Hayırlısı CNm ya gecen ay ne ovulasyon yaptım o dönem hatta eşimle sıkıntılıydık enteresan oldu ne bilim ya hayırlısı artıkBen görüyorum canım çizgiyi :) inş bebişin seninledir. Her gün tekrarla canım koyulaşırsa vardır bebiş
Hayırlısı CNm ya gecen ay ne ovulasyon yaptım o dönem hatta eşimle sıkıntılıydık enteresan oldu ne bilim ya hayırlısı artık
Benimde kasigim agriyor karnim cok sert sivvilcemde var husran yaniEvet canım bugun. Ama benim duzensiz. Yani gecikirse bile bir kac gun umitlenmicem. Agriyor zaten karnim. Sivilcemde cikti. Yine hüsran yanii
Sagol CNm son 1 test kaldı onuda bat gunu falan Yaparım heralde duruma gore kan verırım artık rabbım isteyenlere nasıp etsın ınsCanım benimde idrarda böyle silik çıktı sonra kanda negatif çıktı o yüzden her gün tekrarlamanı öneriyorum inşallah senin öyle olmazGüzel haberlerini alırız...
Eki Görüntüle 1630626 Eki Görüntüle 1630627 Eki Görüntüle 1630626 Kızlar slm bata benım 5 gun var sabah test yaptım yoktur die koydum kahvaltıdan sonra baktığımda hayalet çizgi vardı ama daha önceki aylarda yapıyordum sürekli hiç birşey yoktu ekledim resımleri bakalım görücekmisiniz siz
aslında ilk 5dakikada çıkması önemli canım bata daha 5 varmış inşallah seninledir bebişin
canım inşAllah bebiş vardır gün gün koyulaşır testindeEki Görüntüle 1630626 Eki Görüntüle 1630627 Eki Görüntüle 1630626 Kızlar slm bata benım 5 gun var sabah test yaptım yoktur die koydum kahvaltıdan sonra baktığımda hayalet çizgi vardı ama daha önceki aylarda yapıyordum sürekli hiç birşey yoktu ekledim resımleri bakalım görücekmisiniz siz
Canim bebis nasil ? Nasil gidiyor hamilelik :)
Benimde kasik agrim gaz sancim . bel agrim . ve yuzumde sivilce cikti . uyku hali halsizlik var . bide sk idrara cikiyorum . istahimda cok acildi . bugun regl gunumşimdilik ortada bir bebiş yok hatta kesede yok orda 6hafta yazıyor ama çok yeni şimdilik hcgmin düzenli artışını takp edicem ama uyku hali bel ağrısı arada kasıkağrısı gaz böyle gidiyor
şimdilik ortada bir bebiş yok hatta kesede yok orda 6hafta yazıyor ama çok yeni şimdilik hcgmin düzenli artışını takp edicem ama uyku hali bel ağrısı arada kasıkağrısı gaz böyle gidiyor
aynen canım hepsi var bak doğru birde afedersin benim wcye çıkma sorunum vardır ama reglden önce sıkışarak tuvalete koşuyodum buda belirtimi bilmemBenimde kasik agrim gaz sancim . bel agrim . ve yuzumde sivilce cikti . uyku hali halsizlik var . bide sk idrara cikiyorum . istahimda cok acildi . bugun regl gunum
Sabrederim canim zaten bugun pazar . kasiklarim cokkk agriyor . Bende sabahin korunde uykudan uyanip lavaboya kosuyorum. Bide istahim artti .Senin nasildiaynen canım hepsi var bak doğru birde afedersin benim wcye çıkma sorunum vardır ama reglden önce sıkışarak tuvalete koşuyodum buda belirtimi bilmem
inşallah güzel haberler alırsın ama tavsiyem birkaç gün bekle sabredebilirsen
geç döllenme muhtemelen çünkü benim bu ay sadece 3 defa ilişki oldu ki en son ilişkimde tuttuğunu hissediyorum onlada reglimin arasında 9 gün varki ilişkiden sonraki bir iki gün içindede yumurtladıysam bayağı yeni :)Anladim canim :) gec dollenme mi olmus seninki insallah en yakin zamanda görürsün bebisini o surecte ayri zor dimi
bende normalde hayatta kalkmam uykumdan tutarım ama hersabah 5-6 gibi kalkıyorum tuvalete ve akşam 10da gözlerim gidiyor tutamıyorum iştahta arttı sabah akşam yerim normalde şimdi 3-4 öğün kazınıyor midemSabrederim canim zaten bugun pazar . kasiklarim cokkk agriyor . Bende sabahin korunde uykudan uyanip lavaboya kosuyorum. Bide istahim artti .Senin nasildi
Bende sabh tutardim uyaninca giderdim simdi kosuyorum resmen . bnimde 9 gibi uykum geliyor . normalde 1/2 gibi uyurdum . Elime ne gecerse yiyorum . 4 gun once boyle degildim. Bide terliyorum bn yabende normalde hayatta kalkmam uykumdan tutarım ama hersabah 5-6 gibi kalkıyorum tuvalete ve akşam 10da gözlerim gidiyor tutamıyorum iştahta arttı sabah akşam yerim normalde şimdi 3-4 öğün kazınıyor midem
ayyyy canım aynı ben vallahi bak sen söyleyince aklıma geliyor bende terliyordum havadan değil ama bide ateşimde yüksekti 37,6 yı bile gördüm acile gitçektim nerdeyse ayyy belirtilerin aynı canım hadi inşallahBende sabh tutardim uyaninca giderdim simdi kosuyorum resmen . bnimde 9 gibi uykum geliyor . normalde 1/2 gibi uyurdum . Elime ne gecerse yiyorum . 4 gun once boyle degildim. Bide terliyorum bn ya
Cnm ben hala adet olmadım. Eşimle bebek vardır diye üç dört gündür iliskiye girmiyorduk. Artık dün ilişki oldu yani haliyle. Ilişkiden sonra pembe kahverengi arası bi sıvı geldi. Ve kesildi. Adet oluyorum herhalde dedim ama devamı gelmedi. Kupkuruyum. Dün gündüz ucuz testlerden Yaptım ama negatif çıktı. Bugün gecikmemin dördüncü günündeyim. Belirtilerim hala devam ediyor Ne yapacağım bilmembelirtiler hamileliği gösteriyor :)
Ins tatlim Allahim buyuk ins hayirlisi ile gelirler . Benim onceden terim hic kokmazdi terlemezdim yumurtlamadan sonra terim cok kotu kokmaya basladi .ayyyy canım aynı ben vallahi bak sen söyleyince aklıma geliyor bende terliyordum havadan değil ama bide ateşimde yüksekti 37,6 yı bile gördüm acile gitçektim nerdeyse ayyy belirtilerin aynı canım hadi inşallah
Meyveyi cok yiyorum canim ben eksi seyler ama :)ayyyy canım aynı ben vallahi bak sen söyleyince aklıma geliyor bende terliyordum havadan değil ama bide ateşimde yüksekti 37,6 yı bile gördüm acile gitçektim nerdeyse ayyy belirtilerin aynı canım hadi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?