- 22 Kasım 2023
- 33
- 13
- 8
- 30
- Konu Sahibi tawatchai123
-
Bana da öyle geliyor ama adet oldum bitti diğer düşüklerimde beta daha düşüktü 14 falandıDüşük gibi gorunuyor
Ancak tekrar kan vererek anlayabilirsin ne olduğunu.Merhaba bayanlar 26 Ekim leke olarak 4 gün 5. gün de dolu dolu parçalı pıhtılı adet oldum 7 Kasım'da ise başka bir nedenle hastahaneye gittim beta istedi sonuç 89.79 çıktı şuan çok şaşkınım hamilemiyim yoksa düşük mü yaşadım anlamadım daha öncesinden 2 kimyasal düşüğüm var birde araya haftasonu girdiği için pazartesiyi beklemem gerekiyor
Bu ara adet , üstüme görme , yerleşme neyse artık yaşayıp hamile kalan bi kaç kişi okudum. Öyle bi durum da olabilir. Bence iki gün sonra tekrar kan ver eğer düşüş yoksa kimyasal değildir direk kontrole git , zaten muhtemelen bi önceki adetin başlangıç sayılırsa 5-5.5 haftalık gebe olmuş olursun. İnşallah sağlıkla gelsinMerhaba bayanlar 26 Ekim leke olarak 4 gün 5. gün de dolu dolu parçalı pıhtılı adet oldum 7 Kasım'da ise başka bir nedenle hastahaneye gittim beta istedi sonuç 89.79 çıktı şuan çok şaşkınım hamilemiyim yoksa düşük mü yaşadım anlamadım daha öncesinden 2 kimyasal düşüğüm var birde araya haftasonu girdiği için pazartesiyi beklemem gerekiyor
Evet pazartesi ye kaldıAncak tekrar kan vererek anlayabilirsin ne olduğunu.
Çok geçmiş olsun İnşallah düşük değildirMerhaba bayanlar 26 Ekim leke olarak 4 gün 5. gün de dolu dolu parçalı pıhtılı adet oldum 7 Kasım'da ise başka bir nedenle hastahaneye gittim beta istedi sonuç 89.79 çıktı şuan çok şaşkınım hamilemiyim yoksa düşük mü yaşadım anlamadım daha öncesinden 2 kimyasal düşüğüm var birde araya haftasonu girdiği için pazartesiyi beklemem gerekiyor
YorumunuzBu ara adet , üstüme görme , yerleşme neyse artık yaşayıp hamile kalan bi kaç kişi okudum. Öyle bi durum da olabilir. Bence iki gün sonra tekrar kan ver eğer düşüş yoksa kimyasal değildir direk kontrole git , zaten muhtemelen bi önceki adetin başlangıç sayılırsa 5-5.5 haftalık gebe olmuş olursun. İnşallah sağlıkla gelsin
Bence değer çok düşük değil. Daha düşüklerini gördüm hatta doktorların gelişmeyebilir falan dediğini ama maşallah sağlıkla gelen bir sürü bebek var . Hayırlısıyla inşallah güzel sonuçlar alınBnde umutla bekliyorum çünkü adettim bitti 2 gün sonra sonuç 89 çıktı umutlandım
İnşallah teşekkür ederimBence değer çok düşük değil. Daha düşüklerini gördüm hatta doktorların gelişmeyebilir falan dediğini ama maşallah sağlıkla gelen bir sürü bebek var . Hayırlısıyla inşallah güzel sonuçlar alın
Umarım inşallah teşekkür ederimÇok geçmiş olsun İnşallah düşük değildir
Rica ederim bence yarın kan verin bir bakın değeriniz yükselmiş miUmarım inşallah teşekkür ederim
Vereceğim inşallah bir aksilik çıkmazsaRica ederim bence yarın kan verin bir bakın değeriniz yükselmiş mi
Hayırlı haberler İnşallahVereceğim inşallah bir aksilik çıkmazsa
Sonucu yazarımHayırlı haberler İnşallah
Evet ve yükselme olmuş 84 dü dimiSonucum çıktı 184.8 gebelik devam ediyormu
Evet 84 dü inşallah düşük olmaz sevinemiyorum bile korkuyorumEvet ve yükselme olmuş 84 dü dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?