- 23 Ağustos 2012
- 51.250
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.620
- 898
Ama o kafasını karıştırmayın olmamış orayaBence sizin ki boşta kaldım hazır biri vardı değerlendireyim kafası. Unutun arayıp sormayın adamı. Yıllar geçmiş belki evli çocuklu.kafasını karıştırmayın
Kötü bir niyetle yazmadım. Lakin bir insan nir yola girdiyse kendi nefsine de bağlıdır gamam ama dışardan da müdahele etmeyin şuanki hayatına demek istedimAma o kafasını karıştırmayın olmamış oraya
Bir bahaneyle iletisim kurun ve ilk adimi atmasını sağlayın.Hatta cesaret edebilirseniz siz adım atın o kac defa denemişBen 90 dogumluyum anlatacağım kişi de 87 dogumlu. İlk kez 2009da tanıstık, Bana çok aşık oldugunu söylüyordu, defalarca beni sevdiğini söyledi, ilgilendi , o zamanlar msnde de konusuyorduk,
ama ben onu her sefferinde red ediyordum . çünkü aklım lisedeki ayrıldıgım ilk aşkımdaydı, bunu 87li olan kişi bilmiyordu bana soruyordu aklında baskası mı var diye , yok diyordum. gururuma dokunmasın diye oyle diyordum galiba,
2012de askerliğini bitirdi, evlenmek istiyordu ve yine teklif etti , yine reddettim . bu kişi 2015de kanadaya yerleşti,
Aslında psikolojim bozuk diyebilirim, bu 87li kişi çok yakısıklıydı ve arkadaslarım sasırıyordu reddettigim için , çok düzgün karakterli biriydi ,
bilmiyorum ama psikolojim iyi değildi .
o gittikten sonra ilişkilerim oldu ama saçma sapan ilişkiler, hepsinin beklentisi cinsellik , sonra psikologa gittim ve terapi aldım
şimdi bir yuvam olsun istiyorum, psikolojim iyi , kendimi hazır hissediyorum , boşlukta değilim ve o 87li kişiyi çok özlüyorum
ne yapmalıyım onla birlikte olmak için ?
Kız, koronanin ekmeğini ye ekle işte sosyal medyadanNe diyeceğim ki ekleyip
Kanadaya göçen arkadaşım var. Alan çok genis,insan çok az bir yerinde kalıyor. Sosyallik sıfır, çok istiyor ama kimseyi bulamıyor. En son o da türk ile evlenip kanadaya getirmeyi düşünüyordu :))Kanada da 8 yıldir yalniz yasayan yakışıklı düzgün bir Türk olma ihtimali , Uşak ta katolik zenci gay taş fırın ustası bulma ihtimaliyle ayni bence ama tabii yine siz bilirsiniz
Beni tanımadan hakkımda nasılbu yargıya ulasırsın ? Kanada bana cazip gelmiyor . Soguk memlekette ne yapayım ben ? Tüm arkadaslarım ailem anılarım burda
Saçmalamayın lütfen
Bunlsr hep karantinadan diyorum. Şu an denize düşmüşsünüz ve ilk bulduğunuz çıkış yoluna sarılmak istiyorsunuz. Bu süreç bitince tekrar düşünün derimBen 90 dogumluyum anlatacağım kişi de 87 dogumlu. İlk kez 2009da tanıstık, Bana çok aşık oldugunu söylüyordu, defalarca beni sevdiğini söyledi, ilgilendi , o zamanlar msnde de konusuyorduk,
ama ben onu her sefferinde red ediyordum . çünkü aklım lisedeki ayrıldıgım ilk aşkımdaydı, bunu 87li olan kişi bilmiyordu bana soruyordu aklında baskası mı var diye , yok diyordum. gururuma dokunmasın diye oyle diyordum galiba,
2012de askerliğini bitirdi, evlenmek istiyordu ve yine teklif etti , yine reddettim . bu kişi 2015de kanadaya yerleşti,
Aslında psikolojim bozuk diyebilirim, bu 87li kişi çok yakısıklıydı ve arkadaslarım sasırıyordu reddettigim için , çok düzgün karakterli biriydi ,
o gittikten sonra ilişkilerim oldu ama saçma sapan ilişkiler, hepsinin beklentisi cinsellik , sonra psikologa gittim ve terapi aldım
şimdi bir yuvam olsun istiyorum, psikolojim iyi , kendimi hazır hissediyorum , boşlukta değilim ve o 87li kişiyi çok özlüyorum
Baska birini bulmadysa bile insanın 7 senede fikri hissi düsünceleri cok değişirBen 90 dogumluyum anlatacağım kişi de 87 dogumlu. İlk kez 2009da tanıstık, Bana çok aşık oldugunu söylüyordu, defalarca beni sevdiğini söyledi, ilgilendi , o zamanlar msnde de konusuyorduk,
"Merhaba 87'li. Çok uzun zaman oldu görüşmeyeli. Neler yapıyorsun" gibi birşey yaz gitsin. Şansını bir dene. Belki olur. Olmazsa kaybedecek birşeyin yok zaten.Ne diyeceğim ki ekleyip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?