Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662

Kızlar yaptığım yumurtlama testine göre Cumartesi günü adet olmam lazım ama az önce çamur gibi kahverengi akıntı geldi, adet mi oluyorum şimdi ne dersiniz ben anlamadım..

Canim ilk yumurtlama akintim 29 unda geldi ama 2 sinde de yine yapiskan akintidan gelmisti. Telefondaki programa gore 31 ydi. Tam net tarihi bilmiyorum
Aynı o zaman bizim hemen benimde ayın 30unda geldi ayın 1ine kadar sürdü ovu testi ile takip etmiştim zaten

Kızlar yaptığım yumurtlama testine göre Cumartesi günü adet olmam lazım ama az önce çamur gibi kahverengi akıntı geldi, adet mi oluyorum şimdi ne dersiniz ben anlamadım..
Canım yerleşme kanaması olabilir eğer devam etmezse leke gibiyse büyük ihtimal öyledir inşallah :)

Ayniydi canim hemen hemen :) insallah senin bebisin seninledir benim durumum iyice karisti
Cnm valla dayanamıyorum kan vermeye korkuyorum erken gebelik testi mi alsam diyorum . Sen canını sıkma bence insallah değerin yükselir hem olmasa niye idrar testinde çıksın ki başka bir markayla yarın yaparsın ve inşallah koyulasmis olur canimm

charmant yazmasam da yazdıklarınızı takip ediyorum. bebeğin hayırlı olsun. umarım kötü bir şeyle karşılaşmazsın ama sen yine de dikkat kendine. herkes dikkat etsin hatta. sonuçta hepimiz hamiş aday adayıyız:)

İnşallah öyledir canım üzmüyorum kendimi artık napalım kısmet hayırlısı daha 1. ayımız zaten sabırlı olmam lazım...

canım erken gebelik testleri hatalı oluyor diye duymuştum. Bence normallerden yap sadece hatta hemen yapma bekle 1-2 gün bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…