Ins tatlim Allahim buyuk ins hayirlisi ile gelirler . Benim onceden terim hic kokmazdi terlemezdim yumurtlamadan sonra terim cok kotu kokmaya basladi .
Meyveyi cok yiyorum canim ben eksi seyler ama :)
geç döllenme muhtemelen çünkü benim bu ay sadece 3 defa ilişki oldu ki en son ilişkimde tuttuğunu hissediyorum onlada reglimin arasında 9 gün varki ilişkiden sonraki bir iki gün içindede yumurtladıysam bayağı yeni :)
Meyveyi cok yiyorum canim ben eksi seyler ama :)
Ins canim ins Kirmizi kart gormem yarinda olmazsam test yapacagim Allahim buyuk mucize verir belkikız beni bayaa şüphelendirdin sen sanki müjdeli haber vercen gibi çünkü belirtiler hep aynı
Ins arkadaslar Allahim hepimizin yuzunu guldursun .Canim guzel haberler gelicek insallah senden :)
Ins arkadaslar Allahim hepimizin yuzunu guldursun .
Hic umudum yok ama . suan cok uykum var mesala ani kiloda aldim ne bulsam yiyorumAmin canim :)
Dudaklaeim kuruyor canim ani kiloda aldim . bide arada o bolgem kasiniyor. Kasiklarimda hem batiyor hem kasiniyor . egilirken yururkenkız beni bayaa şüphelendirdin sen sanki müjdeli haber vercen gibi çünkü belirtiler hep aynı
Hic umudum yok ama . suan cok uykum var mesala ani kiloda aldim ne bulsam yiyorum
evet reglimin 4.günü test yaptım ince bir çizgi belirdi 2 dakikada :)Anladim canim insallah yakin zamanda gosterir bebisin kendisini :) ne zaman ogrendin hamileligini adetin gecmesini bekledin mi ?
evet reglimin 4.günü test yaptım ince bir çizgi belirdi 2 dakikada :)
Ins canim ins Kirmizi kart gormem yarinda olmazsam test yapacagim Allahim buyuk mucize verir belki
senden ümitliyim inşallah yarın güzel haberlerle glirsin canımDudaklaeim kuruyor canim ani kiloda aldim . bide arada o bolgem kasiniyor. Kasiklarimda hem batiyor hem kasiniyor . egilirken yururken
Aynen ve bn zaten bu ay hic umidim yok hep dedim kesin adet olacagim bakalim yarin e tene test alacagim hergun yaparim regl olmazsam egerCanim insallah bebis vardir yoksa bu belirtilerden sonra artik varsa da inanamiycaz ya bu kadarida psikolojik olmasin ama lutfen
Ya bence sen artik bi test yap yoksa bu heyecanla bebisi dusureeksin :)) (Allah Korusun) zaten senin bugun Bat degil mi yap gitsin iste burada okuyup okuyup kendini bitirme :)Dudaklaeim kuruyor canim ani kiloda aldim . bide arada o bolgem kasiniyor. Kasiklarimda hem batiyor hem kasiniyor . egilirken yururken
Gec dollenme ihtimalin yoksa, sabah aksam demeden cikar yani.. Ustelik umudum yok diyosun ama bak kendini yiyip bitiriyorsun su belirti mi diye :) yap gitsin iste..Aynen ve bn zaten bu ay hic umidim yok hep dedim kesin adet olacagim bakalim yarin e tene test alacagim hergun yaparim regl olmazsam eger
Gec dollenme ihtimalin yoksa, sabah aksam demeden cikar yani.. Ustelik umudum yok diyosun ama bak kendini yiyip bitiriyorsun su belirti mi diye :) yap gitsin iste..
Aynen ve bn zaten bu ay hic umidim yok hep dedim kesin adet olacagim bakalim yarin e tene test alacagim hergun yaparim regl olmazsam eger
Yarin alcagim testYa bence sen artik bi test yap yoksa bu heyecanla bebisi dusureeksin :)) (Allah Korusun) zaten senin bugun Bat degil mi yap gitsin iste burada okuyup okuyup kendini bitirme :)
Yarin kesin alacagim olmazsam insCanim yarin sabaha kesinlikle test yapmalisin :) evde var bir tanr diyordun onu yapsana sabaha
Gec dollenme varsa ne zaman cikar kiGec dollenme ihtimalin yoksa, sabah aksam demeden cikar yani.. Ustelik umudum yok diyosun ama bak kendini yiyip bitiriyorsun su belirti mi diye :) yap gitsin iste..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?