- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 36
Ya acaba tekrar mi yumurtlama olucak çünkü her gecen gün koyulasiyor
İnşallah cnm zaten öğrendiğim de ilk yazacağım yer burası bide bu ay bir ton belirti yaşadım tek tek yazicam insallahhCanım bata 3-4 gün kalmış olsa tamamdır hamilesin diyicem ama 1 hafta var daha inşallah bebek habercisidir :)
Moral bozmak yok :) hayirlisi buymuş deyip yolumuza devam edelim . Elbet vakti zamanı gelicek bizler icinde :)Bu ay olmadı malesef kızlarhasta oldum 2 gün erken geldi. Umutlar bir daha ki aya inşallah rabbim hayırlı zamanda kavuşturur inşallah bebişlerimize...
Moral bozmak yok :) hayirlisi buymuş deyip yolumuza devam edelim . Elbet vakti zamanı gelicek bizler icinde :)
Hayırlısı olsun cnmm daha ilk aydi zaten Rabbim çok aratmasin inşallah bir daha ki aya güzel haberlerini alırız bizde inşallah gormeyiz kirmizilari :) ben sabah yine test yapcam son test zaten bitsinde rahatliyim elimde oldukça dayanamiyorum :)Bu ay olmadı malesef kızlarhasta oldum 2 gün erken geldi. Umutlar bir daha ki aya inşallah rabbim hayırlı zamanda kavuşturur inşallah bebişlerimize...
Valla bırak 5 gün geçmesini 5 kala yapicam :)Inşallah olmayız. Ben test yapmicam zor duruyorum ama 5 gum gecsin oyle yapicam. Bakalim sabredebilcekmiyim
Kızz damarıma basmaa gaza getirme beniValla bırak 5 gün geçmesini 5 kala yapicam :)
Olacak senin bi dahaki aya, ayaklari sicak tut, bol incir tuket ve beline yaki deneyebilirsin yumurtlama doneminde.Bu ay olmadı malesef kızlarhasta oldum 2 gün erken geldi. Umutlar bir daha ki aya inşallah rabbim hayırlı zamanda kavuşturur inşallah bebişlerimize...
Sen hamilesin canim bak gor :)Kızlar bu ovu testim adetime son 6 gün bu kadar koyu çıkması normal mi?
Canim benim uzulme hayirlisi buymusBu ay olmadı malesef kızlarhasta oldum 2 gün erken geldi. Umutlar bir daha ki aya inşallah rabbim hayırlı zamanda kavuşturur inşallah bebişlerimize...
Canim seninde bugundu dimi bat gününKızz damarıma basmaa gaza getirme beni
Evet canım bugun. Ama benim duzensiz. Yani gecikirse bile bir kac gun umitlenmicem. Agriyor zaten karnim. Sivilcemde cikti. Yine hüsran yaniiCanim seninde bugundu dimi bat günün
Hayırlısı olsun cnmm daha ilk aydi zaten Rabbim çok aratmasin inşallah bir daha ki aya güzel haberlerini alırız bizde inşallah gormeyiz kirmizilari :) ben sabah yine test yapcam son test zaten bitsinde rahatliyim elimde oldukça dayanamiyorum :)
Olacak senin bi dahaki aya, ayaklari sicak tut, bol incir tuket ve beline yaki deneyebilirsin yumurtlama doneminde.
Canim benim uzulme hayirlisi buymus
Eki Görüntüle 1630626 Eki Görüntüle 1630627 Eki Görüntüle 1630626 Kızlar slm bata benım 5 gun var sabah test yaptım yoktur die koydum kahvaltıdan sonra baktığımda hayalet çizgi vardı ama daha önceki aylarda yapıyordum sürekli hiç birşey yoktu ekledim resımleri bakalım görücekmisiniz siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?