- 27 Temmuz 2014
- 1.071
- 624
- 133
Evet canım hemde her ay sadece 1 kere 0,45 yada 0,49 çıkmıştı 5 üzeri gebelik olduğunu bilmeme rağmen ümitlenmistim.canım bende hemsireyim.Canim gecen aylarda kanda baktirdiginda 0.00 mi cikti yani hic sayi cikmadi mi ?
Tabiki haklısın sadece benimki o şekilde sürekli. 5 in altı negatif zaten.hastalarında çeşitli değerler görüyorum. Sıfır küsür 1 kusurlu falanCanım illa 0.0 cıkmıyor 0.80 oluyor ya da farklı.benim standart 1.20 cıkıyor gebelik testlerim
Evet canım hemde her ay sadece 1 kere 0,45 yada 0,49 çıkmıştı 5 üzeri gebelik olduğunu bilmeme rağmen ümitlenmistim.canım bende hemsireyim.
Inşallah hepimizeAnladim canim rabbim bize de 5 in üstünde degerler gorebilmeyi nasip etsin insallah
Bide herkesde rahme tutunma ve böbreklerden hormonların süzülme süresi de çok farklı oluyor. O yüzden kimseyle değerini de kıyaslama boluna kafaya takıp stres olma tatlım. Bu kaçıncı denemenizdi? İnş allah bizleri de çok bekletmez...Tatlım hiç bilmiyorum yumu yalnız en son ilişki reglden 9 gün önce oldu bügünde 14.gün oluyo dediğin gibi Pazartesi tekrar baktırırım inşallah herşey yolundadır
Sağol canım ya içime su serptin şimdilik kimseye söyleyemiyorum zaten :) tatlım biz 1 senedir bekliyoruz bu haberi ve tedavisiz olmayacağını düşünüyorduk ki şükür kendiliğinden oldu artık Allah aratmasın kimseyeBide herkesde rahme tutunma ve böbreklerden hormonların süzülme süresi de çok farklı oluyor. O yüzden kimseyle değerini de kıyaslama boluna kafaya takıp stres olma tatlım. Bu kaçıncı denemenizdi? İnş allah bizleri de çok bekletmez...
HAyrlisi olsun hakkimdainş bebişin seninledir canım :) güzel haberlerini alırız
yAptin mi cnmBende öyle cnm hatta 1-2 saate tekrar gebelik testi yapmayı düşünüyorum :) çıkmayacağını bile bile
Ayy canimsin memleketteyim bats son 2 günSkry10 canım merak içindeyim aklim hep sende :)
Yaptım cnm negatif :)yAptin mi cnm
Senin bats kac gun var cnmYaptım cnm negatif :)
Tatlım ben çok stresli bir dönrmde olduğum için hamileliktede çok stres oldum ve herseyi kendime zehir ettim. Ve kaybettîm...oyüzden stres olmamsl lazım sen hatta burdaki olumsuz hiçbişryi lütfen okumaSağol canım ya içime su serptin şimdilik kimseye söyleyemiyorum zaten :) tatlım biz 1 senedir bekliyoruz bu haberi ve tedavisiz olmayacağını düşünüyorduk ki şükür kendiliğinden oldu artık Allah aratmasın kimseye
Tam 1 hafta var cnm sanırım idrar yolu enfeksiyonu felan var bende idrarimi yaparken kasiklarim çok ama çok aciyor bide sık idrara çıkıyorumSenin bats kac gun var cnm
Yok okumamaya çalışıyorum zaten ya panik yok aslında içim huzurlu fakat kafam acabalarda ama iyi olacak inşallah herşeyTatlım ben çok stresli bir dönrmde olduğum için hamileliktede çok stres oldum ve herseyi kendime zehir ettim. Ve kaybettîm...oyüzden stres olmamsl lazım sen hatta burdaki olumsuz hiçbişryi lütfen okumabenimde olsun inş bütük konuşmayımds bu seder rahat olmaya çalışacağım inş
Tatlım o muhtemelen çok su içmediğinden akıntının rengi değişmiş olabilir. Özellikle bu dönemde su alımına dikkat etmelisin, yum akıntısı beyaz oluyor çünkü...ama idrarında yanma veya sık tuvalete çıkma gibi bir durumda bu belirtilere eşlik ediyorsa, idrar kültürü yaptırmanda fayda var derim. Ayrıca son olarak :) varsa ve fitil kullanıcaksan ilişki yasak oluyorKızla merhababirsey sorucam size. Sarı akintim geliyor yumurtlama dönemine giricem iki gün içinde acaba bende iltihap mi vardır fitil kullansam mi çünkü iltihap gebeliği önlüyormus. yumurlama gunlerimde kullansam gebelik için olumsuz etki yapar mı
Haydi hakkında hayırlısı olsun tatlım, hayırlı cumalar herkese, bugün içim kıpır kıpır nedense :)nasılsınız kızlar hepimize hayırlı cumalar bende bugün doktora gidicem dua edin bana yumurtam büyümüş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?