Cnm diğer gonderdigin dün ki daha koyuydu sanki sanırım kimyasal gebelik geçirdim cnmSkry10 Canim cok silik resimde zor gözüküyor ama yine de atim :)
Canim ins hamilesindir . kan vercek misin yineSkry10 Canim cok silik resimde zor gözüküyor ama yine de atim :)
Cnm diğer gonderdigin dün ki daha koyuydu sanki sanırım kimyasal gebelik geçirdim cnm
Canim ins hamilesindir . kan vercek misin yine
Kızlar ben çok umutluyum çok aşırı istahsizim ve ne yesem çıkartıyorum gaz sancim çok var sürekli kasik ağrısı düşünmek istemiyorum aslında gebelige yormak istemiyorum ama ilk defa bu kadar farklı belirti yaşadım ilk gebeligimde hiç ama hiç belirtim yoktu hayırlısı olsun insallah
Amin cnm inşallahAyy insallah canim bebisin seninledir :) guzel haberlerle gelirsin insallah
Hadi inşAllah canım güzel haberlerini bekliyoruz :)Kızlar ben çok umutluyum çok aşırı istahsizim ve ne yesem çıkartıyorum gaz sancim çok var sürekli kasik ağrısı düşünmek istemiyorum aslında gebelige yormak istemiyorum ama ilk defa bu kadar farklı belirti yaşadım ilk gebeligimde hiç ama hiç belirtim yoktu hayırlısı olsun insallah
İnsallahh öyle heyecanlıyım ki günler geçmiyor sankiHadi inşAllah canım güzel haberlerini bekliyoruz :)
İnsallahh öyle heyecanlıyım ki günler geçmiyor sanki
Regime son 1 gun kaldi canim bakalim hayirlisiYok canim adeti bekliyorum artik zaten umudum kalmadi bu aydansen hamilesin ama bence canim oyle hissediyorum :)
Benimde son 1 gun4 dakika sonra bata 1 kalıyor. Ayy iyice sıyırdım dakikaları sayar oldum
Regime son 1 gun kaldi canim bakalim hayirlisi
Pazartesi gunu canim olmazsam Eger . Sag kasigim agriyor . ishal oldum . yorgunluk var . Akintim var . yuzumde birsuru sivilce cikti .Ne zaman yapacaksin test canim ?
Pazartesi gunu canim olmazsam Eger . Sag kasigim agriyor . ishal oldum . yorgunluk var . Akintim var . yuzumde birsuru sivilce cikti .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?