Regl bitiminden 2 gün sonra hamile olduğumu öğrendim

Bende aynı durumdayim şu an ama benim yumurta catladiktan 4 gün sonra başladı Lekelenmem sizin ne şekildeydi tarif edebilir misiniz toplam ne kaç gun sürdü bu lekelenme veya kanama miktarı neydi rengi nasildi

Bende aynı durumdayim şu an ama benim yumurta catladiktan 4 gün sonra başladı Lekelenmem sizin ne şekildeydi tarif edebilir misiniz toplam ne kaç gun sürdü bu lekelenme veya kanama miktarı neydi rengi nasildi

Canım benim 26 Ekim de leke olarak başladı kahverengi şekilde her lavaboya gittiğimde peçeteye geliyordu 30 Ekim'de tam adet oldum böyle günde 3 4 pet dolacak parçalı şekilde 4 Kasım'da bitti 7 Kasım'da ise sonucum 89 çıktı dayanamadım pazartesiyi beklemeye bugün tekrar test yaptım 184 çıktı çok şaşkınım böyle bir kandan sonra olması

Bende ovulasyon testi kullandım pik ve çatlama gördüm değerlendirdim catlamadan 4 gün sonra başladı kahverengi günlük pede geliyor onu bile doldurmuyor ama adet kanı değil çok net günde 2-3 defa tek geliyor 5-6 gündür böyle bi defa içinde ip gibi bişey gördüm onla birlikte adet sancisi gibi kramp oluyordu karnimda bu gün lekelenme çok azaldı adet sancisi geçti arada belimden kasigima vuran ağrım var belim çok ağrıyor ve adetime 7 gün var ne zaman kan vermeliyim bilmiyorum daha önce dusuklerim ve son 1 yılda 2 kimyasal geçirdim.

İnşallah sizde hamilesinizdir bnde 3 yıl içinde 2 defa kimyasal gebelik yaşadım polip vardı 6 ay önce ameliyatla aldılar. Adet döneminiz geçsin öyle test yapın Allah gönlünüzce versin inşallah

İnşallah sizde hamilesinizdir bnde 3 yıl içinde 2 defa kimyasal gebelik yaşadım polip vardı 6 ay önce ameliyatla aldılar. Adet döneminiz geçsin öyle test yapın Allah gönlünüzce versin inşallah
Amin inşallah benimde eşimde varikosel vardı cift tarafli 1 ay önce ameliyat oldu bakalım artık nasibimizde ne varsa o olacak

Evet gittim canım yarın tekrar kan vereceğim yükseldi mi diye böyle dolu bir kanamadan sonra gebelik olurmu diye sordum geç döllenme olmuştur geç yumurtlama olurken bir yandan adetin yaklaşmış onu atarken döllenme olmuş dedi 2 hafta sonra kese görünür dikkat edip sırt üstü yat dedi
Canm naptın gittin mi doktora

Çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…