Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Insallah dedigin gibidir canim ya
Canım ıdrari yarın sabah tekrarla kanı da 2 gün sonra tekrarla eğer sağlıklı bir gebelikse 2 katına çıkar benim anlamadığım bu kadar düşük değer idrarda nasıl çıkıyor acaba yanlış mi kan testin

Tamam canim. Insallah vardir bebis kafam çok karisti
Sakin olmaya calis canim:) tekrar kan testine gerek yok hergun adete kadar idrar testi yapip koyulasmayi takip edebilirsin deger daha kucuk oldugu icin adet gunu anca guzel bi deger cikacak hersey yolunda giderse :)

Canim onu bende anlamadim yasadigim sehrin hastanesine pek guvenmiyorum alsinda bide devlet hastanesine gitmistim ilk defa gidiyorum. Yarin saglik ocagina mi gitsem tekrar

Test mi bozuktu, koyulasti mi, koyulasacak mi derken stres oluyor insan. Kanda emin olursun.

Sakin olmaya calis canim:) tekrar kan testine gerek yok hergun adete kadar idrar testi yapip koyulasmayi takip edebilirsin deger daha kucuk oldugu icin adet gunu anca guzel bi deger cikacak hersey yolunda giderse :)

Anladim canim :) tamam aslinda sakinim ama idrar kafami karistirdi sadece :)

Slm kizlar regl son e gun bakalim . adet olacagim gibi agrilar var hala off bu ayda tirt ciktim rabbim buyuk diger aya hic hesap yapmayip oluruna birakacagim

Kizlar hamile degilim bata son 4 kaldi ama bugun kanda 0.56 cikti degerim malesef hamile degilim
Kizlar sonuc once kan da mi idrar da mi cikiyor bilginiz var mi ?
Tatlim bu sonuca gore sen yeni yeni hamilesin . Bence regl gunu kanda 2 katina cikacak . ever hamile olmasan o deger nicin 0.56 ciksin ki . Uzulme sakin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…