- 23 Temmuz 2019
- 251
- 387
- 18
- 30
- Konu Sahibi kurukuru3494
-
Onu da artık kendi düşünecek. Yardım istemiş ben de kendimce fikir verdim. Çoluk çocuk emin olun daha kötüsünü görüyor her yerde.ŞAka mı yapıyorsunuz? Kendine çizik at ne demek, vajinaya çizik mi atılır Allahım daha neler duyacağız
Nasıl ayarlayacak minikliğini, hadi kendine ciddi bir zarar verirse? Ayrıca çizik dediğiniz o an kanar durup durup mu kanayacak?
Şu verdiğiniz aklı dönün de tekrar okuyun çoluk çocuk bakıyor buralara biraz mantıklı yazın Allah aşkına.
Aynen benimde kan akmamistiBenim ilk ilişkiden sonra hemen kanamam olmamıştı ama eşim kızlık zarını hissedebildiğini girerken belli olduğunu söylemişti yani eşiniz zarın olmadığını farkedebilir ki olayın yalan kısmına değinmiyorum bile
Bu yoruma katılıyorum,adetine denk getirmen zor olması bir yana,seninle sevişmek istediğinde her şekilde anlaşılır.bence sakın bu riski göze alma.bunun tek çaresi diktirmek maalesef.şansın bol olsunYa denk getirmen bence çoook zor. Hadi getirdin diyelim hiç ön sevişme olmadan bacaklarını açıp direk içine girmesini mi bekliyceksin yani? Belki öncesinde eşin okşıycak dokunucak ve eline kan gelicek. Demiycek mi ben daha hiç bi şey yapmadım bu kan ne alaka? İlk 2 güne getirmeyip son 3 güne denk getirsen kan yoğunluğu azalır ama onda bile zor olur yani ıslandığın anda kanla karışık vajinal ıslaklık olucak her türlü fark eder bence. Bir de gününü nasıl ayarlıycaksın ki? Düğün günü bellidir. Erken adet olup diğer adetini düğüne getirme yöntemi var mı bilmiyorum kürler var adet söktürücü ama onlar bile gelmesi gereken adeti söktürüyor. Daha vücutta yumurta oluşmadıysa naparsan yal adet olmak imkansız bence.
pgönlüm dürüst olmandan yana ama maalesef bu bir tabu . Başka çare yoksa düğünden 10 gün önce doğum kontrol hapina başla . 4 gün önce bırak yalancı kanaman başlayacaktır. 5. Gün doğum kontrol hapina devam et kanaman kesilir. Normal adet döngünu bozabilir yalniz haberin olsun bu yöntemi kullanan arkadaşlarim oldu.
gönlüm dürüst olmandan yana ama maalesef bu bir tabu . Başka çare yoksa düğünden 10 gün önce doğum kontrol hapina başla . 4 gün önce bırak yalancı kanaman başlayacaktır. 5. Gün doğum kontrol hapina devam et kanaman kesilir. Normal adet döngünu bozabilir yalniz haberin olsun bu yöntemi kullanan arkadaşlarim oldu.
[/QUOT peki bu yöntem etkilimi gercekten? Su anda stresten adet düzenimde bozuldu.Adet söktürücü biseyler kullanmayi planliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?