Canım ıdrari yarın sabah tekrarla kanı da 2 gün sonra tekrarla eğer sağlıklı bir gebelikse 2 katına çıkar benim anlamadığım bu kadar düşük değer idrarda nasıl çıkıyor acaba yanlış mi kan testinInsallah dedigin gibidir canim ya
Yarin idrar yap ve bekle adet gunune kadar kana gerek yok yarin testin koyulasacak
Hayirli olan neyse o olsun canim
Sakin olmaya calis canim:) tekrar kan testine gerek yok hergun adete kadar idrar testi yapip koyulasmayi takip edebilirsin deger daha kucuk oldugu icin adet gunu anca guzel bi deger cikacak hersey yolunda giderse :)Tamam canim. Insallah vardir bebis kafam çok karisti
Bence idrar yaptirma git kan ver direkt. Yarina yine de yukselir.Yarin kan mi yaptirayim canim ? Idrar da yapsam mi sabah ?
Canım ıdrari yarın sabah tekrarla kanı da 2 gün sonra tekrarla eğer sağlıklı bir gebelikse 2 katına çıkar benim anlamadığım bu kadar düşük değer idrarda nasıl çıkıyor acaba yanlış mi kan testin
Eee test yapmiyor muyuz artikKızlaar bugün bat günüm sol kasık ağrısıdan başka bişey yok bacağıma kadar vuruyor ağrısı bakalım kırmızı kartı yicekmiyiz dua edin lütfen
Sakin olmaya calis canim:) tekrar kan testine gerek yok hergun adete kadar idrar testi yapip koyulasmayi takip edebilirsin deger daha kucuk oldugu icin adet gunu anca guzel bi deger cikacak hersey yolunda giderse :)
Test mi bozuktu, koyulasti mi, koyulasacak mi derken stres oluyor insan. Kanda emin olursun.
Yok canım bekliycem eşimde ısrar ediyor ama yapmıycam bugün gelmezse yarın sabah yaparım tuhaf bi haldeyim ayaklarım buz gibi çorap giydim şimdide ateş basıyorEee test yapmiyor muyuz artik
Tatlim bu sonuca gore sen yeni yeni hamilesin . Bence regl gunu kanda 2 katina cikacak . ever hamile olmasan o deger nicin 0.56 ciksin ki . Uzulme sakin olKizlar hamile degilimbata son 4 kaldi ama bugun kanda 0.56 cikti degerim malesef hamile degilim
Kizlar sonuc once kan da mi idrar da mi cikiyor bilginiz var mi ?
Sen hamilesin kuzum gor bak bebisin seninle kalcak degerin yukselcekCanim cok sagol insallah bebistir pek umudum olmasa da cunku daha bata 4 gun var gozukmeyebilir simdiden varsa bile :) dua edin :)
Sen hamilesin kuzum gor bak bebisin seninle kalcak degerin yukselcek
1 gün sonra çıkıyor cnmKizlar saglik ocaginda kan testi yaptirinca sonuc ayni gun icinde cikiyor mu ??
1 gün sonra çıkıyor cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?