Adam kanada diye , pakistan da çıkıyormuşSiz tamamen msn üzerinden mı kuruyordunuz iletişimi bu arada yani hiç yüz yüze gelmediniz mi ? Ortak arkadaş olmayışı garip geldi de ama sanal alemde tanışmışsınız yani. Askere gidip geldiğini kanadaya yerleştiğini falan direk kendisinden öğrendiniz o zaman iletişim halindeyken doğru mu
tabi o olmak zorunda değil ama ona bir şans vermek istiyorum, yazları türkiyeye geliyor
Bir şans? Bakalım o size artık bir şans verecek mitabi o olmak zorunda değil ama ona bir şans vermek istiyorum, yazları türkiyeye geliyor
Bir şans? Bakalım o size artık bir şans verecek mi
eskiden msnde konusuyorduk bulustuk vs . 2016da yakadar facebookta ekliydi ordan gordum kanada ya gittginiSiz tamamen msn üzerinden mı kuruyordunuz iletişimi bu arada yani hiç yüz yüze gelmediniz mi ? Ortak arkadaş olmayışı garip geldi de ama sanal alemde tanışmışsınız yani. Askere gidip geldiğini kanadaya yerleştiğini falan direk kendisinden öğrendiniz o zaman iletişim halindeyken doğru mu
Neden öyle dediniz ki anlamadımKanada da 8 yıldir yalniz yasayan yakışıklı düzgün bir Türk olma ihtimali , Uşak ta katolik zenci gay taş fırın ustası bulma ihtimaliyle ayni bence ama tabii yine siz bilirsiniz
mikemmel bir yerNeden öyle dediniz ki anlamadım
Kanada nasıl bir yer
Uşak ta o adamı hayal ettim, ramazan pidesi yapıyot falan , o kadar güldüm kiKanada da 8 yıldir yalniz yasayan yakışıklı düzgün bir Türk olma ihtimali , Uşak ta katolik zenci gay taş fırın ustası bulma ihtimaliyle ayni bence ama tabii yine siz bilirsiniz
hep mi ağlıycaz şurda biraz da gülelim bacımUşak ta o adamı hayal ettim, ramazan pidesi yapıyot falan , o kadar güldüm ki
Sosyal medya hesabı varsa mesaj at şansını dene başka ne yapılabilir ki?Ben 90 dogumluyum anlatacağım kişi de 87 dogumlu. İlk kez 2009da tanıstık, Bana çok aşık oldugunu söylüyordu, defalarca beni sevdiğini söyledi, ilgilendi , o zamanlar msnde de konusuyorduk,
ama ben onu her sefferinde red ediyordum . çünkü aklım lisedeki ayrıldıgım ilk aşkımdaydı, bunu 87li olan kişi bilmiyordu bana soruyordu aklında baskası mı var diye , yok diyordum. gururuma dokunmasın diye oyle diyordum galiba,
2012de askerliğini bitirdi, evlenmek istiyordu ve yine teklif etti , yine reddettim . bu kişi 2015de kanadaya yerleşti,
Aslında psikolojim bozuk diyebilirim, bu 87li kişi çok yakısıklıydı ve arkadaslarım sasırıyordu reddettigim için , çok düzgün karakterli biriydi ,
bilmiyorum ama psikolojim iyi değildi .
o gittikten sonra ilişkilerim oldu ama saçma sapan ilişkiler, hepsinin beklentisi cinsellik , sonra psikologa gittim ve terapi aldım
şimdi bir yuvam olsun istiyorum, psikolojim iyi , kendimi hazır hissediyorum , boşlukta değilim ve o 87li kişiyi çok özlüyorum
ne yapmalıyım onla birlikte olmak için ?
O zaman diyelim ki iletişim kurdunuz; adam halen evlenmek istiyor diyelim sizinle. '' Kanada' da yaşayacağız. '' dese ne yapacaksınız?Beni tanımadan hakkımda nasılbu yargıya ulasırsın ? Kanada bana cazip gelmiyor . Soguk memlekette ne yapayım ben ? Tüm arkadaslarım ailem anılarım burda
Saçmalamayın lütfen
BilmiyorumO zaman diyelim ki iletişim kurdunuz; adam halen evlenmek istiyor diyelim sizinle. '' Kanada' da yaşayacağız. '' dese ne yapacaksınız?
Bence sizin ki boşta kaldım hazır biri vardı değerlendireyim kafası. Unutun arayıp sormayın adamı. Yıllar geçmiş belki evli çocuklu.kafasını karıştırmayınBen 90 dogumluyum anlatacağım kişi de 87 dogumlu. İlk kez 2009da tanıstık, Bana çok aşık oldugunu söylüyordu, defalarca beni sevdiğini söyledi, ilgilendi , o zamanlar msnde de konusuyorduk,
ama ben onu her sefferinde red ediyordum . çünkü aklım lisedeki ayrıldıgım ilk aşkımdaydı, bunu 87li olan kişi bilmiyordu bana soruyordu aklında baskası mı var diye , yok diyordum. gururuma dokunmasın diye oyle diyordum galiba,
2012de askerliğini bitirdi, evlenmek istiyordu ve yine teklif etti , yine reddettim . bu kişi 2015de kanadaya yerleşti,
Aslında psikolojim bozuk diyebilirim, bu 87li kişi çok yakısıklıydı ve arkadaslarım sasırıyordu reddettigim için , çok düzgün karakterli biriydi ,
bilmiyorum ama psikolojim iyi değildi .
o gittikten sonra ilişkilerim oldu ama saçma sapan ilişkiler, hepsinin beklentisi cinsellik , sonra psikologa gittim ve terapi aldım
şimdi bir yuvam olsun istiyorum, psikolojim iyi , kendimi hazır hissediyorum , boşlukta değilim ve o 87li kişiyi çok özlüyorum
ne yapmalıyım onla birlikte olmak için ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?