- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi Mlskurtast
-
Geçmiş olsun keşke böyle gücüm olsa da size yardım etsemSelam kızlar
Bugün başıma rezil bir olay geldi çok fazla ağrı kesici ilaç aldığım için ve aspirin kan sulandırmasından kaynaklı kan kıyafetime geçmiş ve oturduğum yere kan bulaşınca anladım öyle gezdiğimi neyseki pantolonum siyahtı ancak beni görenler olmuş olabilir çok rezil hissediyorum
Help((
Ahahahahhaha bu çok tatliiiiGeçmiş olsun keşke böyle gücüm olsa da size yardım etsem
Kan miydi rüyayı bozanBen daha beterini yaşamıştım. Unutuldu gitti. Resmen rezillikti benimki
Sizinki fark edilmemiştir büyük ihtimalle.
Aklıma geçen gece gördüğüm rüya geldi. Toplu taşımada oturuyordum. O kadar çok kanamam oldu ki son durağa kadar kalkmamaya karar vermiştim
Olmamış, olay yaşanmamış gibi davranın. Hadi milletin içinde osursanız neyse de bunu kimse önemsemez ve düşünmez.Kızlar biliyorum elbette zaman geriye alınamaz burada istediğim yardım başımıza gelen bu durumla utanmadan nasıl basacikacagim…
Amaann olan olmuş boşver. Her kadının başına gelebilecek bir durum. Utanılacak bir durum yokKızlar biliyorum elbette zaman geriye alınamaz burada istediğim yardım başımıza gelen bu durumla utanmadan nasıl basacikacagim…
Profesyonel destek alabilirsiniz. Kırmızı josephinede uzanıp.Kızlar biliyorum elbette zaman geriye alınamaz burada istediğim yardım başımıza gelen bu durumla utanmadan nasıl basacikacagim…
Bir kere yaşadım da. Aha yandım dedim. Kalkamadım. Bir ter bastı beniKan miydi rüyayı bozanresmen kabus
Hahahahah hadi yaaa utandigim icin miProfesyonel destek alabilirsiniz. Kırmızı josephinede uzanıp.
Ah kültürel baskılar ve biz.Doğal hayatın akışı bu, gören ve anlayan da olmuşsa sallayın ya.Sağlıklı bir kadınsınız ve regl olmuşsunuz.Şirkette başka bir şey olur unutulur gider.Kurumsal hayatın içindeyim her gün bir köşede ayrı bir fısıltı gazetesi.Takılmayın lütfen.Selam kızlar
Bugün başıma rezil bir olay geldi çok fazla ağrı kesici ilaç aldığım için ve aspirin kan sulandırmasından kaynaklı kan kıyafetime geçmiş ve oturduğum yere kan bulaşınca anladım öyle gezdiğimi neyseki pantolonum siyahtı ancak beni görenler olmuş olabilir çok rezil hissediyorum
Help((
Nasıl başa çıkarım dedinizHahahahah hadi yaaa utandigim icin mi
Nasıl bir help yapabilirim diye düşündüm, bulamadım.Selam kızlar
Help((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?