- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 36
Şafak 6 ama her an hastaneye koşup kan verebilirim ama birşey beni durduruyor sanki sanırım oda negatif çıkma korkusu
Canım çok kasik ağrım var dayanılmaz oluyor bazen ameliyat yerimde bi aksilik olmasından korkuyorumCanım sakın gitme bence hem bebek varsa bile çıkmama ihtimali çok yüksek. En doğrusu adetin geçmesi öbür türlü insan çok yıpranıyor
Canım çok kasik ağrım var dayanılmaz oluyor bazen ameliyat yerimde bi aksilik olmasından korkuyorum
Amin inşallah cnm bazen gerçekten kızıyorum kendime niye bu kadar stres yapıyorum zaten varsa eğer er yada geç ogrencem neden hayırlısı diyip beklemek yerine sürekli kuşku ve şüphe duyuyorum eğer bu ay olmazsa bu kadar stres yapmicam bir daha hayırlısı dicem ve sabırla beklicem inşallahAnladım canım acile git istersen ama ameliyat yerini anlamak için röntgen isteyebilirler o yüzden sıkıntı olabilir. Ama istersen git kafandaki soru işaretleri azalmış olur inşallah bebiş vardır :)
Amin inşallah cnm bazen gerçekten kızıyorum kendime niye bu kadar stres yapıyorum zaten varsa eğer er yada geç ogrencem neden hayırlısı diyip beklemek yerine sürekli kuşku ve şüphe duyuyorum eğer bu ay olmazsa bu kadar stres yapmicam bir daha hayırlısı dicem ve sabırla beklicem inşallah
İnşallah cnm Rabbim aratmasin şimdi tekrar ovu testi yaptım acaba yumurtlama felan mi oluyor diye içim rahatlasin diye ama yine kafam karıştıBen kan testinden sonra umudumu kaybettim zaten canım şimdi adetimin gelmesini bekliyorum gayet sakin :) Biz zaten bu kadar stres yapmasak her şey daha kolay olacak ama dayanamıyoruz ki :) Bende bundan sonra senin dediğin gibi yapıcam hiç kendimi dinlemiycem test falan da almıycam adet geçmesini bekliycem. Zaten okul açılıyor yoğunlukla geçer zaman inş önümüzdeki aya benim için güzel haberler olur :) Sizin bu aya gelsin güzel haberler
Sende durumlar ne canimAnladim canim insallah bebis belirtileridir bunlar :) senden guzel haberler gelsin p.tesi insallah
Sende durumlar ne canim
Niye kuzum testte cikmis amaBenim umudum kalmadi artik canim yap.tesi bat iste bekliyorum kirmizilari
Niye kuzum testte cikmis ama
Amin canım hepimiz öyle olalım inşAllah nazarlardan saklasın. Ömür boyu sağlıklı mutlu huzurlu hepberaber olun çocuklarınızla
Canım bu testlerden hic yapmadim bi fikrim yok yaniKızlar bu ovu testim adetime son 6 gün bu kadar koyu çıkması normal mi?
Kızlar bu ovu testim adetime son 6 gün bu kadar koyu çıkması normal mi?
Ya acaba tekrar mi yumurtlama olucak çünkü her gecen gün koyulasiyorcanım koyu çıkınca hamilelik olması yüksek ihtimal diyorlar inş öyledir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?