Reddettiğim için pişmanım

Msn adresi yada ortak tanıdığınız yok mu evini falan biliyorsanız gidin bulun ama diyelim ki buldunuz ne diyceksiniz?

Sizin gibi kadınları bir anlayamadım; bir tanede bizim arkadaşın başında vardı sizin kafadan , 6 yıl önce reddettiği arkadaşımın nişanlısına sarmıştı, çocuk iyi bir şirkette yönetici olunca ne hikmetse aşkı depreşmişti birden. Hatta arkadaşıma kadar mesaj atmıştı, çocuktan yüz bulamayınca beni unutmak için seninle nişanlandı diye ki; çocuk bu kızdan ayrılınca bizim arkadaşa kadar bir tane daha 2 yıllık ilişkisi olup ayrılmış, ama kızın kafayı görsen 6 yıl önce bıraktığı yerde duruyor , kendine deli divane sanıyor. Bir türlü inanmak istemeyip sakız gibi yapışmıştı. En son savcılığa verdiler öyle kurtuldular. Sizde de o ışığı gördüm ben, 8 yıl önce reddedip, senelerce haber alamadığınız adama köprüden önce son çıkış muamelesi yapmak neyin kafası anlamıyorum.
Bir erkek bir kadını yıllardır arayıp sormuyorsa hayatına bakıyordur. Ne diye adamın hayatına dalma peşine düşüyorsunuz. Belki adam evli nişanlı ilişkisi var, sizin yüzünüzden sıkıntı olacak , sekiz yıl önceki olayın peşine düşmek size normal gelebilir ama normal değil. Durumunuz çok iyi, tüm çevreniz burdaysa neden Kanada da yaşayan daha önce ilişki yaşamayı reddettiğiniz adama depreşen aşkınızın sebebi bizi bir aydınlatsanız?

Son düzenleme:
Bence o sana yazsa veya sen yazsan o cevap verse yine istemeyeceksin onu çünkü sana imkansız ve cazip gibi geliyor

Ohoooo filmlerde geçmişte sevip sonra tekrar karşılaşma büyük aşk oluyor ama sende olur mu bilemem gerçek hayat malum

Valla ben 87li kişisi olsam , hayatta sizle olmazdım okadar red yedikten sonra ki o da öyle yapacak...

Yaz gitsin çocuğa yaaa dene şansını aklında duracağına ne kaybedersin en fazla reddedilip umudunu kaybedersin başka türlü önüne bakamaycak gibisin çünkü öyle hissettim

Adamın cocuğu olduysa onlara dadılık bakıcılık yapabilirsin. Şaka bir yana bence tedavine devam et çünkü 8 yıl sonra reddettiğim birini tekrardan istemek normal değil ki adam belki gerçekten yuvasını kurdu. üzülürsün ümitlenme

Ne diyeceğim ki ekleyip
Çek kanadaya bir bilet, can kenarı olsun deyin
İş işten çoktan geçmiştir bence. Hiç boşuna suyu bulandırmayın. Ya da sosyal medyalardan fake hesapla bakın hayatında biri var mı yok mu. Eğer bişeyler sezerseniz başkasının günahına hiç girmeyin derim

Maşallah tarihler baya iyiymiş. İş işten geçmiş bacım hayatına bak tarihlere değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…