Doktora got canim . Hamile olmayasin yaTam 1 hafta var cnm sanırım idrar yolu enfeksiyonu felan var bende idrarimi yaparken kasiklarim çok ama çok aciyor bide sık idrara çıkıyorum
Ya birkaç arkadaşım da dedi ki, o 1 seneden fazla bekleyenler için öyle akıldan çıkarınca oluyormuş dedi. Bir kere hergün folik asit alıyoruz, ya akıldan çıkarmak nasıl olucak. İllaki vitamini alırken aklına geliyor...Bilmiyorum bence tamamen çıkartmak imkansız...Ha şöyle olabilir, regl gününe ve yum gününe bakmazsın belki öyle olur bilemiyorum ki...Birde benim hep 27 günde bir akşama doğru sökülüyoeum. yum da 12-14.gün arasında oluyor. Yani onu da kafamdan çıkarmam imkansızoyüzden her ay bir umut adetimin gecikmesini bekleyeceğim. Önceden test yapmayacağım inş.
Olsun tatlım sıkıntı yapma.
Ben hayatımda 1 kere bu akıntıyı yaşadım, onda da hamileydim. Bence sen büyük ihtimal hamilesin zaten 4 gün kalmış inş sabret azcık daha regl günü gelmezse test yaparsın hemen
Allah nazarlardan saklasın. Ömür boyu sağlıklı mutlu huzurlu hepberaber olun çocuklarınızlaAynen öyle yanyanayken sevgi sözcükleri daha az olur, uzaktayken ilk günkü gibiyiz...maşallah değişmez inş ama özlem askı uzatıyıryani bizde öyle oldu...birarada olduğumuzda kaliteli vakit geçiriyoruz. Sevgililik 5, evlilik 3.5 yıl oldu. Bu adam 21-22 yaşımdan beri hayatımda inş da hep olur...inş sizinde hep böyle sürer:)
Ayniyiz seninle canim . bendede sari akinti be kasik agrim var bide yorgunlukAynen canım benimde 2 gun kaldı. Arada kasık agrisi oluyor. Dun akjntim vardi beyaz bugun o da yok. Dun iliski yasadim nolur nolmaz belki tutar diye
Nedense bendede beyaz akıntı canim bakalim hangimiz topu patlaticazAyniyiz seninle canim . bendede sari akinti be kasik agrim var bide yorgunluk
Ne guzel canim inşAllah sonu iyi olurkızlar doktordan geldim yumurtam 14.5 mm olmuş doktor pazartesi tekrar çağırdı iğneye devam et dedi cumartesi pazar mutlaka birliktelik olsun dedi doktorada sordum neden bu ay bu kadar geç büyüyo yumurtam dedim oda dedi ilk aylar normal dedi ama şimdi vücut iğneye alıştığı için böyle yavaş ilerliyo dedi
yaa napıcam şmdi benTatlım o muhtemelen çok su içmediğinden akıntının rengi değişmiş olabilir. Özellikle bu dönemde su alımına dikkat etmelisin, yum akıntısı beyaz oluyor çünkü...ama idrarında yanma veya sık tuvalete çıkma gibi bir durumda bu belirtilere eşlik ediyorsa, idrar kültürü yaptırmanda fayda var derim. Ayrıca son olarak :) varsa ve fitil kullanıcaksan ilişki yasak oluyorvajinal mantar enfeksiyonu varsa fitil kullandırtıyorlar, idrar yolları için sadece ilaç veriyorlar bildiğim kadarıyla...
Cnm koku ve kaşıntı yoksa Endişe etme bir de enfeksiyon varlığında bozulmuş peynir Görüntüsü olur akıntıdayaa napıcam şmdi benyumurtlama günlerim geldi ama sanki iltihap var gibi öyle olunca sarı akıntı geliyormuş ya . böyle hamile de kalamam fitil kullanırsam ilişki yasak kafam karıştı
Ben galiba idrar yollarini usuttum CNN . umarim sen hamilesindirNedense bendede beyaz akıntı canim bakalim hangimiz topu patlaticaz
kaşıntıda kokuda yok içimi rahatlattın :)Cnm koku ve kaşıntı yoksa Endişe etme bir de enfeksiyon varlığında bozulmuş peynir Görüntüsü olur akıntıda
Kuzum be yaptin baktrdin mi kanda yada test yaptin miAnladim canim rabbim bize de 5 in üstünde degerler gorebilmeyi nasip etsin insallah
Kuzum be yaptin baktrdin mi kanda yada test yaptin mi
Hayirlisi olsun ama bence bi kimyasal gecirdin. Bi dahaki aya kesin hamilesin.Yok canim kanda baktirmadim adeti bekliyorum. Sabah idrar yaptim farkli bir marka cok silik bir cizgi cikti ama umudum yok gibi artik hastalik hallerim basladi sanki
Hayirlisi olsun ama bence bi kimyasal gecirdin. Bi dahaki aya kesin hamilesin.
Canim bi fotosunu at bakalimYok canim kanda baktirmadim adeti bekliyorum. Sabah idrar yaptim farkli bir marka cok silik bir cizgi cikti ama umudum yok gibi artik hastalik hallerim basladi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?