Redüksiyona mecbur kalanlar :(( Ankarada kime yaptirdiniiizzz

Canim cok tesekkur ederim. Tabi ki bir kac dr. dan fikir almadan bu ise girmicem devam et derlerse bir an bile dusunmem.

Ya bana destek olcak bir dr bulsam degerlendiricem. Sonucta bana dinlen diyorsa verir raporu dinlenirim. Oyle degil mi , ben her turlu fedakarligi yapmaya hazirim suan sana cok ozendim ben de saglikla dogursam karsimda dursalar soyle ope ope bitiremem heralde cok sevgi doluyum daha karnim cikmadi ama onlari cok seviyorum. Ben bir soz duymustum "Bir baba cocugunu kucagina aldigi anda baba olur , ama bir anne bebegi rahmine dustugu andan itibaren annedir" diye. Ne kadar dogruymus

Progestan almaktan cekiniyor musun ? 100 mg 6 tane alıyorum gunde.sabah ogle aksam 3 kere 2ser tane hemde aylardir. O dusugu onluyor. O ilaçtan korkma ne kadar diyorsa o kadar al.

Progestan almaktan cekiniyor musun ? 100 mg 6 tane alıyorum gunde.sabah ogle aksam 3 kere 2ser tane hemde aylardir. O dusugu onluyor. O ilaçtan korkma ne kadar diyorsa o kadar al.

Ya aslinda sabah koydugumun bi faydasi olmuyo gibime gelio cunku zaten ayakta oluyorum ve ilacin bi anlami kalmio. Ama gece yatarken koydugumdan daha iyi performans aliyormusum gibi hissediyorum.

öncelıkle bebeklerınız hayırlı olsun ınsalllah sagsalım kucagınıza alırsınız.sızde kahverengı lekeler oluyormuş ben kısaca basımdan gecenlerı anlatayım. bıraz dıkkat etmeyle hersey olur. ben öğretmenım. tup bebekle ıkı tane kondu tekı tuttu ama 5. haftadan beri yogun kanama yasadım hem de okulun 3.gunu derstte kanamam oldu.o zaman gunde 3x200 luk progestan alıyorudum sabah öğle akşam vajınadan hıc aksatmıyordum. bennım hıc kahverengı lekem olmadı kırmızı kandan sonra kahveye donuyordu. progestan arttırıldı. bu arada rısklı gebelık uzmanı ve 3 profösor takıp ettı.kendı drunuz özeldeyse cok rahat rapor verıyor. ben eylulden berı 4 kere heyet aldım hala heyet raporluyum haftaya dogum ıznıne cıkacagım.bu arada 24. haftaya kadar süren kırmıı kanamalarım oldu.yerı geldı hastaneye yatısım yapıldı. kanamalar arttıkca ıkı gunde bır proluton depot ıgne vuruldum progestan kapsul vajınadan 1200 e kadar kullandırdı drlarım.kademelerı olarak azaltıdı. progestanı atlıyorum demıssınız progestan gebelıkte önemlı bır hormon asılama ve tup bebekle olunann gebelıklerde vucut bunu kendı uretemıyor ılaç takvıyesıyle oluyor.progestanı ıhmal etmeyın yoksa kanama halıne döner . bır dr ılacı bır hafta azalttı o zaman gene kanama yasadım.toplamda 15 kez kanama yasadım.10 gunde bır yada 20 gunde mutlaka olurdu. kanamadan sonra kahverengı ve sıyaha donerdı ozaman korkmazdık. kırmızı ve peltemsı kanama kasık agrısı belagrısı ıle bırlesınce dusuk belırtısıdır.eger kamuda calısıyorsanız alın raporunuzu işe gıtmeyın. cunku drların dedıgı tek sey bunun tek çaresı yatmak dınelenmekılacları kullanmak ve allaha dua etmek...szı kı 40 dk otobus yolculugu yapıyorsunuz...nacizane size tavsıyem bu zamana gelene kadar cok sıkıntı cekmış çaresız kalmış ve aglamış bır çocuk özlemı ceken anne adayı olarak iş güç bır sekılde halloluyor kamudaysanız özel hastanelere gıdın helekı cogul gebelıklere hemen rapor verıyorlar. artı hıcbırseyı olmayan saglıklı gebe arkadaslarım bıle verıyor 100 -200 tlyı ozel hastaneden heyet raporunu alıyor.yatıp dınlenıp progestanı drunuz dedıgı sekılde kullanırsanız kanama ya da leke sorunundan kurtulursunuz. ayrıca reduksıyon durumunda en önemlı sey dınlenmek tabı hersey allahtan ama bız gene de önlemımızı alalım. bakın 24 haftaya kadar kanama yasadım, agır ıdrar yolları enfeksıyonu gecırdım ve buna ek olarak böbreklerımde buyume var ama bunlara ragmen asla umudumu kırmadım. ne olur raporunuzu alın ılacınızı kullanın

