Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Aynen canım benimde 2 gun kaldı. Arada kasık agrisi oluyor. Dun akjntim vardi beyaz bugun o da yok. Dun iliski yasadim nolur nolmaz belki tutar diye

Bende bu ay ovulasyon testi almadım. Artık nasip kısmet.. İmkansız çıkarmak ya istiyrouz çünkü. İşlerim çok yoğun bir kaç gündür ama hiç aklımdan çıkmıyor valla. Rabbim çok aratmasın artık diycek ve yapacak bir şey yok

Allah nazarlardan saklasın. Ömür boyu sağlıklı mutlu huzurlu hepberaber olun çocuklarınızla

Aynen canım benimde 2 gun kaldı. Arada kasık agrisi oluyor. Dun akjntim vardi beyaz bugun o da yok. Dun iliski yasadim nolur nolmaz belki tutar diye
Ayniyiz seninle canim . bendede sari akinti be kasik agrim var bide yorgunluk

kızlar doktordan geldim yumurtam 14.5 mm olmuş doktor pazartesi tekrar çağırdı iğneye devam et dedi cumartesi pazar mutlaka birliktelik olsun dedi doktorada sordum neden bu ay bu kadar geç büyüyo yumurtam dedim oda dedi ilk aylar normal dedi ama şimdi vücut iğneye alıştığı için böyle yavaş ilerliyo dedi

Ne guzel canim inşAllah sonu iyi olur

yaa napıcam şmdi ben yumurtlama günlerim geldi ama sanki iltihap var gibi öyle olunca sarı akıntı geliyormuş ya . böyle hamile de kalamam fitil kullanırsam ilişki yasak kafam karıştı

yaa napıcam şmdi ben yumurtlama günlerim geldi ama sanki iltihap var gibi öyle olunca sarı akıntı geliyormuş ya . böyle hamile de kalamam fitil kullanırsam ilişki yasak kafam karıştı
Cnm koku ve kaşıntı yoksa Endişe etme bir de enfeksiyon varlığında bozulmuş peynir Görüntüsü olur akıntıda

Yok canim kanda baktirmadim adeti bekliyorum. Sabah idrar yaptim farkli bir marka cok silik bir cizgi cikti ama umudum yok gibi artik hastalik hallerim basladi sanki
Hayirlisi olsun ama bence bi kimyasal gecirdin. Bi dahaki aya kesin hamilesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…