reddetmek


Bu sadece sizin bahaneniz. Resmen aklınız karışmış, sevgiliniz şehir dışında olduğu için acaba bu kişiyle olabilir mi diye söylemek istemiyorsunuz. Sevgilimin haberi var diyorsunuz kim katlanır buna sorarsa da yalan söylersiniz artık görüşmüyorum diye hayır yani söylemezseniz mesajlarına aramalara devam edecek umutlanacak ne yapacaksınız buna izin mi vereceksiniz hem gidip kime söyleyecek çok saçma başka bir ilçede gidip anne babanı bulup kızınızın sevgilisi varmış mı diyecek, arkadaş çevrene mi yayacak. Ha sevgilin olduğunu diyemiyorsan bana göre değilsin istemiyorum dersin olur biter yani her halukarda görüşmek istemezsen bahane bol söylenecek. Ama sen özellikle istemiyorsun bilmesini yedekte dursun diye çünkü ilgisi hoşuna gitti sevgilinde başka yerde olunca olayın özeti bu. Sanki her erkeği her kız kabul ediyor istemiyorum demek çok mu zor kırmadan söylemek.
 
bana oyle geldiki...biriyle olursa olur, olmazsa digeride yedek elimin altinda olsun...yoksa bi insan neden soyleyemesin...sanki bi kilo domates istiyor adam senden..kirmaktan korkuyormus...bu soyledigin sey hic inandirici degil.
 
ayni seyleri yazmisizzzz
 
çocuk neden kırılsın ki kendini psikopata mı bağladı acaba?
bunca zaman neden bekledi?

bence içinde kalmasın çocuğa şöyle desin : bak benim bir sevgilim var ama baktık işler sarpa sardı olmayacak gibi ben sana dönerim, sen beni beklemeye devam et
 
iliskiniz oldugunu soylemeyerek en buyuk ayibi sevgilinize yapiyorsunuz. bir daha ararsa net bir dille bir iliskiniz oldugunu ifade edin. o kirilmasin diye sevgilinizi ezip gecmeyin
 
Yani en son çare olarak sevgilimin


Sevgilim geldi burada artık. Aklinizdan gecen sey ömürlük sevdiğim birisi için gecmez asla..
Dedigim gibi bir yil gormezden geldim. Sevgilim var demeden hayir demek icin bir bahane bir öneri sormustum tekrar gelmemesi icin..
 
bence içinde kalmasın çocuğa şöyle desin : bak benim bir sevgilim var ama baktık işler sarpa sardı olmayacak gibi ben sana dönerim, sen beni beklemeye devam et

Bence bu saygisizca hanimefendi. Çünkü sevgilimle yedi yildir birlikteyim ve ona sonsuz bir sevgim ve saygim var. diger bey ailemin icine girip cikan bir aile dostuuzun oğlu hos olmaz bu açıdan oneri istedim ama sağolun kötü zanlariniz için.
 

Teşekkür ederim yorumunuz icin.. konusmuyorum sadece dün aradi mesaj atti sonrasinda.. ben yazmadim yani.. ama arar tekrar biliyorum.
En yapıcı yorum sizindi sanirim :)
 
Bence sevgilin olduğunu önce ailene söylemeyi dene çünkü erkekler ne kadar kibar olursa olsunlar reddedilince çirkefleşip size iftiralar atıp sizi gerçekten çok zor durumda bırakabiliyorlar .
 
Bu adam sana niye ulasabiliyor ki? Her yerden engelle acma konusma yazma muhatap olma. Kimseye aciklama yapmak zorunda degilsin ki istemiyorum de bitti gitti

Sen muhatap oldukca kapi aciyosun nazlaniyo saniyo seni
 
Bu adam sana niye ulasabiliyor ki? Her yerden engelle acma konusma yazma muhatap olma. Kimseye aciklama yapmak zorunda degilsin ki istemiyorum de bitti gitti

Sen muhatap oldukca kapi aciyosun nazlaniyo saniyo seni

Daha önce olmaz dedigimde aramadi sormadi tekrar karsima cikmadi zaren mezun olduktan sonra memleketine döndü. Hic aklima gelmezdi tekrar söyleyeceği.. muhatap olmamıştım zaten ama neyse bakalım.
 
Bence net bir dille "Sana karşı bir şey hissetmiyorum, aramızda bir şey olması mümkün değil, o yüzden lütfen beni bir daha arama" demelisiniz. Ama asla "Sen iyi bir insansın", "Şartlar başka olsaydı" vs. gibi şeyler söylemeyin. Çünkü o zaman "Beni iyi görüyor; demek ki çabalarsam başarabilirim" gibi kodluyor bunu erkekler. Net olun, erkek arkadaş da dahil bir bahane söylemek zorunda değilsiniz.
 

Çok teşekkür ederim efendim. :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…