- Konu Sahibi lalelale87
-
canım doktorum ankarada kızılayda doç. dr. sevtap hamdemir kılıç hoca... çok hanımefendi ve ilgili.. ama nasip tabi herşey.. doktorlar birer vesile.. bizim en baştan beri transfer dahil hep o vardı süreçte... daha önce ankara HRS de olmuştuk tüp bebek denemesi üç kez olmamıştı.. o nedenle bu hocaya tavsiye üzerine gittik.. ilk denemde üçüzlere hamile kaldım.. doktor üçüzler olunca ya 6. haftada aspirasyon yapacağız (tüp bebek gibi iğneyle aspire ediyolarmış) yada 12. haftada bi şansınız daha var redüksiyon dedi, yada üçzülerle devam dedi.. bizde devam kararı aldık.. hocamızda saygı duydu,, geçmiş olumlu ve olumsuz örnekleri de anlattı.. bundan sonrası için bol bol dua edeceğiz,,, sizlerinde dualarınızı bekliyorumm.. bende kahverengi akıntı olmuyor.. bugüne kadar progestan 50 iğne günaşırı vurundum ve haftaya bırakacağım.. estrofemi de kullandım ve dün bıraktım artık kullanmayacağım.. crinone, coraspin c ve coraspin daha devam edecek günde bir tane olarak...
Bide degisik yazilar okudum. Yani şoyle ki ikize indigi zaman eken dogum riski aynen devam ediyor diyor. Ve ayri kordondan beslendiklerinde yuzde 90 basari sansi var diyorlar.Yani su son dr. Cok umit bagladim insallaah bana dogru yola sevketcek Allahim Bana onu vesile etsin. Peki sende kahverengiler varmiydi yani hafta baslari genellikle ornegin 5.haftamdan 7 haftaya gecerken. Gibi ..
İnşallah içine sinen bir dr olur
Bende hiç olmadı leke ama ben en baştan beri hep yattım dışarı çıkmadım sadece dr dan dr dan çıktım
Evde de hep dinlendim hiç iş yapmadım annemde kaldım doğum yapasıya
Anladim cnm Allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin bugun ucuz annelerinin hikayelerini okudum da cok duygulandimbizde kahverengi akıntı hiç olmadı.. olan akıntılar sarı renkte.. zaten sulu akıntı vardı,, hamilelikle arttı ve kıvamı koyulaştı...
canım doktorum ankarada kızılayda doç. dr. sevtap hamdemir kılıç hoca... çok hanımefendi ve ilgili.. ama nasip tabi herşey.. doktorlar birer vesile.. bizim en baştan beri transfer dahil hep o vardı süreçte... daha önce ankara HRS de olmuştuk tüp bebek denemesi üç kez olmamıştı.. o nedenle bu hocaya tavsiye üzerine gittik.. ilk denemde üçüzlere hamile kaldım.. doktor üçüzler olunca ya 6. haftada aspirasyon yapacağız (tüp bebek gibi iğneyle aspire ediyolarmış) yada 12. haftada bi şansınız daha var redüksiyon dedi, yada üçzülerle devam dedi.. bizde devam kararı aldık.. hocamızda saygı duydu,, geçmiş olumlu ve olumsuz örnekleri de anlattı.. bundan sonrası için bol bol dua edeceğiz,,, sizlerinde dualarınızı bekliyorumm.. bende kahverengi akıntı olmuyor.. bugüne kadar progestan 50 iğne günaşırı vurundum ve haftaya bırakacağım.. estrofemi de kullandım ve dün bıraktım artık kullanmayacağım.. crinone, coraspin c ve coraspin daha devam edecek günde bir tane olarak...
Merhaba dr olmlu ve olumsuz ornek olarak neler verdi? Benim bugun 3.5 da randevum var.red.icin. dr neler sormaliyim ?
Kacinci haftandasin ? Nasil geciriyorsun gunlerini?
dualarım seninle beni merakta bırakma.
Insallah offf ssorma dun esimin amcasi ani hic gece kalbi duruyor vefat etti. Dunden beri cenaE fln fln derken zaten sistim.simdi saat yaklastikca sistim.Allahim ck korkuyorum.bir de benim bir sorunum var vijinada yara cikti.bir enfeksiyon. Korkuyorum.daha neler gelecek üstüste acaba(
canının istediği sevdiğin bir şeyler ye. derin derin nefes al canım. bana neler yaaşdığını anlat. seni merak ediyorum. beni de yarın yeni dr. ile randevum var bakalım neler diyecek bana..
Rabbim hakkimizda hayirlisini nasil etsin insallah :))
kızlar yazdıklarınız dikkatimi çekti.Öncelikle Allah yardımcınız olsun benimde ikiz gebelik.Bi tanıdığım geçen sene yumurta çatlatma iğnesi ile üçüzlerine hamile kaldı.Hatta hamileyken genel anestezi altında bi ameliyat bile geçirdi.Sonuçta üçünüde kucağına aldı ve bebekleri küvezde bile kalmadı.Şimdi evimiz kreş gibi diyormuş.Size moral olsun diye anlattım.İkiz gebeliğin de riskleri var.Rabbim 3 tane nasip etmişse öyle kalsın verende O alanda Tabi en iyi kararı siz vereceksiniz.İnş sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza
biz 9. haftaya girdik. bel ağrıları başladı şimdide.. sabahlar kusmalar oluyor, bulantıları hafiflettim diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?