Eveeett sevgili günlüüüüüüük yeniden merhaba..
Öncelikle şimdiye kadar 10 kiloyu vermiş olmalıydım biliyorum ama olmadı işte bir türlü .. son zamanlarda neler yaptım bir bakalım
6 ocakta reformer pilatese başladım , gerçekten ama gerçekten çok etkili.. çok kilo vermememe rağmen müthiş sıkılaşma var. 8 seans sonunda basenden 7 cm göbekten 5 cm inceldim .. hala devam ediyorum 15. Seans sonrası tekrar alıcam ölçülerimi..
Pilates dışında bir spor yapamıyorum maalesef vakit yetmiyor.. ama işyerinde her fırsat bulduğumda binanın çevresini turluyorum (her defasında 800 adım civarı). Evet belki kilo verdirmez ama metabolizmamı canlı tutar. Bir adımsayar yüklemeliyim en kısa sürede
Diyete gelince bir aldım 2 verdim, 2 verdim 3 aldım sonuç yok.. şimdi sağlıklı proteinden zengin bir diyet uygulamaya çalışıyorum..
Haaa bir de olumlama yapıyorum 1 haftadır : Sağlıklı beslenmeyi ve en ideal kilomda 55 olmayı seçiyorum. Bedenim için en iyi kiloya ulaşınca, doğru beslenerek ve bedenime iyi bakarak kilomu korumayı kabul ediyorum. Hemen şimdi hızlı ve sağlıklı bir şekilde kilo vermeye başlamaya ve en kısa zamanda ideal kiloma ulaşmaya tüm kalbimle niyet ediyorum. Niyetim hemen şimdi gerçekleşmeye başladı bunun için teşekkür ediyorum.
işte böyleee sevgili günlük.. şimdi gün gün hatta gün içinde bile yediğimi içtiğimi, adımımı, sporumu, duygularımı sana yazıcam ..görüşürüüüüüüzzz
12.02.2016 69.8
canımmm teşekkür ederimm.. bayanlar reformera özellikle doğum sonrası toparlanma için geliyorlar haberin olsuuunWooow cok guzel incelmissinnn. Harikaa ! Ozellikle gobekten pek kolay gitmez ama muthis incelme olmus.
sağol kuzum beklerimmgunlugun hayırlı olsun canım takıpteyım senı
teşekkür ederimm canımm daha çok yolum var ama..Hayirli olsun canim gunlugun cok mutis incelmissin bu arada takipteyim haberin olsun
canımm sağol , kendimi daha iyi hissediyorum.. sırt ve bel ağrıları yok oldu dik durabiliyorum en çok ona seviniyorumGünlüğün hayırlı olsun.Pilates iyi oldu senin için.Bu sefer bütün fazlalıklar gidecek ben inanıyorum.Olumlamalara bende inanıyorum ama düzenli yapamadım.Zaten bütün olay bilinç altı kirliliğimizden kaynaklanıyor.Azmin ve iraden bol olsun canım.
basladiysan yolu yarilamissuindir canimcanımmm teşekkür ederimm.. bayanlar reformera özellikle doğum sonrası toparlanma için geliyorlar haberin olsuuun
sağol kuzum beklerimm
teşekkür ederimm canımm daha çok yolum var ama..
canımm sağol , kendimi daha iyi hissediyorum.. sırt ve bel ağrıları yok oldu dik durabiliyorum en çok ona seviniyorum
Regl olman ve tuvalet işi etkilemiştir. Üzülme bence kilo veriyorsun.bu sabah dayanamadım tartıldım 69.8....
sanırım 2 gündür tuvalete çıkamamanın ve regl yakın olmasından eksi göremedim. ama moral bozmak yoookk..
mayısta kardeşimin düğünü var ve ben kıyafet bakarken ağlamak istemiyorummm
bugün çok aç hissediyorum kendimi
regl olmam yakın , tatlı ihtiyacım tavan yapmış durumda..yılmak yoook yola devaaam
Yandınnn sennn. Nasıl dayanacaksın?haftasonu annemler geliyor.. börekleri ve sarmalarıyla geliyooor ühhüüüü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?