Evlenince geçiyor diyorlar ne kadar doğru :) bilemedim sizinki daha kötüymüş her ay acillik olmayı düşünemiyorum Allah sabır versınYeni uyeyle alakasi yok merak etmeyin..
Benim bir hafta onceden ara sancilarim baslar bacaklarim uyusur. Mide bulantisi olur bazen. Goguslerim şişer.. İlk iki gun agri kesici içmezsem acillik olurum.. Yani siz yine iyisiniz uyku hali olsa sadece keske..
Regl öncesinde ve reglken beyin error karakter değişiyor resmen insan benliginden cıkıyor alt tarafı kan gelcek ne bu halimizzzzz her ay 15 gün cekiyoruzz eşiniz anlayışlıymış.Ben nişanlıma ağrılarım basladı beni alttan al dedigimde alıyor ama seninde karnın bi geçmiyo işe nasıl gitcen etcen diyip duruyo moralimi bozuyor.2 gunse iyisin bence.benim 2 hafta önce başlıyor bu yazdiklarin.
üstüne aşırı bir iştah, bacak ağrısı
barut gibi dolaşıyorum.gereksiz yerde ağlama saçma şeylere gerginlik.
akşam güldür güldürü izlerken herkesin güldüğü sahneye
" eşime dönüp komik mi bu şimdi niye guluyorsunuz?
sinir oldum dedimbildiğin sinirlendim tv 'deki oyuncuya.
önceki gün telefonda adama
gel eve şu çocuklarına bak demişim
gülüyor senin günün gelmiş diye.(normalde hiç böyle konuşacak biri degilimdir)Allah aşkına bir an önce olda sende kurtul bizde diyor
yani yasadigin normal.hormonlar tavan yapıyor galiba bazı insanlarda.
papatya çayı felan tavsiye ederim.sıcak tut ayagini, kasiklarini.
fırsat buldukça uyu.
sağlıklı günler
Evlenince gecmiyor, evliyim ayni yerden devam..Evlenince geçiyor diyorlar ne kadar doğru :) bilemedim sizinki daha kötüymüş her ay acillik olmayı düşünemiyorum Allah sabır versın
oda alışır zamanla merak etme.Regl öncesinde ve reglken beyin error karakter değişiyor resmen insan benliginden cıkıyor alt tarafı kan gelcek ne bu halimizzzzz her ay 15 gün cekiyoruzz eşiniz anlayışlıymış.Ben nişanlıma ağrılarım basladı beni alttan al dedigimde alıyor ama seninde karnın bi geçmiyo işe nasıl gitcen etcen diyip duruyo moralimi bozuyo:/
Yandık o zaman.Neyse kendimizi telkin edelim menapoz daha zormuşEvlenince gecmiyor, evliyim ayni yerden devam..
Valla cocugun olursa gecer hafifler diyorlar ne kadar dogru bilmiyorum. Allah nasip ederde birgun cocugum olursa anlayacagim bakalim..Yandık o zaman.Neyse kendimizi telkin edelim menapoz daha zormuş
oda alışır zamanla merak etme.
bir süre sonra kendiliğinden anlar gününün geldiğini
belki evlenince azalır ağrıların.bir çoğunun öyle oluyormuş.doğumdan sonra azalmıştı benimkilerde.
herhalde vücut
sen neler gördün çocuk bile dogurdun
regl de neymiş be heheeyyyt diyor
ama ruh halime ve gerginligime çare bulamadım
papatya çayı içip duruyorum.yürüyüş iyi geliyor
Allah nasip eder inşallahValla cocugun olursa gecer hafifler diyorlar ne kadar dogru bilmiyorum. Allah nasip ederde birgun cocugum olursa anlayacagim bakalim..
benimde bacaklarım çok ağrır.Hahaha, Umarım azalır.Baldırlarım bile uyusuyor ilginç belirtiler veriyor bende papatya çayını denerim sevmiyorum ama napalım
Dimii çeken anlar.derdi veren Allah sabrını da verir bi şekilde dayanıyoruz napalım.benimde bacaklarım çok ağrır.
anneminde öyle olurmuş.
bacak ağrısı yaşayan çok duymuyorum genelde karın bel.
bende de bel ağrısı+ bacak .
çok fena olur bilirim
Allah başka dert vermesin aynen.Dimii çeken anlar.derdi veren Allah sabrını da verir bi şekilde dayanıyoruz napalım.
Yalniz degilsiniz bacak agrisi da bir gsrip oluyor sizinde oyle mi bilmiyorum sızı gibi kanim cekiliyor gibi oluyorbenimde bacaklarım çok ağrır.
anneminde öyle olurmuş.
bacak ağrısı yaşayan çok duymuyorum genelde karın bel.
bende de bel ağrısı+ bacak .
çok fena olur bilirim
aynen ve su an yaşıyorumYalniz degilsiniz bacak agrisi da bir gsrip oluyor sizinde oyle mi bilmiyorum sızı gibi kanim cekiliyor gibi oluyor
Bi an kendimi gördüm:)) bende aynisiyim kendimi taniyamiyorum sonra dusunuyorm esime üzülüyorm:)))2 gunse iyisin bence.benim 2 hafta önce başlıyor bu yazdiklarin.
üstüne aşırı bir iştah, bacak ağrısı
barut gibi dolaşıyorum.gereksiz yerde ağlama saçma şeylere gerginlik.
akşam güldür güldürü izlerken herkesin güldüğü sahneye
" eşime dönüp komik mi bu şimdi niye guluyorsunuz?
sinir oldum dedimbildiğin sinirlendim tv 'deki oyuncuya.
önceki gün telefonda adama
gel eve şu çocuklarına bak demişim
gülüyor senin günün gelmiş diye.(normalde hiç böyle konuşacak biri degilimdir)Allah aşkına bir an önce olda sende kurtul bizde diyor
yani yasadigin normal.hormonlar tavan yapıyor galiba bazı insanlarda.
papatya çayı felan tavsiye ederim.sıcak tut ayagini, kasiklarini.
fırsat buldukça uyu.
sağlıklı günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?