- 16 Mayıs 2020
- 584
- 635
- 23
Bunu yazmaya gelmiştimMoralini bozmak istemem. Ama adamın yerinde olsam hiç iyi şeyler düşünmem yazsan. Kaç defa reddetmişsin. Simdi daha iyisini bulamadın diye adamı özlüyorsun. Belki onu kanada bileti olarak gördüğünü düşünebilir. İşin gayet zor. Normal yaz ilk önce. Belkide ciddi ilişkisi vardır.
Çok alemsin.Bunalıma soktun kızımikemmel bir yereğitimli beyaz yakalilarin şu anda yaşamak icin 40 takla attikları o yuzden de son 2-3 yıldir göçmenlik koşullarını ağırlastırmak zorunda kalmış, demokratik, gelir duzeyi yüksek,insan hakları ve eğitimin saygı gördüğü, suç orani düşük bir ülke... 8 yıl once oraya geçtiğine göre sizin ex sadece romantik ve yakışıklı değil aynı zamanda ileri görüşlü ve zeki bir adammış, geçmiş olsun bacım, bu sefer kaçan balık hakkaten büyükmüş...
hic sevgili olunmayan biri nasil ozlenir ki?Ben 90 dogumluyum anlatacağım kişi de 87 dogumlu. İlk kez 2009da tanıstık, Bana çok aşık oldugunu söylüyordu, defalarca beni sevdiğini söyledi, ilgilendi , o zamanlar msnde de konusuyorduk,
ama ben onu her sefferinde red ediyordum . çünkü aklım lisedeki ayrıldıgım ilk aşkımdaydı, bunu 87li olan kişi bilmiyordu bana soruyordu aklında baskası mı var diye , yok diyordum. gururuma dokunmasın diye oyle diyordum galiba,
2012de askerliğini bitirdi, evlenmek istiyordu ve yine teklif etti , yine reddettim . bu kişi 2015de kanadaya yerleşti,
Aslında psikolojim bozuk diyebilirim, bu 87li kişi çok yakısıklıydı ve arkadaslarım sasırıyordu reddettigim için , çok düzgün karakterli biriydi ,
bilmiyorum ama psikolojim iyi değildi .
o gittikten sonra ilişkilerim oldu ama saçma sapan ilişkiler, hepsinin beklentisi cinsellik , sonra psikologa gittim ve terapi aldım
şimdi bir yuvam olsun istiyorum, psikolojim iyi , kendimi hazır hissediyorum , boşlukta değilim ve o 87li kişiyi çok özlüyorum
ne yapmalıyım onla birlikte olmak için ?
yok başta ben de gunahini aldim ama kanada nasil bir yer ki? soguk yerde yapamam ki ?falan diyor konusahibi, bilmiyorum ya hakkaten saf bi bacımiz ya da bizi yiyor karar veremedim ama Kanada konusunda gereksiz bir detay gibi davraniyor, çocuk icin ikisi de kotü gerci, vizyonsuz ve kararsiz veya hesapçı ve kurnaz bir stalkeri var an itibariyle,hayirlisı olsunSevmediğin adamı özleyecek halin yok. Saçmalama. Sadece kanada treni kaçtığı için pişmansın. Önündeki maçlara odaklan.
şöyle adamlari kaçirip kaçırıp sonra burda aglıyorsunuz, uyanik olun kızim biraz, hepinize nasıl yetişelimBu konuyu okuyunca Amerika'ya giden flörtüme yazasım geldi. Lütfen biri Amerika battı falan desin
Bu konuyu okuyunca Amerika'ya giden flörtüme yazasım geldi. Lütfen biri Amerika battı falan desin
Bunu okuyunca eski bir anı canlandı. Bi arkadaş sevgilisini terketmişti ama çocuk vazgeçmiyor bi türlü. En son bi kaç kişi araya girdi bak oğlum kız seni istemiyor artık vazgeç falan diye. Neyse en son onu s*çarken düşün dediler. Düşündüm tamam yine de seviyorum işte dedi.87'li beyi çok özlediğini hissettiğinde onu wcde hayal et.
Çok eski yöntemdir. Hep çalışır
yok başta ben de gunahini aldim ama kanada nasil bir yer ki? soguk yerde yapamam ki ?falan diyor konusahibi, bilmiyorum ya hakkaten saf bi bacımiz ya da bizi yiyor karar veremedim ama Kanada konusunda gereksiz bir detay gibi davraniyor, çocuk icin ikisi de kotü gerci, vizyonsuz ve kararsiz veya hesapçı ve kurnaz bir stalkeri var an itibariyle,hayirlisı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?