Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Hayırlısı CNm ya gecen ay ne ovulasyon yaptım o dönem hatta eşimle sıkıntılıydık enteresan oldu ne bilim ya hayırlısı artık

Canım benimde idrarda böyle silik çıktı sonra kanda negatif çıktı o yüzden her gün tekrarlamanı öneriyorum inşallah senin öyle olmaz Güzel haberlerini alırız...

Canım benimde idrarda böyle silik çıktı sonra kanda negatif çıktı o yüzden her gün tekrarlamanı öneriyorum inşallah senin öyle olmaz Güzel haberlerini alırız...
Sagol CNm son 1 test kaldı onuda bat gunu falan Yaparım heralde duruma gore kan verırım artık rabbım isteyenlere nasıp etsın ıns

Mrb kizlar sol ve sag kasigimda feci batmalar agri var karnim şiş . sivilcem cikti . ishal olmusum sık idrara cikiyorum . karnimda agrilar var ....

Canim bebis nasil ? Nasil gidiyor hamilelik :)

şimdilik ortada bir bebiş yok hatta kesede yok orda 6hafta yazıyor ama çok yeni şimdilik hcgmin düzenli artışını takp edicem ama uyku hali bel ağrısı arada kasıkağrısı gaz böyle gidiyor

şimdilik ortada bir bebiş yok hatta kesede yok orda 6hafta yazıyor ama çok yeni şimdilik hcgmin düzenli artışını takp edicem ama uyku hali bel ağrısı arada kasıkağrısı gaz böyle gidiyor
Benimde kasik agrim gaz sancim . bel agrim . ve yuzumde sivilce cikti . uyku hali halsizlik var . bide sk idrara cikiyorum . istahimda cok acildi . bugun regl gunum

Anladim canim :) gec dollenme mi olmus seninki insallah en yakin zamanda görürsün bebisini o surecte ayri zor dimi

Benimde kasik agrim gaz sancim . bel agrim . ve yuzumde sivilce cikti . uyku hali halsizlik var . bide sk idrara cikiyorum . istahimda cok acildi . bugun regl gunum
aynen canım hepsi var bak doğru birde afedersin benim wcye çıkma sorunum vardır ama reglden önce sıkışarak tuvalete koşuyodum buda belirtimi bilmem
inşallah güzel haberler alırsın ama tavsiyem birkaç gün bekle sabredebilirsen

Sabrederim canim zaten bugun pazar . kasiklarim cokkk agriyor . Bende sabahin korunde uykudan uyanip lavaboya kosuyorum. Bide istahim artti .Senin nasildi

Anladim canim :) gec dollenme mi olmus seninki insallah en yakin zamanda görürsün bebisini o surecte ayri zor dimi
geç döllenme muhtemelen çünkü benim bu ay sadece 3 defa ilişki oldu ki en son ilişkimde tuttuğunu hissediyorum onlada reglimin arasında 9 gün varki ilişkiden sonraki bir iki gün içindede yumurtladıysam bayağı yeni :)

Sabrederim canim zaten bugun pazar . kasiklarim cokkk agriyor . Bende sabahin korunde uykudan uyanip lavaboya kosuyorum. Bide istahim artti .Senin nasildi
bende normalde hayatta kalkmam uykumdan tutarım ama hersabah 5-6 gibi kalkıyorum tuvalete ve akşam 10da gözlerim gidiyor tutamıyorum iştahta arttı sabah akşam yerim normalde şimdi 3-4 öğün kazınıyor midem

bende normalde hayatta kalkmam uykumdan tutarım ama hersabah 5-6 gibi kalkıyorum tuvalete ve akşam 10da gözlerim gidiyor tutamıyorum iştahta arttı sabah akşam yerim normalde şimdi 3-4 öğün kazınıyor midem
Bende sabh tutardim uyaninca giderdim simdi kosuyorum resmen . bnimde 9 gibi uykum geliyor . normalde 1/2 gibi uyurdum . Elime ne gecerse yiyorum . 4 gun once boyle degildim. Bide terliyorum bn ya

Bende sabh tutardim uyaninca giderdim simdi kosuyorum resmen . bnimde 9 gibi uykum geliyor . normalde 1/2 gibi uyurdum . Elime ne gecerse yiyorum . 4 gun once boyle degildim. Bide terliyorum bn ya
ayyyy canım aynı ben vallahi bak sen söyleyince aklıma geliyor bende terliyordum havadan değil ama bide ateşimde yüksekti 37,6 yı bile gördüm acile gitçektim nerdeyse ayyy belirtilerin aynı canım hadi inşallah

belirtiler hamileliği gösteriyor :)
Cnm ben hala adet olmadım. Eşimle bebek vardır diye üç dört gündür iliskiye girmiyorduk. Artık dün ilişki oldu yani haliyle. Ilişkiden sonra pembe kahverengi arası bi sıvı geldi. Ve kesildi. Adet oluyorum herhalde dedim ama devamı gelmedi. Kupkuruyum. Dün gündüz ucuz testlerden Yaptım ama negatif çıktı. Bugün gecikmemin dördüncü günündeyim. Belirtilerim hala devam ediyor Ne yapacağım bilmem

Ins tatlim Allahim buyuk ins hayirlisi ile gelirler . Benim onceden terim hic kokmazdi terlemezdim yumurtlamadan sonra terim cok kotu kokmaya basladi .

Meyveyi cok yiyorum canim ben eksi seyler ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…