Umudum hic yok CNN sadece hayirlisini diliyorumbnAnladım cnm bekle bakalım inşallah iyi haberler alırsın :)
Ama kuzum hic olmasa 0.0 cikardi ki nedenbole ciksinEdiyorum canım ama bebiş olsa kanda çıkardı diyorumPek umudum kalmadı gibi ama hayırlısı inşallah
Bakalım cnm bekleyebilcegim kadar beklicem zaten 3-4 tane felan var gebelik testi
Ama kuzum hic olmasa 0.0 cikardi ki nedenbole ciksin
Sen yarin Sabah idrar testi yap cnm inşallah koyulasmis olucam ve için rahat edicek kötü düşünme herşey RabbimdenBen aslında 2 gün öncede yapmıştım canım test kimseye söylememiştim ama o zaman negatifti yani hiç hayalet çizgi bile yoktuBugün silik çizgi çıktı ama kanda negatif
Bende öyle cnm hatta 1-2 saate tekrar gebelik testi yapmayı düşünüyorum :) çıkmayacağını bile bileUmudum hic yok CNN sadece hayirlisini diliyorumbn
Sen yarin Sabah idrar testi yap cnm inşallah koyulasmis olucam ve için rahat edicek kötü düşünme herşey Rabbimden
Amin canimTamam canım inşallah koyulaşır hayırlısı olsun inşallah hepimiz için :)
Tatlım sen tam yum tarihini biliyormusun? Adetine yakın yumurtladıysan geç döllenme olmuş olabilir. Kese vajinal 1500 ve üstü karından yaklaşık 4000inin üstünde gözleniyor. Oyüzden kese gözlenmemesi gayet normal...sen sıkıntı yapmamaya çalış, ama 2gün sonra bhcg ne yeniden baktır vence.kanama yada lekelenme olursada mutlaka dr una haber ver bencekızlar bugün gittim dr.a hcg 61,79 çıktı gecikmenin 5.günü ve kese görünmedi vajinalultrasonda
dr. henüz yeni bir gebelik olduğu için olabilir dedi bir hafta sonraya randevu verdi yani çok düşük geldi banada 5gün gecikmeye göre folibol kullanıyorum günde yarım başka önerisi olan varmı dr. nasıl başladıysan öyle devam et ilaca dedi ?
birde bugün dr. çıkışı bir damla kan geldi gerisi yok ama korktum yinede ve belim sabahtandır ağırıyor
Ins canim kac gun var pekiöyle de canım ama idrarda çıkacak kadar hamile olsam kanda da çıkması gerekirdine bileyim bekliycez mecbur inşallah charmant ın gibi olur benimde...
Ins canim kac gun var peki
Kuzum cikar ins ya neden cimasinBende öyle cnm hatta 1-2 saate tekrar gebelik testi yapmayı düşünüyorum :) çıkmayacağını bile bile
Benimde 3 gun :)Bata 4 gün var canım
Benimde 3 gun :)
Tebrik ederim canım yükselcegini biliyorum bnm idrar yine negatif ben kan baktımda her ay bakıyorum kendime hep 0.00 bu ay yapmadım adete 2 kaldı zaten ağrıdı çok adet bekliyorum artikTatlım ben hemsireyim kendim hastanede baktiriyorumkadın doğumcuya 6 haftalıkken gidicem
T
Tebrik ederim canım yükselcegini biliyorum bnm idrar yine negatif ben kan baktımda her ay bakıyorum kendime hep 0.00 bu ay yapmadım adete 2 kaldı zaten ağrıdı çok adet bekliyorum artik
Canım illa 0.0 cıkmıyor 0.80 oluyor ya da farklı.benim standart 1.20 cıkıyor gebelik testlerimAma kuzum hic olmasa 0.0 cikardi ki nedenbole ciksin
Tatlım hiç bilmiyorum yumu yalnız en son ilişki reglden 9 gün önce oldu bügünde 14.gün oluyo dediğin gibi Pazartesi tekrar baktırırım inşallah herşey yolundadırTatlım sen tam yum tarihini biliyormusun? Adetine yakın yumurtladıysan geç döllenme olmuş olabilir. Kese vajinal 1500 ve üstü karından yaklaşık 4000inin üstünde gözleniyor. Oyüzden kese gözlenmemesi gayet normal...sen sıkıntı yapmamaya çalış, ama 2gün sonra bhcg ne yeniden baktır vence.kanama yada lekelenme olursada mutlaka dr una haber ver bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?