocukta suç yok o bilmiyor hayatında biri oldğunu nasıl yani nasıl söyleyeceğim diyorsunuz direkt çok iyi birisin ama hayatımda biri var boşuna umutlanmanı istemem diyeceksin bu kadarına izin vermeniz bile kabahat açık kapı bırakmıyorum diyorsunuz ama mesajları hoşunuza gidiyor, aklınız karışık ki buan son vermiyorsunuz. Kırılırsa kırılsın boşa umut vermekten iyidir bilmesini istemiyorsunuz sanki. Bir tanıdıktan nasıl numara alabiliyor o da merak konusu herkes öyle her isteyene numara verir mi bir tanıdığım iznim olmadan numaramı verse gidip hesap sorardım o çocuk daha ilk aradığında da gerçeği söylerdim ya da aramasını neden bekliyorsunuz mesajına mesajla karşılık verip söyleyin gerçekleri

Bir yıl cevap vermedim. Telefondada ilk kez görüştük o yuzden numarasi yoktu. Ortak bir tanidiktan almis. baska bir durum yok aa ilgileniyor güzelmis degil durum. Tekrar arayacak biliyorum o yüzden hazirlikli olmak istiyorum
ee sevgilim var demek zor mu..normal biri der ki benim sevgilim var ciddi düşünüyoruz kusura bakmayın hayatta size başarılar bitti gitti

Niçin bilmesini istemiyorsunuz ?
Ne garip bir şey sevgiliniz varsa vardır yani bunda saklanılacak ne var ?
Ayrıca ''sevgilim var'' bir hakaret falan değil yani sonuçta şu an sevgilinize haksızlık yapıyorsunuz o aynı şekilde kendisinden hoşlanan bir kızla konuşup sizden bahsetmese hoşunuza gider mi ?

En mantıklısı sevgilin olması yani hayatında biri olması değil mi?
çok tuhafsın.

Biraz tuhaf bir konu olmamış mı? Biri size ciddi ciddi yazıyor ama siz ona sevgilinizden bahsetmiyorsunuz bile.

Sevgiliniz bunu bilse asıl o kırılmayacak mı?

Sevgilim durumdan haberdar ancak..
Sadece reddet bitir istemiyorum deyince israr edevek hali yok ya dedi.
Çünkü aynı cevredeyiz ve su an duyulmasını istemiyorum. bilirsiniz insanlarin ağzı torba degil.o acidan susmayi tercih ediyorum baskalarina karsi.. iliskimizi aciklamak icin gerekli vakit gelseydi böyle seylerle ugrasmayacaktik ama..

Yani hoşuma gitmez ama benim durumum daha farklı o da bildiği icin anlayışla karailiyor. Ailemin görüştüğü bir insana sevgilim var diyemiyorum. Sevgilim var diyebilseydim ailemi haberdar edeceğim sartlar oluşmuş olacakti zaten. Bunu diyememek uzaktan bakinca mantiksiz ama sartlar ayni olmuyor her zaman..

Mantıksız bir şey var o da sizin sevgiliniz olduğunu söyleyememeniz?
Adam sizin neredeyse kapınızda yatacak neyi bekliyorsunuz?
Şu saatten sonra söyleseniz de ciddiye almaz zaten de neyse.

Başka birinden hoşlanıyorum deyin o zaman.
Hadi ortam küçükse falan korkuyla söylemiyorsanız bile birinden hoşlandığınız için taşa tutmaz kimse sizi.Hem korktuğunuz şey de olmamış olur hem de yalan söylememiş olursunuz.
Ayrıca kırılacak bir şey yok bunda reddedilmek hakaret değil kimse zorla kimseyi sevemez üzülmeyin bence şu an konuşarak onu daha da ümitlendiriyorsunuz.Kısa zamanda söyleyin bir şeyler kibarca,dediğiniz gibi kibar biriyse zaten anlayışla karşılayıp yoluna devam eder o da :)

İyi de siz "adam çok kibar kırmak istemiyorum, reddetmem için mantıklı hiçbir sebep yok" vs diyorsunuz...

Net bir şekilde "İstemiyorum" dediyseniz ki reddettiğinizi yazmışsınız...

Adamın istenmediği halde ısrar ediyor olması lazım ki bu adama kibar denmez psikopat ya da saplantılı denir ki bu bile reddetmek için mantıklı sebeptir...

Ya kendi tutumunuzu ya da adamın tavrını yanlış aksettiriyorsunuz o halde...

Teşekkür ederim ilginize ama ciddi düşündüğüm başka biri var zaten diyin.

Dalandırıp budaklandırırsa, o onun terbiyesizliği artık. Siz de çevrenize çok ısrarcıydı, başımdan savmak için öyle dedim dersiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…