Reddettiğim için pişmanım

Sosyal medyadan takip edip bakin ilişkisi falan var mı diye. Yoksa iletişime geçmeye çalışın belki olur. Çok umut bağlamayın ama, düzenini kurmuş olma ihtimali yüksek çünkü

Olmaz bu iş..
Sizin ona sadece Kanada yüzünden yazdığınızı düşünür.

Buradaki asıl sorun sizin adamı aslında istememeniz. Isteseydiniz mutlaka şans verirdiniz. Mutlaka..
Adamı aslında bilinç altında istemiyorsunuz.
Hâlâ bir şey olsa bilmiyorum gitmek istemem diyorsunuz. Sizinki artık istediğim gibi birini bulamam korkusu. Ve bu korku sonucunda en yakın tanınan düzgün erkeğe ulaşma isteği..

Adamı istemiyorsunuz. Birden çok kez reddetmişsiniz. Istemediginiz için mesaj atmayın. Adamı isteseydiniz mutlaka önceden şans verirdiniz.

Bunu yazmaya gelmiştim

Bundan on sene önce o senin pesinden koşmuş istememissin, o da kendine yeni bir hayat kurmak için Kanadaya gitmis, (belki de ilk askiydin, yaşadığı hayal kırıklığı yüzünden Türkiyede bile durmak.istemedi bilmiyorum en uç hali bu da olabilir) kendine yeni bir yol çizmiş. Belki ilişkisi de vardır.
Nasil ki sen simdi o zamanki kisi değilsin, düşüncelerin değişti. O da tanidigin adam değil. Hiç iletişime gecip ortalığı bulandırma, kendini de küçük düşürme derim.

Bizim meleketin bir sözü var.
Geçti Bor'un pazarı sür eşeğini Niğde'ye
Bence önünüze bakın. Adam yaban ellerde bulmuştur birini

Çok alemsin.Bunalıma soktun kızı

Sevmediğin adamı özleyecek halin yok. Saçmalama. Sadece kanada treni kaçtığı için pişmansın. Önündeki maçlara odaklan.

hic sevgili olunmayan biri nasil ozlenir ki?

Sevmediğin adamı özleyecek halin yok. Saçmalama. Sadece kanada treni kaçtığı için pişmansın. Önündeki maçlara odaklan.
yok başta ben de gunahini aldim ama kanada nasil bir yer ki? soguk yerde yapamam ki ?falan diyor konusahibi, bilmiyorum ya hakkaten saf bi bacımiz ya da bizi yiyor karar veremedim ama Kanada konusunda gereksiz bir detay gibi davraniyor, çocuk icin ikisi de kotü gerci, vizyonsuz ve kararsiz veya hesapçı ve kurnaz bir stalkeri var an itibariyle,hayirlisı olsun

Konu başlığını da okuyan dün reddettiniz de bugün vazgeçtiniz sanacak.Kaç yıl geçmiş üstünden..Arkadaşlara da katılıyorum,beyfendi düzenini çoktan kurmuştur.
Ayrıca onu reddettikten sonra o kadar kişiyle çıkıp sonra bu kişiye dönmek istemeniz de hoş gözükmüyor. Bişiler yanlış.

Adamı sevmiyorsunuz ki sevseniz teklif ettiğinde reddetmezdiniz aklınızda kalbinizde başkası olmazdı.
87li de heveste kalmamıştır zaten.Adam kaç kere reddedilmiş.

Sevgili olmamışsınız, düzgün karakterli biri olduğunu nerden biliyorsunuz?
Birinin çok iyi arkadaş, çok efendi biri olması, sürekli evlilik teklif etmesi, iyi bir evlat olması iyi bir sevgili veya eş olacağının garantisi değildir. İkili ilişkilerde karakter sürpriz yapabilir.
Şu sıra köklü bir değişikliğe hazırsınız, her yönden en uygun o olduğu için bütün güzel özellikleri yüklemişsiniz adama.

Madem bu kadar kafanızda yer etmiş, ilerde keşke yazsaydım diye dövünme ihtimaliniz varsa konuşma başlatın. Olumsuz davranırsa en azından kesin bir şekilde elemiş olursunuz. Bir ihtimali elersiniz.

Kanada'da
87'li beyi çok özlediğini hissettiğinde onu wcde hayal et.

Çok eski yöntemdir. Hep çalışır
Bunu okuyunca eski bir anı canlandı. Bi arkadaş sevgilisini terketmişti ama çocuk vazgeçmiyor bi türlü. En son bi kaç kişi araya girdi bak oğlum kız seni istemiyor artık vazgeç falan diye. Neyse en son onu s*çarken düşün dediler. Düşündüm tamam yine de seviyorum işte dedi.

87li beye sosyal medyadan daha önce hiv bakmadınız mi ortak arkadaşlarınız yok mu adam bi de kanadaya yerleşmiş şuan evli 3 çocuk babası da olabilir

arkadaş zaten psikolojik tedavi gördüğünü yazmış. corona süreci de insanları eve kapatınca sanırım tutunacak dal aradı da, çocuk aptal değilse bunca sene sonra aranmasındaki nedeninin sevgi yada pişmanlık olmadığını anlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…