- 13 Ocak 2020
- 46.339
- En iyi cevaplar
- 2
- 179.398
- 598
- 33
- Konu Sahibi Mlskurtast
-
Bilmeyenlere görsel mi ekledin calci
ne yazık ki oluyor simsiyah degil Rengi aciktan koyu alacalı siyah ve popo kısmı açık renk siyahSiyah pantolondan kan lekesini gören elf gözlerle tanışmak isterim.
ya kıyamam herkesin içinde altınıza yapmışsınız gibi davranmayın lütfenKızlar biliyorum elbette zaman geriye alınamaz burada istediğim yardım başımıza gelen bu durumla utanmadan nasıl basacikacagim…
Sizde olmasanızNasıl başa çıkarım dediniz
Yaaaaa böyle durumlarda kim dost kim dusman görelimSiyah pantolondan kimse görmemiştir merak etme. Ben de bi gün dişimde kocaman pul biberle gezmişim bütün gün, eve gelince dişim kanıyo sandım görmez olaydım, eşimi tartakladım niye söylemedin diye evde düşman besliyoruz
Ya bu kadar pozitif olup şu konuyu bu kadar kafana takma şaşırıyorum şu an, yorumlara çok eğlenceli ve pozitif cevaplar veriyorsun. Acaba regl olduğun için aşırı duygusal mısın?Sizde olmasanız
Yoksa size mi gelmem gerekiyordu?Ya bu kadar pozitif olup şu konuyu bu kadar kafana takma şaşırıyorum şu an, yorumlara çok eğlenceli ve pozitif cevaplar veriyorsun. Acaba regl olduğun için aşırı duygusal mısın?
yeni evli kuzenimin evine gidip, beyaz koltuklarina oturup yilda 2 kere olan reglimin o koltukta başlaması ve benim bunu yeni damadin yaninda koltuktan kalkarken
işte bu kötü olmuşögrenmemin verdiği rezillik geldi birden aklıma
Ben koyu renk pantolondan farkedileceğini sanmam ancak farketmiş olsa bile kimsenin bu olaya senin takıldığın kadar takılmamıştır.Selam kızlar
Bugün başıma rezil bir olay geldi çok fazla ağrı kesici ilaç aldığım için ve aspirin kan sulandırmasından kaynaklı kan kıyafetime geçmiş ve oturduğum yere kan bulaşınca anladım öyle gezdiğimi neyseki pantolonum siyahtı ancak beni görenler olmuş olabilir çok rezil hissediyorum
Help((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?