- 17 Aralık 2015
- 27.131
- 49.640
- 598
- Konu Sahibi Mlskurtast
-
yaa kuzenim icerde bir seyler hazirliyodu hepi topu 3 kişiyiz zaten, damatla yaklasik bir sene kadar köşe kapmaca oynadık karşılaşmamak adına.işte bu kötü olmuş
biz bir arkadaşa baş sağlığına gitmiştik 4 çift şeklinde
içimizden biri regl olmuş kalkmasıyla koltukta gördüğüm an bende kalktım çantamı oraya koydum ve hızlı şekilde kişiye haber verdim
ev sahibiini çağırdı özür diledi ne suçu varsa kıyamamev sahibide içeriye beyler biz dua edicez sizi yan odaya alalım dedi erkekler çıkınca sildi temizledi bulaştıran kişi sonra da üstüne koltuğun bir örtü örtüldü ıslaklığından dolayı konu kapandı gitti
keşke o an biri olsaymış ört bas edecek
Çok çok geçmiş olsun sizede ev hediyesi olmuşyeni evli kuzenimin evine gidip, beyaz koltuklarina oturup yilda 2 kere olan reglimin o koltukta başlaması ve benim bunu yeni damadin yaninda koltuktan kalkarken ögrenmemin verdiği rezillik geldi birden aklıma
Benim de travmamdır okulda iki kez başıma gelmiştiOlur öyle şeyler.Benim ergenlik dönemimde okulda başıma gelmişti.Çok utanmıştım travmalarımdan biridir.Hiç düşünme bile.
Okulda olması korkunç. Tam travmalık.Olur öyle şeyler.Benim ergenlik dönemimde okulda başıma gelmişti.Çok utanmıştım travmalarımdan biridir.Hiç düşünme bile.
Üzülmeyin, her kadının başına gelebilecek bir şey bu.
Kızlar biliyorum elbette zaman geriye alınamaz burada istediğim yardım başımıza gelen bu durumla utanmadan nasıl basacikacagim…
Dert bile değil, gayet insani bir durum. Kadınlar birbirlerine anlayışlı olurlar, farkedilseydi mutlaka birisi sizi uyarırdı.biri görseydi kesin uyarırdı diye düşünüyorum siyah olduğu için farkedilmemiştir
Utansanız ne olacak, sonsuza kadar sürmeyecek sonuçtaKızlar biliyorum elbette zaman geriye alınamaz burada istediğim yardım başımıza gelen bu durumla utanmadan nasıl basacikacagim…
Ben şöyle yapıyorum aklınızda bulunsun penye şort Ya da şortlu Korse de giyiyorum özel günümde ve o şorta da ped koyuyorum artı şeklinde 2 ped.evet rahatsız edici oluyor ama kıyafete geçme gibi bir durum kalmıyor .Selam kızlar
Bugün başıma rezil bir olay geldi çok fazla ağrı kesici ilaç aldığım için ve aspirin kan sulandırmasından kaynaklı kan kıyafetime geçmiş ve oturduğum yere kan bulaşınca anladım öyle gezdiğimi neyseki pantolonum siyahtı ancak beni görenler olmuş olabilir çok rezil hissediyorum
Help((
Ben çocuk bezi kullanıyorum son birkaç aydır, çamaşıra geçme korkusu olmuyor.Olan olmuş,unuturlar bilerek yapmadınızSelam kızlar
Bugün başıma rezil bir olay geldi çok fazla ağrı kesici ilaç aldığım için ve aspirin kan sulandırmasından kaynaklı kan kıyafetime geçmiş ve oturduğum yere kan bulaşınca anladım öyle gezdiğimi neyseki pantolonum siyahtı ancak beni görenler olmuş olabilir çok rezil hissediyorum
Help((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?