ANNE ADAY LİSTEMİZ
@hicbirseymi Hamile
@mutsuzperi Hamile
@pudink Hamile
@quazza Hamile
@lalsu01Hamile
@menes093
@bambay
@melita09
@Drottine Bat 31 ağustos
@triton-x bat 31 ağustos
@canus123 bat 31 ağustos
@Eylemeylemce Bat 2 Eylul
@mavimli Bat 2 Eylul
@aspnr Bat 2 Eylul
@Svl2425 bat 3 Eylul
@prensinin_prensesi Bat 5 Eylül
@casun Bat 5 Eylul
@gbbc Bat 5 Eylul
@Hayal Peri Bat 5 Eylül
@Lilyumas Bat 6 eylül
@hadiinsallah Bat 8 Eylül
charmant Bat 9 Eylul
Tuanam21 Bat 10 Eylul
@myssteriouss Bat 12 Eylul
@melev Bat 12 Eylül
tontikto Bat 12 Eylul
Skry10 Bat 13 Eylul
@Pokahontass Bat 14 Eylul
@ardaemre Bat 19 Eylul
@Emineeetuba Bat 19 Eylul
@gulit_me Bat 20 Eylul
@ERKAN MELTEM Bat 23 Eylul
@Veson Bat 23 Eylul
ada_aras Bat 29 Eylul
İnsallah haftaya guzel bir baslangic yapariz guzel aday anneler hepimiz icin en hayirlisi olsun :)
Y yapayalniz1 cnm sen şu an yumurtlamanin kaçıncı gunundesin ne zaman yumurtlama günündu
Aynı o zaman bizim hemen benimde ayın 30unda geldi ayın 1ine kadar sürdü ovu testi ile takip etmiştim zatenCanim ilk yumurtlama akintim 29 unda geldi ama 2 sinde de yine yapiskan akintidan gelmisti. Telefondaki programa gore 31 ydi. Tam net tarihi bilmiyorum
Canım yerleşme kanaması olabilir eğer devam etmezse leke gibiyse büyük ihtimal öyledir inşallah :)Kızlar yaptığım yumurtlama testine göre Cumartesi günü adet olmam lazım ama az önce çamur gibi kahverengi akıntı geldi, adet mi oluyorum şimdi ne dersiniz ben anlamadım..
Canım yerleşme kanaması olabilir eğer devam etmezse leke gibiyse büyük ihtimal öyledir inşallah :)
Aynı o zaman bizim hemen benimde ayın 30unda geldi ayın 1ine kadar sürdü ovu testi ile takip etmiştim zaten
İnşallah hayırlısı verir Rabbim bekliyoruz haberlerini :)Hayırlısı canım valla anlamadım bakiyim haber veririm size, olmadı yine önümüzdeki aylara bakıcaz :)
Cnm valla dayanamıyorum kan vermeye korkuyorum erken gebelik testi mi alsam diyorum . Sen canını sıkma bence insallah değerin yükselir hem olmasa niye idrar testinde çıksın ki başka bir markayla yarın yaparsın ve inşallah koyulasmis olur canimmAyniydi canim hemen hemen :) insallah senin bebisin seninledirbenim durumum iyice karisti
Dual et bol bol canimInsallah canim benim ya cok sagol :) cok üzüldüm sonucu görünce ama sonu guzel olur insallah hayirlisi
Ben regl gunumu bekliyorum cnmSkry10 cnm sende idrar testi yapsana seninde çıkar bence eğer varsa bebis
Cnm valla dayanamıyorum kan vermeye korkuyorum erken gebelik testi mi alsam diyorum . Sen canını sıkma bence insallah değerin yükselir hem olmasa niye idrar testinde çıksın ki başka bir markayla yarın yaparsın ve inşallah koyulasmis olur canimm
Canim regl co sancim var cunkuBence de canim sende yap :)Skry10
Cnm valla dayanamıyorum kan vermeye korkuyorum erken gebelik testi mi alsam diyorum . Sen canını sıkma bence insallah değerin yükselir hem olmasa niye idrar testinde çıksın ki başka bir markayla yarın yaparsın ve inşallah koyulasmis olur canimm
Canim regl co sancim var cunku
Anladım cnm bekle bakalım inşallah iyi haberler alırsın :)Ben regl gunumu bekliyorum cnm
Dual et bol bol canim
Bakalım cnm bekleyebilcegim kadar beklicem zaten 3-4 tane felan var gebelik testicanım erken gebelik testleri hatalı oluyor diye duymuştum. Bence normallerden yap sadece hatta hemen yapma bekle 1-2 gün bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?