Regl huzursuzluğu

river21

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2018
141
194
18
Regl öncesinde o kadar gergin halsiz bitkin hayattan bezmiş oluyorumki.aman kimse aramasın da dışarı cıkmıyım kafasındayım.Kasıklarım ağrır baldırlarım uyusur benim regl öncesinde ve ilk 2 gününde...Olana kadar da bedenim sanki benim değilmiş gibi olur kafam dagınık olur dikkat dağınıklığıyla birlikte üşengeçlik var hep yatasım var...Sizler de böylemisiniz???

Yeni uyeyle alakasi yok merak etmeyin..

Benim bir hafta onceden ara sancilarim baslar bacaklarim uyusur. Mide bulantisi olur bazen. Goguslerim şişer.. İlk iki gun agri kesici içmezsem acillik olurum.. Yani siz yine iyisiniz uyku hali olsa sadece keske..

2 gunse iyisin bence.benim 2 hafta önce başlıyor bu yazdiklarin.
üstüne aşırı bir iştah, bacak ağrısı
barut gibi dolaşıyorum.gereksiz yerde ağlama saçma şeylere gerginlik.
akşam güldür güldürü izlerken herkesin güldüğü sahneye
" eşime dönüp komik mi bu şimdi niye guluyorsunuz?
sinir oldum dedimbildiğin sinirlendim tv 'deki oyuncuya.
önceki gün telefonda adama
gel eve şu çocuklarına bak demişim
gülüyor senin günün gelmiş diye.(normalde hiç böyle konuşacak biri degilimdir)Allah aşkına bir an önce olda sende kurtul bizde diyor
yani yasadigin normal.hormonlar tavan yapıyor galiba bazı insanlarda.
papatya çayı felan tavsiye ederim.sıcak tut ayagini, kasiklarini.
fırsat buldukça uyu.
sağlıklı günler

Evlenince geçiyor diyorlar ne kadar doğru :) bilemedim sizinki daha kötüymüş her ay acillik olmayı düşünemiyorum Allah sabır versın

Regl öncesinde ve reglken beyin error karakter değişiyor resmen insan benliginden cıkıyor alt tarafı kan gelcek ne bu halimizzzzz her ay 15 gün cekiyoruzz eşiniz anlayışlıymış.Ben nişanlıma ağrılarım basladı beni alttan al dedigimde alıyor ama seninde karnın bi geçmiyo işe nasıl gitcen etcen diyip duruyo moralimi bozuyor.

oda alışır zamanla merak etme.
bir süre sonra kendiliğinden anlar gününün geldiğini
belki evlenince azalır ağrıların.bir çoğunun öyle oluyormuş.doğumdan sonra azalmıştı benimkilerde.
herhalde vücut
sen neler gördün çocuk bile dogurdun
regl de neymiş be heheeyyyt diyor
ama ruh halime ve gerginligime çare bulamadım
papatya çayı içip duruyorum.yürüyüş iyi geliyor

Hahaha, Umarım azalır.Baldırlarım bile uyusuyor ilginç belirtiler veriyor bende papatya çayını denerim sevmiyorum ama napalım

Hahaha, Umarım azalır.Baldırlarım bile uyusuyor ilginç belirtiler veriyor bende papatya çayını denerim sevmiyorum ama napalım
benimde bacaklarım çok ağrır.
anneminde öyle olurmuş.
bacak ağrısı yaşayan çok duymuyorum genelde karın bel.
bende de bel ağrısı+ bacak .
çok fena olur bilirim

anneminde öyle olurmuş.
çok fena olur bilirim
Dimii çeken anlar.derdi veren Allah sabrını da verir bi şekilde dayanıyoruz napalım.

Dimii çeken anlar.derdi veren Allah sabrını da verir bi şekilde dayanıyoruz napalım.
Allah başka dert vermesin aynen.
olmaması daha kötü ınan.
benim 10 gün gecikti bu ay deliriyorum resmen.
hayır olsa bitecek geçecek.
olmayınca uzadıkça uzuyor
hormonlarla alakalı sorunlarım var birazda malesef.
geçmiş olsun .sağlıklı günler tekrardan

Evet katılıyorum.Bi kez 43 günde olmuştum deliriyordum şişkinlik nefes alamıyordum gittim kist var dedi doktor adet söktürücü verdi 6.günde adet oldum tabi kist var diye ağlıyorum sızlıyorum.Adet bitiminde tekrar doktora gittim kan pıhtısını kist görmüş........ size de cok geçmiş olsun öpüyorum

anneminde öyle olurmuş.
çok fena olur bilirim
Yalniz degilsiniz bacak agrisi da bir gsrip oluyor sizinde oyle mi bilmiyorum sızı gibi kanim cekiliyor gibi oluyor

Yalniz degilsiniz bacak agrisi da bir gsrip oluyor sizinde oyle mi bilmiyorum sızı gibi kanim cekiliyor gibi oluyor
aynen ve su an yaşıyorum
tam konunun üstüne denk geldi.
bacagimi nereye uzatacagimi şaşırıyorum.sanki içten çekiliyor dediğiniz gibi.
esnetme hareketi yapıyorum surekli ama yok nafile.2-3 gün çekerim artik

Bi an kendimi gördüm:)) bende aynisiyim kendimi taniyamiyorum sonra dusunuyorm esime üzülüyorm:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…