Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Şafak 6 ama her an hastaneye koşup kan verebilirim ama birşey beni durduruyor sanki sanırım oda negatif çıkma korkusu

Canım sakın gitme bence hem bebek varsa bile çıkmama ihtimali çok yüksek. En doğrusu adetin geçmesi öbür türlü insan çok yıpranıyor

Canım sakın gitme bence hem bebek varsa bile çıkmama ihtimali çok yüksek. En doğrusu adetin geçmesi öbür türlü insan çok yıpranıyor
Canım çok kasik ağrım var dayanılmaz oluyor bazen ameliyat yerimde bi aksilik olmasından korkuyorum

Canım çok kasik ağrım var dayanılmaz oluyor bazen ameliyat yerimde bi aksilik olmasından korkuyorum

Anladım canım acile git istersen ama ameliyat yerini anlamak için röntgen isteyebilirler o yüzden sıkıntı olabilir. Ama istersen git kafandaki soru işaretleri azalmış olur inşallah bebiş vardır :)

Anladım canım acile git istersen ama ameliyat yerini anlamak için röntgen isteyebilirler o yüzden sıkıntı olabilir. Ama istersen git kafandaki soru işaretleri azalmış olur inşallah bebiş vardır :)
Amin inşallah cnm bazen gerçekten kızıyorum kendime niye bu kadar stres yapıyorum zaten varsa eğer er yada geç ogrencem neden hayırlısı diyip beklemek yerine sürekli kuşku ve şüphe duyuyorum eğer bu ay olmazsa bu kadar stres yapmicam bir daha hayırlısı dicem ve sabırla beklicem inşallah

Ben kan testinden sonra umudumu kaybettim zaten canım şimdi adetimin gelmesini bekliyorum gayet sakin :) Biz zaten bu kadar stres yapmasak her şey daha kolay olacak ama dayanamıyoruz ki :) Bende bundan sonra senin dediğin gibi yapıcam hiç kendimi dinlemiycem test falan da almıycam adet geçmesini bekliycem. Zaten okul açılıyor yoğunlukla geçer zaman inş önümüzdeki aya benim için güzel haberler olur :) Sizin bu aya gelsin güzel haberler

İnşallah cnm Rabbim aratmasin şimdi tekrar ovu testi yaptım acaba yumurtlama felan mi oluyor diye içim rahatlasin diye ama yine kafam karıştı off dur resmini atim canim

Kizlar herkese meraba psikolojikmi nedr bilmem herturlu hamilelik belirtisi yasadim calismalar yapildi son 5 gün bakalim bebismi kirmizi kartmi merakla bekliorum bide bisey sorucam ben meraktn dayanamayip adetime 7 gun kala erkn geblik testi yaptim negatif cikti arkadasinda boyle oldu simdi hamile aranizda bole olan varmi bence erkn geblik testlerine guvenmeyin

Arkadaşlar moralim çok bozuk, bugün adet biteli 5 gün fln oldu, çok kuruydum. İlişki sırasında çok yanma oldu...sanırım enfeksiyon var, dr böyle olduğunu hissettiğimde kullanabileceğim bir ilaç vermişti, bol su ve bu ilacı iç demişti. Mecbur ona başladım. Prospektüsü okudum gebelikte bile kullanılabilir yazıyordu. Ama yum günüme az kaldı, inş o güne kadar geçer. Yoksa hamilelik olmaz heralde ve umudum direk öbür aya kalır

Kızlar bu ovu testim adetime son 6 gün bu kadar koyu çıkması normal mi?

Eklentiler

• IMAG0251.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…