reddetmek

Çok teşekkür ederim efendim. :)
Ben sizi anlıyorum bu arada; benim de ailem erkek arkadaşımı bilmese (gerçi şu an nişanlım da) bir aile dostumuzun oğluna "Erkek arkadaşım var" diyemezdim. O annesine söyler; bin tembih etse bile annesi kesin sizin annenize söyler. Boşuna bir sürü gerginlik. Çeşitli sebeplerden ailenize de söyleyemiyor olabilirsiniz henüz.

Tabii herkesin fikri ayrı ve sert de olsalar hepsinden anlaşılacak bir şeyler var. Canınızı sıkmayın. :)

im arkadaşım m rkek arkadaşımı bilmese (gerçi şu an nişanlım da) bir aile dostumuzun oğluna "Erkek arkadaşım var" diyemezdim. O annesine söyler; bin tembih etse bile annesi kesin sizin annenize söyler. Boşuna bir sürü gerginlik. Çeşitli sebeplerden ailenize de söyleyemiyor olabilirsiniz henüz.

Tabii herkesin fikri ayrı ve sert de olsalar hepsinden anlaşılacak bir şeyler var. Canınızı sıkmayın. :)[/QUOTE]

Tabiki hepimizin yasam tarzi, bakis açısı farklı oluyorm. inşallah tez zamanda er

Elbette hepimizin bakış açısı ve aile yapısı farklı olumca eleştirilere haklı veya haksız diyemiyoruz. Ancak üsluo bu noktada çok önemli oluyor. Onu da yanlış anlamamak bize düşüyor..
Tez zamanda sevgilim nişanlım olur ins :)

İstemiyorum,düşünmüyorum bana bu tip mesajlar atma diyebilirsin.Kırılmasın diye ehr şeye eyvallah dersen ümitlendirmiş olursun.

uzayda çilek yeyim ama muz tadında olsun...

İstemiyorum,düşünmüyorum bana bu tip mesajlar atma diyebilirsin.Kırılmasın diye ehr şeye eyvallah dersen ümitlendirmiş olursun.

Teşekkür ederim dün gece uygun bir üslupla reddettim o baya kötü oldu ama. Tekrar yüz yüze geleceğimiz/karşılaşacak ortamımız çok olduğu icin epey cekinmistim. uzamadan çözüldü çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…