- Konu Sahibi tawatchai123
-
Bende aynı durumdayim şu an ama benim yumurta catladiktan 4 gün sonra başladı Lekelenmem sizin ne şekildeydi tarif edebilir misiniz toplam ne kaç gun sürdü bu lekelenme veya kanama miktarı neydi rengi nasildiMerhaba bayanlar 26 Ekim leke olarak 4 gün 5. gün de dolu dolu parçalı pıhtılı adet oldum 7 Kasım'da ise başka bir nedenle hastahaneye gittim beta istedi sonuç 89.79 çıktı şuan çok şaşkınım hamilemiyim yoksa düşük mü yaşadım anlamadım daha öncesinden 2 kimyasal düşüğüm var birde araya haftasonu girdiği için pazartesiyi beklemem gerekiyor
Hayırlı olsun bu arada Maşallah güzel artmis ama rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bence pozitif düşün stres yapmamalisinEvet 84 dü inşallah düşük olmaz sevinemiyorum bile korkuyorum
Bende aynı durumdayim şu an ama benim yumurta catladiktan 4 gün sonra başladı Lekelenmem sizin ne şekildeydi tarif edebilir misiniz toplam ne kaç gun sürdü bu lekelenme veya kanama miktarı neydi rengi nasildi
Canım benim 26 Ekim de leke olarak başladı kahverengi şekilde her lavaboya gittiğimde peçeteye geliyordu 30 Ekim'de tam adet oldum böyle günde 3 4 pet dolacak parçalı şekilde 4 Kasım'da bitti 7 Kasım'da ise sonucum 89 çıktı dayanamadım pazartesiyi beklemeye bugün tekrar test yaptım 184 çıktı çok şaşkınım böyle bir kandan sonra olmasıBende aynı durumdayim şu an ama benim yumurta catladiktan 4 gün sonra başladı Lekelenmem sizin ne şekildeydi tarif edebilir misiniz toplam ne kaç gun sürdü bu lekelenme veya kanama miktarı neydi rengi nasildi
İnşallah canım stres yapmamak elde değil şimdi de heyecan dan stres yapıyorumHayırlı olsun bu arada Maşallah güzel artmis ama rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bence pozitif düşün stres yapmamalisin
Bende ovulasyon testi kullandım pik ve çatlama gördüm değerlendirdim catlamadan 4 gün sonra başladı kahverengi günlük pede geliyor onu bile doldurmuyor ama adet kanı değil çok net günde 2-3 defa tek geliyor 5-6 gündür böyle bi defa içinde ip gibi bişey gördüm onla birlikte adet sancisi gibi kramp oluyordu karnimda bu gün lekelenme çok azaldı adet sancisi geçti arada belimden kasigima vuran ağrım var belim çok ağrıyor ve adetime 7 gün var ne zaman kan vermeliyim bilmiyorum daha önce dusuklerim ve son 1 yılda 2 kimyasal geçirdim.Canım benim 26 Ekim de leke olarak başladı kahverengi şekilde her lavaboya gittiğimde peçeteye geliyordu 30 Ekim'de tam adet oldum böyle günde 3 4 pet dolacak parçalı şekilde 4 Kasım'da bitti 7 Kasım'da ise sonucum 89 çıktı dayanamadım pazartesiyi beklemeye bugün tekrar test yaptım 184 çıktı çok şaşkınım böyle bir kandan sonra olması
Bende ovulasyon testi kullandım pik ve çatlama gördüm değerlendirdim catlamadan 4 gün sonra başladı kahverengi günlük pede geliyor onu bile doldurmuyor ama adet kanı değil çok net günde 2-3 defa tek geliyor 5-6 gündür böyle bi defa içinde ip gibi bişey gördüm onla birlikte adet sancisi gibi kramp oluyordu karnimda bu gün lekelenme çok azaldı adet sancisi geçti arada belimden kasigima vuran ağrım var belim çok ağrıyor ve adetime 7 gün var ne zaman kan vermeliyim bilmiyorum daha önce dusuklerim ve son 1 yılda 2 kimyasal geçirdim.
2 ye katlamış düşük olsaydı değer düşerdi canım yükselmezdi Rabbim evladını sana bağışlasınEvet 84 dü inşallah düşük olmaz sevinemiyorum bile korkuyorum
Amin inşallah canım güzel mesajlarınız için hepsine teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah2 ye katlamış düşük olsaydı değer düşerdi canım yükselmezdi Rabbim evladını sana bağışlasın
Amin inşallah benimde eşimde varikosel vardı cift tarafli 1 ay önce ameliyat oldu bakalım artık nasibimizde ne varsa o olacakİnşallah sizde hamilesinizdir bnde 3 yıl içinde 2 defa kimyasal gebelik yaşadım polip vardı 6 ay önce ameliyatla aldılar. Adet döneminiz geçsin öyle test yapın Allah gönlünüzce versin inşallah
Yarın sonuç kontrolüm var kese hemen görünürmü yoksa değerin yükselmesimi gerekiyor2 kat artmış
2 günde bir kan verin sağlıkla büyüsün
Olur inşallah canım düşünmeyin düşündükçe bekledikçe olmuyor bu ay hiç umudum yoktuAmin inşallah benimde eşimde varikosel vardı cift tarafli 1 ay önce ameliyat oldu bakalım artık nasibimizde ne varsa o olacak
Bakalım Rabbimden umudumuzu kesmiyorum hayırlısı artikOlur inşallah canım düşünmeyin düşündükçe bekledikçe olmuyor bu ay hiç umudum yoktu
İnşallah canım adet tarihinizden 2 gün sonra test yapın inşallah gebesinizdirBakalım Rabbimden umudumuzu kesmiyorum hayırlısı artik
Amin inşallahİnşallah canım adet tarihinizden 2 gün sonra test yapın inşallah gebesinizdir
Daha görünmezYarın sonuç kontrolüm var kese hemen görünürmü yoksa değerin yükselmesimi gerekiyor
Canm naptın gittin mi doktoraAmin inşallah canım güzel mesajlarınız için hepsine teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canm naptın gittin mi doktora
Çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinEvet gittim canım yarın tekrar kan vereceğim yükseldi mi diye böyle dolu bir kanamadan sonra gebelik olurmu diye sordum geç döllenme olmuştur geç yumurtlama olurken bir yandan adetin yaklaşmış onu atarken döllenme olmuş dedi 2 hafta sonra kese görünür dikkat edip sırt üstü yat dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?