Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Bu ay olmadı malesef kızlar hasta oldum 2 gün erken geldi. Umutlar bir daha ki aya inşallah rabbim hayırlı zamanda kavuşturur inşallah bebişlerimize...
Moral bozmak yok :) hayirlisi buymuş deyip yolumuza devam edelim . Elbet vakti zamanı gelicek bizler icinde :)

Bu ay olmadı malesef kızlar hasta oldum 2 gün erken geldi. Umutlar bir daha ki aya inşallah rabbim hayırlı zamanda kavuşturur inşallah bebişlerimize...
Hayırlısı olsun cnmm daha ilk aydi zaten Rabbim çok aratmasin inşallah bir daha ki aya güzel haberlerini alırız bizde inşallah gormeyiz kirmizilari :) ben sabah yine test yapcam son test zaten bitsinde rahatliyim elimde oldukça dayanamiyorum :)

Inşallah olmayız. Ben test yapmicam zor duruyorum ama 5 gum gecsin oyle yapicam. Bakalim sabredebilcekmiyim

Olacak senin bi dahaki aya, ayaklari sicak tut, bol incir tuket ve beline yaki deneyebilirsin yumurtlama doneminde.

Kizlar gunaydin nasilsiniz . Kusura bakmayin sk sk giremiyorum internetim bitti . Ek paket yaptim yeni . Hamile kimse yok mu ??? Benim bat bugun ama belde kasiklarda agri var agzimda degisik tat var yuzumde kocaman 2 sivilce cikmis aksama kalmaz olurum kesin . Zaten bu aydan sonra artik vun tutmayacavim bn oluruna birakacavim. Ne kadar stres yaparsak etkiliyor olmuyor ki ... Herseyin hayirlisi

Kızlar slm bata benım 5 gun var sabah test yaptım yoktur die koydum kahvaltıdan sonra baktığımda hayalet çizgi vardı ama daha önceki aylarda yapıyordum sürekli hiç birşey yoktu ekledim resımleri bakalım görücekmisiniz siz

Evet canım ilk aydı hayırlısı napalım İnşallah sizden güzel haberleri alırız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…