Regl olmuşum ve tüm gün kıyafetimde habersizce dolaştım

Mlskurtast

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2017
335
113
103
Selam kızlar
Bugün başıma rezil bir olay geldi çok fazla ağrı kesici ilaç aldığım için ve aspirin kan sulandırmasından kaynaklı kan kıyafetime geçmiş ve oturduğum yere kan bulaşınca anladım öyle gezdiğimi neyseki pantolonum siyahtı ancak beni görenler olmuş olabilir çok rezil hissediyorum
Help((

İş yerinde görüpte söylemediler mi bilmiyorum ama aynaya baktığımda bariz belliydi bu kadar kafaya takmalı mıyım onu da bilmiyorum

Buna nasil bir yardim yapilabilir ki ?
Zamani geriye mi alalim..?
Olan olmus,goren de gorsun..
ilk okul talebesi gibi bununla dalga gececek,bunun dedikodusunu yapip dillendirecek kisilerle muhatap olmayin.
Erkek ağırlıklı bir yerde çalışıyorum tabii ki bayanlarda var üstdüzey bir çalışanım ancak o kadar utandım ki bir daha gitmesem mi bile diyorum

Üzülmeyin, her kadının başına gelebilecek bir şey bu. Bir dahakine daha Kalın, daha az sızdıran bir ped alın, bir de sık sık tuvalete gidip kontrol edin. Olası kazalardan korur bu sizi

Erkek ağırlıklı bir yerde çalışıyorum tabii ki bayanlarda var üstdüzey bir çalışanım ancak o kadar utandım ki bir daha gitmesem mi bile diyorum
Gitme..
Hatta hayata kus,kimseyle konusma..
Tibet'de bir tapinak bulup inzivaya cekil..
Artik Türkiye'de toplum icine cikamazsin zaten.. :)

Normal akıntı bile biraz fazla gelse hissediyorum ben. Regl nasıl tüm gün hissedilmez. Islaklık rahatsız etmedi mi hiç?
Ya da zaten regl olduğunuzu biliyorsanız pedinizi tüm gün değiştirmediniz mi?
Hayır iki saat öncesinde değiştirmiştim oysa aşırı bir kanama oldu

bişey olmaz insani bi durum. bilerek yapmış değilsin gören olsa da bunu biliyordur. kaç tane kadın aynı durumu yaşamıştır emin ol.

Herkes icin önemlidir..Hasta bakıyorum yoğun bir şekilde bazen yoğunluktan zamanın nasıl aktığını göremiyoruz ne yazık ki
Sizce benim icin onemli mi? Herkes icin onemli oldugu kanisina nerden vardiniz? Ben “insanlik hali” der gecerim, bu kadar kahirlanacak ne var

Gayet normal birşey hepimizin başına gelebilir ki benimde başıma geldi, utanılcak bir olay değil bu , okadar kendini yıpratma bu konu hakkında..
gayet olmamış birşey gibi devam ett

neden kendinizi bu kadar mahvettiniz kuzum? böyle şeyler olabilir, bu kadar utanmayın. ayrıca birisi görseydi uyarırdı diye düşünüyorum, zaten siyah pantolondan çok da belli olmamıştır. artık daha dikkatli olursunuz

Neden bu kadar kafaya taktınız insanlık hali herkesin başına gelir görende görmüştür ne olacak ? Ayrica siyah pantolondan kimsenin gördüğünü sanmam.
Regl olmak ayıp değil günah değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…