Rabbim sana nasip etsin üçünüde öpmeyi
Bence tek drla kalma en az üç tane dr a danış tabi dinleneceksen rapor versin dinlen inşallah sana destek verebilecek bir dr la karşılartırsın allahım benimkiler tüp bebek ben türkiyeye geldim tüp bebek için türkiyede dr ikiz dedi üçüncüyü görememişti
Sonra buraya geldiğimizde hemen kontrole gittim ve dr üç tane kese ve üç tane kalp atışı görmüştü onları öyle ultrasyonda görünce kıyamadım hiç birine ben tabi şok oldum üçüz diyince hemen türkiyedeki drumu aradım beni çok cesaretlendirmişti kaç tane üçüz gebe gördüm ben dedi bence sende doğurursun dedi
Bol bol dua et elini karnına koy ve allahın isimlerinden olan Ya Şafi ismini oku ben hep okumuştum
Birde herkesden dua iste kimin duası kabul olur rabbim bilir benim çok dua edenim vardı allah razı olsun onlardan

Cnm progestani koyduktan sonra 15 dk kalkmiyorum sonra kalkiyorun.oyle dusunme. Rapor akabiliyorsan al. haftaya oglen almalari keselim dedi mesela ben de ondan korkuyorum. Acaba azalınca reduksiyon da olacak kanamam olur mu diye (

Hepiniz beni cesaretlendiriuorsunuz gercekten tesekkur edeirm. Tavsiyelerinize uymaya caliscam. Kendime yeni dr isimleri buldum bunlarla goruscem ve kararimi gozden geciricem. Kalbim hep uzgun. Ne yaparsam haksizlik daha az olur diye hesap yapiyorum simdi diyorum ki asilama yapilmadan once ucuz olabilir dediginde tedaviyi biraksaydim ama iste her sey risk.. risk almadan hic bir sey olmuyor (

Cnm progestani koyduktan sonra 15 dk kalkmiyorum sonra kalkiyorun.oyle dusunme. Rapor akabiliyorsan al. haftaya oglen almalari keselim dedi mesela ben de ondan korkuyorum. Acaba azalınca reduksiyon da olacak kanamam olur mu diye (

Canim senin bu hafta 10. Hafta oldu di mi ? Az kaldi hayirlisi ile. Allahin izniyle muayeneye gidiyomus gibi cik evden ben bile acaba o gun geldiginde naparim diye hesap yapiyorum. 12. Haftaya daha cok var benim Allah gosterirse o gunleri. Eger fikrim de degismezse. Ki bu akintilar her sekilde aklimda soru isareti. Ama yinede bir dr bile sen kaldirirsin bunu devam edelim derse sansimi denemeyi dusunuyorum oooofff cok kararsizlastim yine kendimi toplamam lazim.

Yok cnm 11+1 bugun cuma randevum var salida red.icin tarih dr bana da derse devam edebilirsiniz diye hiç düşünmeden evet diyeceğim. Ama sanmıyorum karnim cok şiddetli agriyor uzaniyorum. Ins uyuyabilirim (

Yok cnm 11+1 bugun cuma randevum var salida red.icin tarih dr bana da derse devam edebilirsiniz diye hiç düşünmeden evet diyeceğim. Ama sanmıyorum karnim cok şiddetli agriyor uzaniyorum. Ins uyuyabilirim (

Canim insallah hakkinizda hayirli olan kararda yuce rabbim doktoru vesile eder. Allah yardimcimiz olsun. tek duam bu eger yanlis yoldaysak yuce rabbim o dr u durdursun. Biz neyin dogru neyin yanlis oldugunu sasirmis durumda kaldik cunku. Hayirli geceler bende yatiyorum sabah 6 da kalkis var..

