Regl olmuşum ve tüm gün kıyafetimde habersizce dolaştım

Ee olan olmuş burada ne yorum bekliyorsunuz ki ne diyelim? Nasıl yardımımız olacak anlamadım herkesin oraya baktığını sanmam siyahmış pantolon belli olmamıştır

Olan olmuş yapacak bişey yok. Fark edilse uyarılırdın. Gayet de doğal bi olay. Bu kadar vahim olacak işi bırakacak bi durum yok yani. Allah başka dert vermesin

Geçmiş olsun keşke böyle gücüm olsa da size yardım etsem

Ben daha beterini yaşamıştım. Unutuldu gitti. Resmen rezillikti benimki

Sizinki fark edilmemiştir büyük ihtimalle.

Aklıma geçen gece gördüğüm rüya geldi. Toplu taşımada oturuyordum. O kadar çok kanamam oldu ki son durağa kadar kalkmamaya karar vermiştim

Kan miydi rüyayı bozan resmen kabus

Kızlar biliyorum elbette zaman geriye alınamaz burada istediğim yardım başımıza gelen bu durumla utanmadan nasıl basacikacagim…
Olmamış, olay yaşanmamış gibi davranın. Hadi milletin içinde osursanız neyse de bunu kimse önemsemez ve düşünmez.

Kızlar biliyorum elbette zaman geriye alınamaz burada istediğim yardım başımıza gelen bu durumla utanmadan nasıl basacikacagim…
Amaann olan olmuş boşver. Her kadının başına gelebilecek bir durum. Utanılacak bir durum yok

Düşündüğünüz kadar belli olsaydı bir kadın mutlaka uyarıldı, daha siyah pantolon olduğunu öğrenmeden böyle düşünmüştüm, yani fark edilmemistir bence.

Bunda utanılacak ne varki ? Gayet normal bir durum kadının adetinin gelmesi. Benim basıma defalarca kez geldi. Genelde beyaz üniforma giyiyorum ve adetim öyle leke değilde birden geliyor. Hatta bazen öyle zamanlarda geliyor ki yerimden kıpırdamam insansız oluyor , üstelik bunu gören ve uyaran erkek iş arkadaşları da oluyor

Ah kültürel baskılar ve biz.Doğal hayatın akışı bu, gören ve anlayan da olmuşsa sallayın ya.Sağlıklı bir kadınsınız ve regl olmuşsunuz.Şirkette başka bir şey olur unutulur gider.Kurumsal hayatın içindeyim her gün bir köşede ayrı bir fısıltı gazetesi.Takılmayın lütfen.

Nasıl bir help yapabilirim diye düşündüm, bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…