Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
sat 31 temmuzsa zaten hamişsin canım. test falan yapma.

Cnm yumurtlama gününden emin değil sadece teldeki programa göre söylüyor regl ın hemen arkasından yumurtladıysa silik çizdiıkması normal bugün regl16 da
regl 16 da bence gebelik varsa da çıkmaz ardaemrenin çizgi bile yoktu bata 4 varken ama kanda çıktı.

Yanlış yazmışım ya 31agustos ta oldum en son çıkmaz mi yani kendimi o kadar sartlamisim ki hayal görüyorum o zaman testin üzerinde:-(

regl 16 da bence gebelik varsa da çıkmaz ardaemrenin çizgi bile yoktu bata 4 varken ama kanda çıktı.
Regl ın hemen arkasına yumurtladıysa 6-7. Gün falan testte silik çizgi Çıkabilir.ovulasyondan 9 gün sonra silik çizgi görenleri duymuştum

neyse kızlar bende devreler yandı:)ama şöyle tahmin ediyorum.
sat 31 ağustos
bat 31 eylül
bugün yarın yumurtlama olabilir
ama yine de erken döllenme olabilir mi diye test yaptın
doğru muyum menescim?

Yanlış yazmışım ya 31agustos ta oldum en son çıkmaz mi yani kendimi o kadar sartlamisim ki hayal görüyorum o zaman testin üzerinde:-(
Cnm test varsa yarın ilk idrarla yap ve durumu bize yaz çok merak ettim bir de çizgi hemen mi belirdi??

kuzucum bat a yakın bile şüpheli çıkıyor. bence sen BAT ı bekle sonra test yap.

Inşallah öyledir sabah ilk idrarla tekrar yapıcam. Inşallah daha belirgin çıkar teşekkür ederim kızlaaar allah hepimize anne olmayı nasip etsin

bir de testi bekletme 5 dk içinde çıktı çıktı.

Inşallah öyledir sabah ilk idrarla tekrar yapıcam. Inşallah daha belirgin çıkar teşekkür ederim kızlaaar allah hepimize anne olmayı nasip etsin
amin canımcım.inşallah çok beklemeyiz ama bazen eski yazılanlara bakıyorum bizim gibi bekleyenlerin merak edenlerin hamişlik belirtisi arayanların profilinde hep bebek resimleri. ben de umutlanıyorum.er geç bebeklerimiz önce göbüşlerimize sonra kucaklarımıza gelecek.

ada_aras, post: 42635833, member: 684424"]amin canımcım.inşallah çok beklemeyiz ama bazen eski yazılanlara bakıyorum bizim gibi bekleyenlerin merak edenlerin hamişlik belirtisi arayanların profilinde hep bebek resimleri. ben de umutlanıyorum.er geç bebeklerimiz önce göbüşlerimize sonra kucaklarımıza gelecek.[/QUOTE]
Insallah ya ahh ah

slm kizlar araniza bugun katildim 4 senedir takip ediyordum bugne nasib mis kizlar ben bu ay normalinde ayin 12/9/2015 regel olamam gerekiyordu erken oldu ayin 4 de oldu 4 gun surer bu ay 2 gun peceteyle sildigimde kan geliyordu 3 gun kanamam oldu 4 gun oglen bitti bitigi gun ayin 7 disiydi ve ogun yumurtalarim catlamisti ve degerlendik ve su anregelime daha 13 gun var test yaptim Clearblue negatif cikti belirtilerim tek hafif bel agrisi ve karim sertlesmis o kadar simdiden tsker ederim kizlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…