Regl olmuşum ve tüm gün kıyafetimde habersizce dolaştım

Kızlar biliyorum elbette zaman geriye alınamaz burada istediğim yardım başımıza gelen bu durumla utanmadan nasıl basacikacagim…
ya kıyamam herkesin içinde altınıza yapmışsınız gibi davranmayın lütfen
kimse tam orta noktaya gözünü dikip renk farkı var mı varsa o ne diye bakmamıştır öyle bakan olsa siz farkederdiniz bu insan bana niye bakıyor der yine anlardınız demek ki kimse farketmemiş

kendinzi bir salın lütfen sakin...

Siyah pantolondan kimse görmemiştir merak etme. Ben de bi gün dişimde kocaman pul biberle gezmişim bütün gün, eve gelince dişim kanıyo sandım görmez olaydım, eşimi tartakladım niye söylemedin diye evde düşman besliyoruz

Yaaaaa böyle durumlarda kim dost kim dusman görelim

Sizde olmasanız
Ya bu kadar pozitif olup şu konuyu bu kadar kafana takma şaşırıyorum şu an, yorumlara çok eğlenceli ve pozitif cevaplar veriyorsun. Acaba regl olduğun için aşırı duygusal mısın?

Kiyafetin disina taştigi halde biyere bulaştigini görene kadar nasıl fark edilmiyor.
Yapacak bir şey yok artik zaten pantolon siyahmiş o kadar dikkat etmedilerse belki gormemişlerdir bile.

yeni evli kuzenimin evine gidip, beyaz koltuklarina oturup yilda 2 kere olan reglimin o koltukta başlaması ve benim bunu yeni damadin yaninda koltuktan kalkarken
ögrenmemin verdiği rezillik geldi birden aklıma
işte bu kötü olmuş
biz bir arkadaşa baş sağlığına gitmiştik 4 çift şeklinde
içimizden biri regl olmuş kalkmasıyla koltukta gördüğüm an bende kalktım çantamı oraya koydum ve hızlı şekilde kişiye haber verdim
ev sahibiini çağırdı özür diledi ne suçu varsa kıyamam ev sahibide içeriye beyler biz dua edicez sizi yan odaya alalım dedi erkekler çıkınca sildi temizledi bulaştıran kişi sonra da üstüne koltuğun bir örtü örtüldü ıslaklığından dolayı konu kapandı gitti

keşke o an biri olsaymış ört bas edecek

Aman insanlık hali olmuş bir kere .Hiç utanmayin.

Üff ünide bir arkadaşım vardı. Hala görüşürüz canım benim. Hep regli beklenmedik zamanda gelirdi o zamanlarda nedense hep ben görür peşini toplardım insanlık hali olabilir. Bu kadar sıkıntı etmeyin.

Ben koyu renk pantolondan farkedileceğini sanmam ancak farketmiş olsa bile kimsenin bu olaya senin takıldığın kadar takılmamıştır.
Rezil olacak bir durum yok. Hepimiz kadınız ve regl oluyoruz

Yapacak bir şey yok insanlık hali sonuçta…Geçenlerde adres ararken adamın biri sokak arasında çocuk parkı gibi bir yerdeki trafonun arkasına geçmiş bildiğin kakasını yapıyordu tüm kıçı filan meydandaydı gelen geçen de bakıyordu ama hiç umrunda değildi… Millet daha rezil durumlar yaşıyor hemde bilerek,içiniz rahat olsun diye anlattım

Ağrı kesici olarak aspirin kullanmışsınız sanırım. Adet dönemlerinde tavsiye edilmiyor ciddi anlamda başka tehlikelere sebep olabilir. Kan kaybını arttırıyor.
Normal parol, minoset, arveles, majezik gibi ağrı kesiciler adet dönemlerinde daha uygun.
Öte yandan her birimizin başına gelebilir şeylerç evet çikolata lekesiyke gezsek de utanırız böyle bir şey o da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…