Ins canim.yankis yola sapmayalim. Rabbim yol gostersin. Dun annem ve ablam ile paylastim durumu ablam aglamamak icin zor tutru kendini. Diyemedi aldirmayin ama ben ic sesini duydum. Sucluluk duygusu basladi gun yaklastikca. Offfff offfff dun sikintili bir geceydi. Karnim patlayacak gibi agriyordu.hatta 5den beri evde yok lavabolar, mutfak silinip duruyorum. Zaman yaklastikca zaman akmiyor. Dun dedim ki belki de ornek olacağım sizlere. Çünkü en erken ben yaşayacağım. Umarim kararim ne olursa olsun iyi ornek olurum. ..

Evde net yok dolayısıyla telden giriyorum. Yazim hataları oluyor bazen sonradan okuyup fark ediyorum. Kusuruma bakmayin hızlı yazmanın azizligi. ..:)

Gunaydin canim. Olsun olur o kadar ben de cok yanlis yaziorum :) evet ilk ornek sensin heycanla bekliyorum adim adim yaz anlat bana. Az kaldi ama kendini kasma muayeneye gidiyormus gibi git. Biraz kandiralim kendimizi mecbursak buna.

Ya vudeoyu göremedim. Yaziyi okudum ama video nerde ?

Ya vudeoyu göremedim. Yaziyi okudum ama video nerde ?

Video cikiodu ama ben de tiklayinca reklam gordum sadece ucuzler vardi biri tek yum.ikizi .senin de hepsi ayri ayriydi de mi. Benim hepsi ayri yumurta. Bugun bir makale okudum ayri beslenenlerde digerlerine gore sans daha yuksekmis. Neyse su son dr.larlada goruselim de cok da heves yapmak istemiyorum cunku gidince tum fikrimi degistiriyorlar. Hakkimizda hayirlisi..

Evet ayrı kesede oldukları için benim drum çok sevinmişti

canım doktorum ankarada kızılayda doç. dr. sevtap hamdemir kılıç hoca... çok hanımefendi ve ilgili.. ama nasip tabi herşey.. doktorlar birer vesile.. bizim en baştan beri transfer dahil hep o vardı süreçte... daha önce ankara HRS de olmuştuk tüp bebek denemesi üç kez olmamıştı.. o nedenle bu hocaya tavsiye üzerine gittik.. ilk denemde üçüzlere hamile kaldım.. doktor üçüzler olunca ya 6. haftada aspirasyon yapacağız (tüp bebek gibi iğneyle aspire ediyolarmış) yada 12. haftada bi şansınız daha var redüksiyon dedi, yada üçzülerle devam dedi.. bizde devam kararı aldık.. hocamızda saygı duydu,, geçmiş olumlu ve olumsuz örnekleri de anlattı.. bundan sonrası için bol bol dua edeceğiz,,, sizlerinde dualarınızı bekliyorumm.. bende kahverengi akıntı olmuyor.. bugüne kadar progestan 50 iğne günaşırı vurundum ve haftaya bırakacağım.. estrofemi de kullandım ve dün bıraktım artık kullanmayacağım.. crinone, coraspin c ve coraspin daha devam edecek günde bir tane olarak...

Evet ayrı kesede oldukları için benim drum çok sevinmişti

Bide degisik yazilar okudum. Yani şoyle ki ikize indigi zaman eken dogum riski aynen devam ediyor diyor. Ve ayri kordondan beslendiklerinde yuzde 90 basari sansi var diyorlar.Yani su son dr. Cok umit bagladim insallaah bana dogru yola sevketcek Allahim Bana onu vesile etsin. Peki sende kahverengiler varmiydi yani hafta baslari genellikle ornegin 5.haftamdan 7 haftaya gecerken. Gibi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…