Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Canım illa 0.0 cıkmıyor 0.80 oluyor ya da farklı.benim standart 1.20 cıkıyor gebelik testlerim
Tabiki haklısın sadece benimki o şekilde sürekli. 5 in altı negatif zaten.hastalarında çeşitli değerler görüyorum. Sıfır küsür 1 kusurlu falan

Tatlım hiç bilmiyorum yumu yalnız en son ilişki reglden 9 gün önce oldu bügünde 14.gün oluyo dediğin gibi Pazartesi tekrar baktırırım inşallah herşey yolundadır
Bide herkesde rahme tutunma ve böbreklerden hormonların süzülme süresi de çok farklı oluyor. O yüzden kimseyle değerini de kıyaslama boluna kafaya takıp stres olma tatlım. Bu kaçıncı denemenizdi? İnş allah bizleri de çok bekletmez...

Kizlar bata 3gun var ama bende ara ara ağrılar var karnimda. Ve az once beyaz akinti gelmis baya yoğun. Kasik be goguslerimde batmalar var ama buyume yok. Adetim 7 gun gecsim oyle test yapicam soz verdim kendime. Uzulmek istemiyorum. Ama boylede herseyi ona yoruyorum. Sizce olabilirmi :/

Son düzenleme:
Sağol canım ya içime su serptin şimdilik kimseye söyleyemiyorum zaten :) tatlım biz 1 senedir bekliyoruz bu haberi ve tedavisiz olmayacağını düşünüyorduk ki şükür kendiliğinden oldu artık Allah aratmasın kimseye

Kizlar regime son 2 gun . Akinti sari devam editor . kasik ve Karin agrilarim var . gaz sikintim var . uyku yorgunluk var . migdem bulaniyo istahim hic yok birds did agrim var regl olmam yakin galiba zaten yuzum sivilce doldu

Tatlım ben çok stresli bir dönrmde olduğum için hamileliktede çok stres oldum ve herseyi kendime zehir ettim. Ve kaybettîm...oyüzden stres olmamsl lazım sen hatta burdaki olumsuz hiçbişryi lütfen okuma benimde olsun inş bütük konuşmayımds bu seder rahat olmaya çalışacağım inş

Kızla merhaba birsey sorucam size. Sarı akintim geliyor yumurtlama dönemine giricem iki gün içinde acaba bende iltihap mi vardır fitil kullansam mi çünkü iltihap gebeliği önlüyormus. yumurlama gunlerimde kullansam gebelik için olumsuz etki yapar mı

Yok okumamaya çalışıyorum zaten ya panik yok aslında içim huzurlu fakat kafam acabalarda ama iyi olacak inşallah herşey

nasılsınız kızlar hepimize hayırlı cumalar bende bugün doktora gidicem dua edin bana yumurtam büyümüş olsun

Tatlım o muhtemelen çok su içmediğinden akıntının rengi değişmiş olabilir. Özellikle bu dönemde su alımına dikkat etmelisin, yum akıntısı beyaz oluyor çünkü...ama idrarında yanma veya sık tuvalete çıkma gibi bir durumda bu belirtilere eşlik ediyorsa, idrar kültürü yaptırmanda fayda var derim. Ayrıca son olarak :) varsa ve fitil kullanıcaksan ilişki yasak oluyor vajinal mantar enfeksiyonu varsa fitil kullandırtıyorlar, idrar yolları için sadece ilaç veriyorlar bildiğim kadarıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…