Bende öyle düşündüm ama belki burda farklı fikirler tavsiyeler bulablirim diye konu açtım8 senede kendine hayat kurmuştur adam. Bir şey yapabileceğinizi sanmıyorum.
Ya demeyin öyle belki bulmamıstır biriniGecti Bor’un pazari
Yolunuza bakin.
Orda zaten birini bulmustur o..
Ne diyeceğim ki ekleyipKanada bileti diyorsun.Bilemedim yaz sosyal medyadan bir dene
tabi o olmak zorunda değil ama ona bir şans vermek istiyorum, yazları türkiyeye geliyorİlla o 87 li olmak zorundamı demekki size zamanında cazip gelmediki istememişsiniz şuanda istiyor olabilirsiniz ama belki onun hayatında biri var ? Sanki çok acil biri olmalı gibi yazmişsiniz ama aklinizda da kaldiysa ortak arkadaşlarınız varsa bi sordurun be alemde
Karşıma çıkan kişiler , geçmişde yaşadıklarının faturasını bana kesen psikopat tiplerdi, düzgün erkek yok kalmadıÇoktan düzenini kurmuştur.Evlenmediyse bile bir ilişkisi filan vardır.Artık o istemez bence.Önüne bakman daha iyi.Elbet karşına sevebileceğin biri çıkacaktır.
Ozaman bi soruşturun içinizde kalmasın diye diyorum bazen bazı insanları taktikça onlara ulaşamadıkça içimizde büyütüyoruz çünkü. Varsa da biri hayatinda hiç pişmanlik duymayin olmamasi gerekiyormuş gibi düşününtabi o olmak zorunda değil ama ona bir şans vermek istiyorum, yazları türkiyeye geliyor
Ortak arkadasımız yok nasıl sorusturacagımı bilmiyorumOzaman bi soruşturun içinizde kalmasın diye diyorum bazen bazı insanları taktikça onlara ulaşamadıkça içimizde büyütüyoruz çünkü. Varsa da biri hayatinda hiç pişmanlik duymayin olmamasi gerekiyormuş gibi düşünün
Ne diyeceğim ki ekleyip
Neden onu kanada bileti olarak göreyim ki ? Benim durumum iyi Allaha şükürMoralini bozmak istemem. Ama adamın yerinde olsam hiç iyi şeyler düşünmem yazsan. Kaç defa reddetmişsin. Simdi daha iyisini bulamadın diye adamı özlüyorsun. Belki onu kanada bileti olarak gördüğünü düşünebilir. İşin gayet zor. Normal yaz ilk önce. Belkide ciddi ilişkisi vardır.
Beni tanımadan hakkımda nasılbu yargıya ulasırsın ? Kanada bana cazip gelmiyor . Soguk memlekette ne yapayım ben ? Tüm arkadaslarım ailem anılarım burdaYokluktan ne yapacağınızı şaşırmışsınız. İlgi sizi şımartmış. Şimdi de Kanada cazip geliyor size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?