Cnm yumurtlama gününden emin değil sadece teldeki programa göre söylüyor regl ın hemen arkasından yumurtladıysa silik çizdiıkması normal bugün regl16 daama bebeğim daha yumurtlamadan ne gebeliği??ne testi??
Teldeki ovulasyon günlerine de çok güvenmeyin[/QUOTE]en son 31 temmuzsa hamilesin canım:)
regl 16 da bence gebelik varsa da çıkmaz ardaemrenin çizgi bile yoktu bata 4 varken ama kanda çıktı.Cnm yumurtlama gününden emin değil sadece teldeki programa göre söylüyor regl ın hemen arkasından yumurtladıysa silik çizdiıkması normal bugün regl16 da
Regl ın hemen arkasına yumurtladıysa 6-7. Gün falan testte silik çizgi Çıkabilir.ovulasyondan 9 gün sonra silik çizgi görenleri duymuştumregl 16 da bence gebelik varsa da çıkmaz ardaemrenin çizgi bile yoktu bata 4 varken ama kanda çıktı.
Cnm test varsa yarın ilk idrarla yap ve durumu bize yaz çok merak ettim bir de çizgi hemen mi belirdi??Yanlış yazmışım ya 31agustos ta oldum en son çıkmaz mi yani kendimi o kadar sartlamisim ki hayal görüyorum o zaman testin üzerinde:-(
kuzucum bat a yakın bile şüpheli çıkıyor. bence sen BAT ı bekle sonra test yap.Yanlış yazmışım ya 31agustos ta oldum en son çıkmaz mi yani kendimi o kadar sartlamisim ki hayal görüyorum o zaman testin üzerinde:-(
Çizgi hemen mi belirdiInşallah öyledir sabah ilk idrarla tekrar yapıcam. Inşallah daha belirgin çıkar teşekkür ederim kızlaaar allah hepimize anne olmayı nasip etsin
lNsallah veson sen ne durumdasinEğer Yarınki test de de çıkarsa bil ki erken döllenmedir cnm @menen093
amin canımcım.inşallah çok beklemeyiz ama bazen eski yazılanlara bakıyorum bizim gibi bekleyenlerin merak edenlerin hamişlik belirtisi arayanların profilinde hep bebek resimleri. ben de umutlanıyorum.er geç bebeklerimiz önce göbüşlerimize sonra kucaklarımıza gelecek.Inşallah öyledir sabah ilk idrarla tekrar yapıcam. Inşallah daha belirgin çıkar teşekkür ederim kızlaaar allah hepimize anne olmayı nasip etsin
Benim ovulasyondan sonraki 6. Gün hiçbirşey hissetmiyorum :)Insa
lNsallah veson sen ne durumdasin
Yarın kesinlikle tekrarla ve sonucu yaz ilk işim senin mesajına bakmak olacak inşallah bir mucize olur:))Yarım saatte falan belirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?