Reflü için çözüm bulanlar yardım

Merhaba, nasıl oldunuz acaba? Geçici bir şey miymiş bu psikolojik olabiliyor muymuş cevap verirseniz çok sevinirim

Slm geçmiş olsun şimdi nasılsınız

Slm canm nasıl oldunuz bende aynı durumlar yaşıyorum

Slm aynı durumları bende yaşıyorum şimdi nasılsınız

Mide endoskobisimi oldunuz yoksa boğaz endoskobisimi oldunuz,

Boğaz da takılma hissi de yapıyor mu acaba bana ara ara boğazımda takılma hissi ve geğirme yapıyor sürekli unutunca geçiyor unutmazsam geçmiyor

akşam 6 dan sonra yemeyi bırakırsanız çözümü bulmuş olursunuz instagramdada sürekli çiğ patatesin refluye iyi geldiğini iddia eden eczacı bi adam görüyorum onuda deneyebilirsiniz

Annem çok çekti reflüden, diyetle çok fark etti, yemek yerken asla sıvı almamanız lazım, katı ve sıvı ayrımı yapmak gerek, domates gibi bazı sebzeleri tüketmemek, çiğ sebze yememek gerek, hepsinin haşlanması gerekiyor, meyvelerden de kavunla karpuz yiyebilirsiniz ve tabii ki zeytinyağında kudret narı, çok faydasını gördü, ciddi anlamda düzeltiyor.

Markası nedir acaba ?

Herhangi bir marka değil, kendisi yaptı, zeytinyağında kudret narını bir süre bekletti ama internette vardır güvenilir markalar ve nasıl zeytinyağında yapılacağının tarifi de vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…