Redüksiyona mecbur kalanlar :(( Ankarada kime yaptirdiniiizzz

Aşılamadan sonra ne gibi belirtileriniz oldu ? Bnde dün 2. Aşılamamı yaptırdım cok istiyorum olmasını.

Aşılamadan sonra ne gibi belirtileriniz oldu ? Bnde dün 2. Aşılamamı yaptırdım cok istiyorum olmasını.

Bende surekli kanama oldu 3 gun boyunca. Asilamadan 2 gun sonra goguslerimde sertlesme oldu , karnim ,bagirsakalrim bozukmus gibi agridi ama bagirsaklarim bozuk degildi halen kabizim. Ve 10. Gun falan aniden giren kasik agrilarim oldu. Aniden girip gecen. Gaz cok vardi. Ama en cok dikkatimi ceken gogsumde damarlar hafiften belirginlesti. Insallah yardimci olmusumdur herkeste farkli belirti olurmus mesela bende hic akinti olmadi aksine kupkupuydum. Benim 3 uz oldu birindenvazgecmek zorunda kalacagim insallah kimse bolu bir durumda kalmaz. Kendimi risk altinda hissediyorum (

Lale durumuna cok sevindim bi andanda üzüldüm rabbim hatırlısını versin sana bnde dün aşılama oldum hala yatıyorum bu 2. Aşılamam bugun akıntım ve karnnımda sanki gaz varmış gibi ağrı var inş tutmuştur ya

Rabbim yardımcın olsun inş hiç bir zorluk görmeden doğru kararı verirsin inş rabbim banada verir gecen ay olmadı bu ay olmasını cok istiyorum

Rabbim yardımcın olsun inş hiç bir zorluk görmeden doğru kararı verirsin inş rabbim banada verir gecen ay olmadı bu ay olmasını cok istiyorum

Benim de 2. Asilamam di. Insallah Allah kalbinegore verir. Insallah bir evlat sahibi olursun. Allah isteyen herkese versin. Ama ne kadar desem de kendini dinleme hic belirti olmayadabiliyor mus.

Benim de 2. Asilamam di. Insallah Allah kalbinegore verir. Insallah bir evlat sahibi olursun. Allah isteyen herkese versin. Ama ne kadar desem de kendini dinleme hic belirti olmayadabiliyor mus.

Elimden geldiği kadar dinlememeye çalışıyorım ama işte çok istiyorum ya of of azcık aklımdan cıksa başka bişey istemiyorum 12 gün bi gecseydiii.... hamileyim demeyi o kadar cok istiyorum kiiii

Anlatip etkilemekten korkuyorum.su an iyiyim ama yine de risk devam ediyor son haftaymis riskli ama cok buyuk cogunlugu gitti.onemli olan 3 haftaymis zaten atlattik.yasananlar zor.anlatmami istediginden emin misin etkilemeyeyim

Anlatip etkilemekten korkuyorum.su an iyiyim ama yine de risk devam ediyor son haftaymis riskli ama cok buyuk cogunlugu gitti.onemli olan 3 haftaymis zaten atlattik.yasananlar zor.anlatmami istediginden emin misin etkilemeyeyim

Anlat canim. Neler olabilecegini bilmeliyim. Canin cok yandi mi. Cok kanaman oldu mu ? Bu arada sen yokken bende kan pihtilasmasi cikti dr clexan 0.4 ve coraspin basladi. Troidlerim de tuhaflasti. Bir ara hastanede yattim kanamam oldu boyle camur gibi ama iki haftadir iyiyiz cok sukur. Akabinde cok dinlendin mi neler yasadin nolur anlat

Selam Lale..

Hamilelik haftalarımız çok yakın. Durumunu okudum. Yazmak istedim. Vereceğin karar çok zor bir karar. Allah en doğru kararı vermeni nasip etsin. kamuda çalıştığını ve rapor almakta zorluk çektiğini yazmışsın. Faydası olur mu bilmiyorum ama riskli gebeliklerde heyet raporu alırsan hamileliğinin sonuna kadar raporlu oluyorsun. Ücretini de sgk'lılarda sgk ödüyor. kamuda nasıl olur bilmiyorum. Bunu bir araştır istersen. Bir de tüp bebek topiğinde 3'e hamile olup ; sağlıkla doğum yapan çok insan var. Onlardan da görüş alabilirsin. Allah yardımcın olsun.

Sagol canim. Ben cok dusundum. Bu karari vermek hic kolay olmadi. Ama bunyeme cok guvenemiyorum Allah kotusunden korusun daha simdiden bir suru sey cikti. Azicik ayakta kalsam sanci basliyor kasiklarimda. Haa 2 izde bunlar olmayacak diye bir sey yok. Ama benim dr.um bir lafi var hayat riskler ve avantajlardan olusur. Sen hangisini secersen yola o sekilde devam edersin veya etmezsin. Ben avantajli gordugum seyi yapacagim. Her boyutuyla dusundum. Duygusala girdimi cikamiyorum kendime zarar veriyorm. Dini boyutunu da hic bilmiyorum eger yanlis yoldaysam rabbim geri cevirsin. Neyin dogru oldugunu bilmeyen caresiz bir kulum

