Redüksiyona mecbur kalanlar :(( Ankarada kime yaptirdiniiizzz

Canim bana olumlu ve olumsuz ornekleri yazabilir misin. Ben bitek vajinada progestan aliyorum ama bazen agri ile beraber kahverengi akintim oluyor iste. Aslinda o da olmasa belki hic dusunmicem.

İnşallah içine sinen bir dr olur
Bende hiç olmadı leke ama ben en baştan beri hep yattım dışarı çıkmadım sadece dr dan dr dan çıktım
Evde de hep dinlendim hiç iş yapmadım annemde kaldım doğum yapasıya

bizde kahverengi akıntı hiç olmadı.. olan akıntılar sarı renkte.. zaten sulu akıntı vardı,, hamilelikle arttı ve kıvamı koyulaştı...

Azicik yatinca benim de lekelerim hemen bitiyor. Ama ise gitmek zorundayim o yuzden otobusle git gel zaten 50 dkl git 50 dk gel ister istemez durmadan sarsiliyosun biraz da ondan belki bendeki ..

Merhaba dr olmlu ve olumsuz ornek olarak neler verdi? Benim bugun 3.5 da randevum var.red.icin. dr neler sormaliyim ?

dualarım seninle beni merakta bırakma.

Insallah offf ssorma dun esimin amcasi ani hic gece kalbi duruyor vefat etti. Dunden beri cenaE fln fln derken zaten sistim.simdi saat yaklastikca sistim.Allahim ck korkuyorum.bir de benim bir sorunum var vijinada yara cikti.bir enfeksiyon. Korkuyorum.daha neler gelecek üstüste acaba (

Dertlenme üzülme ,moraliinn en yüksek olması gerekn gün. içini rahatlatacak bir şey diyeyim mi dün bir makale okudum zaten artık okuya okuya gözlerim bozulcak korkarım,orda diyorki redüksiyon riski yüzde 6 dır yani kendi kendine oluşmuş ikiz gebelik kadar risklidir diyor. bide keselerin birbirine uzak olmasında fayda varmış.

canının istediği sevdiğin bir şeyler ye. derin derin nefes al canım. bana neler yaaşdığını anlat. seni merak ediyorum. beni de yarın yeni dr. ile randevum var bakalım neler diyecek bana..

kızlar yazdıklarınız dikkatimi çekti.Öncelikle Allah yardımcınız olsun benimde ikiz gebelik.Bi tanıdığım geçen sene yumurta çatlatma iğnesi ile üçüzlerine hamile kaldı.Hatta hamileyken genel anestezi altında bi ameliyat bile geçirdi.Sonuçta üçünüde kucağına aldı ve bebekleri küvezde bile kalmadı.Şimdi evimiz kreş gibi diyormuş.Size moral olsun diye anlattım.İkiz gebeliğin de riskleri var.Rabbim 3 tane nasip etmişse öyle kalsın verende O alanda Tabi en iyi kararı siz vereceksiniz.İnş sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza

Tesekkurler cnm ben de istiyorum neden istemeyeyim Allahimdan 1 istedm 3 verdi ama bir de tipin bizi tehtid eden gercekleri var. Ben o 3 cocugun ne bakimi ne masrafi inanki dusunmuyorum yemem yediririm giymem giydirim gerekirse bes dakika gozumu kirpmam. Ama benim bugun ki ihmalim yuzunden ucu de erken dogup riske girerlerse kendimi asla affetmem. Sirf ben istiyorum diye onlari zorluklara mahkum edemem. Aklim bir gelip bir gidiyor. Bi oluyor evet dogurcam diyorum. Biz zaman geliyor hayir yapamam ya bisey olursa diyorum. Maalesef kimsenin bunyesi kimseninkini tutmuyor canim

biz 9. haftaya girdik. bel ağrıları başladı şimdide.. sabahlar kusmalar oluyor, bulantıları hafiflettim diyebilirim

Doktordan geldim. Meger bende polikistik over varmis. Bir de bana risklerin yuzdesini soyledi eger devam edersen yuzde kirk risktesin reduksiyonda ise yuzde bes riskin var dedi. Nisanin 12 sinde halledelim dedi

bulantılar 3-4 haftayken başladı, şimdi 9. haftadayız, sabahları kusmanın dışında bulantılar hafifledi tabi Renie Duo şurubunda etkisi var bunda. ayrıca bizim doktorumuz üçüzlerle devam etmemiz ya da birini aldırmamızla ilgili bir risk olasılığı söylemedi, sadece, karar sizin ben bu konuda kararınıza saygı duyarım sadece dedi. iki türlüde risk var nasip olan neyse o olacak dedi ve her türlü durum için olumlu ve olumsuz örnekler verdi. ben sizin yanınızdayım dedi bizde kalp atışlarını da duyduğumuz bebeklerimizle yola devam kararı aldık.. tabi herkesin durumu farklı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…