- Konu Sahibi lalelale87
-
Canım inşallah bebeklerini sağlıkla kucağına alırsın
Aslında benim bu konuda bi fikrim yok ama Ankaradayım be doktorumdan çok memnunum
Ben tek gebelik yaşadım ama benimle aynı dönemde üçüz bekleyen bir hastası vardı ve hep onlardan bahsediyordu
Bu nedenle aklıma geldi söyleyim istedim
Aydan Asyalı Biri kendisi perinatolog bağlaya muayenehanesi var
Muayene ücreti olarak yeni hastalardan sanırım 300 alıyor ama konuşursan 250 ya da daha uygun fiyat verebilir.
Gerçekten çok iyi bir bayan hem insan olarak iyi hem de mesleğinde iyi
Allah yardımcın olsun canım.
Ya bana destek olcak bir dr bulsam degerlendiricem. Sonucta bana dinlen diyorsa verir raporu dinlenirim. Oyle degil mi , ben her turlu fedakarligi yapmaya hazirim suan sana cok ozendim ben de saglikla dogursam karsimda dursalar soyle ope ope bitiremem heralde cok sevgi doluyum daha karnim cikmadi ama onlari cok seviyorum. Ben bir soz duymustum "Bir baba cocugunu kucagina aldigi anda baba olur , ama bir anne bebegi rahmine dustugu andan itibaren annedir" diye. Ne kadar dogruymusEvet drlar hep aynı ama benim drum doğusanda risk var redüksiyonunda riski var diyince bende nasıl olsa ikiside riskli dedim rabbim nasip ederse doğarlar desim o akıntılar bence dinlemediğin için oluyor keşke dinlebilsen
Allah yardımcın olsun çok zor bir karar bende çok hikayeler okumuştum üçüzlerle ilgili
İnşallah lekelerin hemen geçer ve inşallah rabbim üçünüde sağlıkla kucaklamanı nasip eder
Progestan almaktan cekiniyor musun ? 100 mg 6 tane alıyorum gunde.sabah ogle aksam 3 kere 2ser tane hemde aylardir. O dusugu onluyor. O ilaçtan korkma ne kadar diyorsa o kadar al.
Benim yine kahverengu lekenmem variki gun ise geldm hemen basladi. Napicam ben anlamiyorum artik rapor alayim desem vermemek icin ellerinde geleni yapiyolar. Ama bu sekilde 2 gun dinlenip 5 gun calismak da vucuda yuk yapio demek ki hemen basliyor lekelenmem.
Ya bana destek olcak bir dr bulsam degerlendiricem. Sonucta bana dinlen diyorsa verir raporu dinlenirim. Oyle degil mi , ben her turlu fedakarligi yapmaya hazirim suan sana cok ozendim ben de saglikla dogursam karsimda dursalar soyle ope ope bitiremem heralde cok sevgi doluyum daha karnim cikmadi ama onlari cok seviyorum. Ben bir soz duymustum "Bir baba cocugunu kucagina aldigi anda baba olur , ama bir anne bebegi rahmine dustugu andan itibaren annedir" diye. Ne kadar dogruymus
Cnm progestani koyduktan sonra 15 dk kalkmiyorum sonra kalkiyorun.oyle dusunme. Rapor akabiliyorsan al. haftaya oglen almalari keselim dedi mesela ben de ondan korkuyorum. Acaba azalınca reduksiyon da olacak kanamam olur mu diye(
Canim senin bu hafta 10. Hafta oldu di mi ? Az kaldi hayirlisi ile. Allahin izniyle muayeneye gidiyomus gibi cik evden ben bile acaba o gun geldiginde naparim diye hesap yapiyorum. 12. Haftaya daha cok var benim Allah gosterirse o gunleri. Eger fikrim de degismezse. Ki bu akintilar her sekilde aklimda soru isareti. Ama yinede bir dr bile sen kaldirirsin bunu devam edelim derse sansimi denemeyi dusunuyorum oooofff cok kararsizlastim yine kendimi toplamam lazim.
Yok cnm 11+1 bugun cuma randevum var salida red.icin tarihdr bana da derse devam edebilirsiniz diye hiç düşünmeden evet diyeceğim. Ama sanmıyorum karnim cok şiddetli agriyor uzaniyorum. Ins uyuyabilirim (
Hepiniz beni cesaretlendiriuorsunuz gercekten tesekkur edeirm. Tavsiyelerinize uymaya caliscam. Kendime yeni dr isimleri buldum bunlarla goruscem ve kararimi gozden geciricem. Kalbim hep uzgun. Ne yaparsam haksizlik daha az olur diye hesap yapiyorum simdi diyorum ki asilama yapilmadan once ucuz olabilir dediginde tedaviyi biraksaydim ama iste her sey risk.. risk almadan hic bir sey olmuyor(
Canim insallah hakkinizda hayirli olan kararda yuce rabbim doktoru vesile eder. Allah yardimcimiz olsun. tek duam bu eger yanlis yoldaysak yuce rabbim o dr u durdursun. Biz neyin dogru neyin yanlis oldugunu sasirmis durumda kaldik cunku. Hayirli geceler bende yatiyorum sabah 6 da kalkis var..
Evde net yok dolayısıyla telden giriyorum. Yazim hataları oluyor bazen sonradan okuyup fark ediyorum. Kusuruma bakmayin hızlı yazmanın azizligi. ..:)
Ya bana destek olcak bir dr bulsam degerlendiricem. Sonucta bana dinlen diyorsa verir raporu dinlenirim. Oyle degil mi , ben her turlu fedakarligi yapmaya hazirim suan sana cok ozendim ben de saglikla dogursam karsimda dursalar soyle ope ope bitiremem heralde cok sevgi doluyum daha karnim cikmadi ama onlari cok seviyorum. Ben bir soz duymustum "Bir baba cocugunu kucagina aldigi anda baba olur , ama bir anne bebegi rahmine dustugu andan itibaren annedir" diye. Ne kadar dogruymus
http://www.haftahaftahamilelik.gen.tr/anne-karninda-ikiz-ucuz-dorduz-gelisimi.html
ya şunlara bakar mısınız?? evet birbirlerini gerçektn çok rahatsız ediyorlar ama söyledikleri şey beni çok duygulandırdı. Hayattaki en büyük bağı kuruyorlar.
Ya vudeoyu göremedim. Yaziyi okudum ama video nerde ?
Video cikiodu ama ben de tiklayinca reklam gordum sadece ucuzler vardi biri tek yum.ikizi .senin de hepsi ayri ayriydi de mi. Benim hepsi ayri yumurta. Bugun bir makale okudum ayri beslenenlerde digerlerine gore sans daha yuksekmis. Neyse su son dr.larlada goruselim de cok da heves yapmak istemiyorum cunku gidince tum fikrimi degistiriyorlar. Hakkimizda hayirlisi..
Evet ayrı kesede oldukları için benim drum çok sevinmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?