- 21 Mayıs 2017
- 335
- 113
- 103
- Konu Sahibi Mlskurtast
-
İş yerinde görüpte söylemediler mi bilmiyorum ama aynaya baktığımda bariz belliydi bu kadar kafaya takmalı mıyım onu da bilmiyorumSelam kızlar
Bugün başıma rezil bir olay geldi çok fazla ağrı kesici ilaç aldığım için ve aspirin kan sulandırmasından kaynaklı kan kıyafetime geçmiş ve oturduğum yere kan bulaşınca anladım öyle gezdiğimi neyseki pantolonum siyahtı ancak beni görenler olmuş olabilir çok rezil hissediyorum
Help((
Erkek ağırlıklı bir yerde çalışıyorum tabii ki bayanlarda var üstdüzey bir çalışanım ancak o kadar utandım ki bir daha gitmesem mi bile diyorumBuna nasil bir yardim yapilabilir ki ?
Zamani geriye mi alalim..?
Olan olmus,goren de gorsun..
ilk okul talebesi gibi bununla dalga gececek,bunun dedikodusunu yapip dillendirecek kisilerle muhatap olmayin.
Üzülmeyin, her kadının başına gelebilecek bir şey bu. Bir dahakine daha Kalın, daha az sızdıran bir ped alın, bir de sık sık tuvalete gidip kontrol edin. Olası kazalardan korur bu siziSelam kızlar
Bugün başıma rezil bir olay geldi çok fazla ağrı kesici ilaç aldığım için ve aspirin kan sulandırmasından kaynaklı kan kıyafetime geçmiş ve oturduğum yere kan bulaşınca anladım öyle gezdiğimi neyseki pantolonum siyahtı ancak beni görenler olmuş olabilir çok rezil hissediyorum
Help((
Hdhbd yok artık. İyisimi kendini zindana kilitleErkek ağırlıklı bir yerde çalışıyorum tabii ki bayanlarda var üstdüzey bir çalışanım ancak o kadar utandım ki bir daha gitmesem mi bile diyorum
Bu konu bu kadar onemliyse sizin icin daha sık kontrol etseydiniz keske pedinizi/tamponunuzuErkek ağırlıklı bir yerde çalışıyorum tabii ki bayanlarda var üstdüzey bir çalışanım ancak o kadar utandım ki bir daha gitmesem mi bile diyorum
Gitme..Erkek ağırlıklı bir yerde çalışıyorum tabii ki bayanlarda var üstdüzey bir çalışanım ancak o kadar utandım ki bir daha gitmesem mi bile diyorum
Herkes icin önemlidir..Hasta bakıyorum yoğun bir şekilde bazen yoğunluktan zamanın nasıl aktığını göremiyoruz ne yazık kiBu konu bu kadar onemliyse sizin icin daha sık kontrol etseydiniz keske pedinizi/tamponunuzu
Hayır iki saat öncesinde değiştirmiştim oysa aşırı bir kanama olduNormal akıntı bile biraz fazla gelse hissediyorum ben. Regl nasıl tüm gün hissedilmez. Islaklık rahatsız etmedi mi hiç?
Ya da zaten regl olduğunuzu biliyorsanız pedinizi tüm gün değiştirmediniz mi?
Anladım.. merak etmeyin siyah kıyafet varmış üstünüzde çok dikkat çekmemiştir.Hayır iki saat öncesinde değiştirmiştim oysa aşırı bir kanama oldu
Sizce benim icin onemli mi? Herkes icin onemli oldugu kanisina nerden vardiniz? Ben “insanlik hali” der gecerim, bu kadar kahirlanacak ne varHerkes icin önemlidir..Hasta bakıyorum yoğun bir şekilde bazen yoğunluktan zamanın nasıl aktığını göremiyoruz ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?