Canim 18inden onceki cuma gunu dr kontroll etti ve alacagi bebeği secti. Rahim agzina yakin olmayan bebek secildi.bu iyi birseymis.ama secilen bebek biraz daha kucuktu.bu arada cinsiyetleri belli oldu.2 kiz bir erkek dediler.neyse ben o gun cok agladim sali gununu bekledik.sali gunu dr gittigimizde malesef aglama krizine girdim.dr da strese sokmus oldum ki iyi birsey degil.dr hassssiyetimi bildigi icin monitoru yukarida hasta koltugu asagida olarak calisti kollrimi bagdas yapip basimin altina koydu kafami sol tarafa döndürdü duvar seyretmeye koyuldu m. Aglama devam etti tutamadim ama ne zaman ki igne karnima girdi bir anda durdu ve dua etmeye basladim aklima ne gelirse turkce dua ettim.bildigim dualari okumaya basldim.ccleri ufak ufak vermeye basladi uzun surdu gibi geldi ama uzun degildi herhalde.sonra biraz beklettiler bazen kalbi dursa da tekrar calisiyormus.baktilar tamamddediler.1 hafta.kati istirahat dediler cok onemli.yemek yapmayi birak tv karsisindaki kanapeden hic kipirdamadim.evim sehire uzak oldugundan kayinvalidede kalmaya karar verdik.tam apartman kapısına geldim ki anahtari takmaya firsat kalmadan esime bagirmaya basladim suyum geldi tutamiyorum saril saril akiyo eve giremiyorum.elim esorfmanda.tuvalete girdim yok durmuyo.hemen klinigi aradim dr hemen fgeri cagirdi.klinige girdik kontrol basladi ki sonlandirilanin kesesi patlamis bu arada hemsire ve dr direk konu ile ilgilendigi icin benim psikolojimi unutup monitoru goruyordum gordugumu hic sevmedim yine kriz aglama.fakat digerlerine zarar vermedi.duyun aktigi yeri gordu alttan muayene etti ve daha biraz daha gelecek dedi. Hemen bir igne yapti dr kalcadan 1000mg enfeksiyon önleyici bir de zinnat diye bir antibiyotik verdi 14 adet kullandim.2 gun sonra persembe aksami yemege otururken kanama basladi bu sefer kipkirmizi cok korktum.dr aradik progestan igne yakininizda olsun kanama artarsa konusalim dedi.ertesi gun gittik kontrole ve o sonlsndirilandan gelen kanama goruldu.bu arada ben hep vajinadan gunde 3 kere 2ser adet progestan 100mg aliyordum.vajinadan kestiler makat dediler. Ilk 7 gun cok onemki yuruyus fln yasak dediler sonraki 7 gun de onemli dediler ikk 7yi atlatinca evime geldim.ikinci 7de sadece evde yemek yaptim.az az ayakta kaldim.Cumartesi kontrol vardi az bir risk kaldi dediler.bu seferde alttan muayene edip ragim agzini olctuler.acilma istemiyorlar kadima istemiyorlar. Progestan 32.hft kadar devam dediler.bu arada fena bas agrilari yasadim.migremi ilaclar tetikledi ki fenaydi son olarak evet islem can acitmio.ama fiziksel olarak psikolojim cok kotuydu ve malesef kimse anlamadi hatta gorumcem düşünerek kanama yaptigimi bile soyledi.anlsmadilar icimde kopan firtinalari kimseden anlamasini beklemedim ama suclamada agrima gitti o kadar aci yasarken bu arada sinlanfirilan bebekte secim yapilirken aanormallik de var dediler.mongollarda gorulen kalp atislarinin yuksek atmasi gibi ama % 100 diyemem ama o bebek uzerinde cok durdu dr .iste boyle canim.harfi harfine
.

Bu arada benim yaklasik 5 gundur bacak uyusmalarim basladi ki dunden itibaren de ellerde uyusma basladi. Kasik agrisi cok fena hissediyorum dunden beri gercekten kasik agrilarim var. Bu arada artik sirt ustu yatmiyorum yan yatıyorum. 15.haftaya girdim ve karnim bayagi belirgin:)) biz daha yeni yeni herkese söylüyoruz hamileligi.hatta soylemediklerimiz cogunlukta cunku tam.riski atlatalim diye ( bir tane slopet aldim butun gun onunlayim.bir de esorfman :) en korktugum olay ise testler yapilmadi dr gerek yok dedi.2li 3lu 4lu testlerden bahsediyorum.

Canim ya kiyamam o su gelmesi genelde oluomus onu okumustum bir kac yerde hatta kanla karisik sivi geliomus. Bebegin suyu bosaliyormus. Benimkiler ucgen seklinde yani en ustte bitane altta iki tane alttakiler de rahmagzina yakin sanirim. Artik dr. Nasil karar veriri bilemicem gercekten korkutucu ama dusunsene iki ihtimalde de riskimiz var. Ne yapalim yani en az riski seciyoruz biz de ven psikolojimi hazirlamaya calisiyorum bu hafta yillik izin aldim iste evde dinlenip oyle gitmek istedim sonrasinda muhtemelen rapor verir. Ben de progestan 200 luk vajinadan aliyorum. Aklimi vu kan sulandiricilar katistirmadi desem yalan olur ama mecburen kullaniyorum bunlari da. Allah kalan iki bebegini sana bagislasin. Inan uzaktan konusanlar rahat. Agactan dusenin halini agacta dusen anlar baskasi anlamaz. Uzaktan konusmak akil vetmek cok kolay yasamak cok zor. Allahm insallah ben de atlatirim ben ayin 12 sinde tam 12. Giriyorum sen 12. Icindmeiydin cnm.

Kızlar ikinizin de Allah yardımcısı olsun. Kendinizi hiçbir zaman suçlamayın. Kimse başına gelmeden neyin ne olduğunu bilemez. Bu tarz konularda yaşamadan asla yorum yapılmamalı.

İşin dini boyutunda çok bilgim yok ama bildiğim kadarıyla anne sağlığı için yapılan işlemlerde günah yok . Rabbim sağ salim ikizlerinize kavuşmayı nasip etsin inşallah..

Amin cnm biz yaptigimizin dogru mu yanlis mi oldugunu bilmeden en uygun olani secmeye calisiyoruz. Hakkimizda hayirlisi olur insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…