Insallah duarim kabul olur. Sen neden bişey hissetmiyosun bide bu çatlama iğnesi neYarın kesinlikle tekrarla ve sonucu yaz ilk işim senin mesajına bakmak olacak inşallah bir mucize olur:))
Cnm anlamadım regl kaç da yumurtladın ve bugün regl kaçtasınslm kizlar araniza bugun katildim 4 senedir takip ediyordum bugne nasib mis kizlar ben bu ay normalinde ayin 12/9/2015 regel olamam gerekiyordu erken oldu ayin 4 de oldu 4 gun surer bu ay 2 gun peceteyle sildigimde kan geliyordu 3 gun kanamam oldu 4 gun oglen bitti bitigi gun ayin 7 disiydi ve ogun yumurtalarim catlamisti ve degerlendik ve su anregelime daha 13 gun var test yaptim Clearblue negatif cikti belirtilerim tek hafif bel agrisi ve karim sertlesmis o kadar simdiden tsker ederim kizlar.
Dr bazen yumurta geliştirici iğne yada ilaç veriyor arkasından çatlatma iğnesi vuruluyorsun bu iğneden yaklaşık 36 saat sonra yumurta çatlıyor dr o saatlerde ilişki öneriyor.bu iğne gebelik testinde yanıltıcı sonuçlar verebiliyor o Yüzden sordum dana acaba onun etkisi mi?diye.etkisi 10-14 günde ancak geçiyor.ben de birşey hissetmiyorum cnm ya çok etken yada bu ay da olmadıInşallah
Insallah duarim kabul olur. Sen neden bişey hissetmiyosun bide bu çatlama iğnesi ne
Canim estagfurullah olur mu oyle sey, biz de okuyup ogreniyoruz iste:)ben zaten charmant drottine ve senden bekliyordum canımmektepli denen sınıftansınız.her yorumunuz bir bilimselliğe dayanıyor.
Canim 2 aydir korunmamaya basladiysaniz adet duzenin bi saskina donuyor, tembellesen yumurtalari calismaya zorladigimizdan bi erken bi gec oluyoruz. 3 aydan sonra falan duzene girermis az cok. Stres yapma. Benim ne gecikmelerim ne erken gelmelerim oldu. 9. Ayim benim de.eskiden 29-32 gün aralığındaydı.2 aydır korunmuyoruz biraz değişti yani bi kere vaktınde diğerinde de 1 hafta rötarlı geldi:)
m ben anlamadim ki, yumurtlama gunum yarin diyosun neden gebelik testi yaptin ki :)Gebelik testi yaptım bugün ilk yapıyorum
Canim tamamen idrarin cok damlatilmasina ya da havanin sicakligi ile testi tuttugun yere bagli olarak testte ikinci cizgi sonradan belirginlesebiliyor. 31 Agustos son adet baslangicinsa imkansiz. Simdiden test yapma kendini cok kaptirmissin boyle olmaz ama. Ovulasyon testi bile yapma bence sen. Adetten sonra 9. Gun basla butun tek rakamlari degerlendir. O muhtemelen buharlasma cizgisi.Yanlış yazmışım ya 31agustos ta oldum en son çıkmaz mi yani kendimi o kadar sartlamisim ki hayal görüyorum o zaman testin üzerinde:-(
aslında yine ve ısrarla söylüyorum. bebek konusunda çok şey bilmek her zaman dezavantaj.ne kadar çok bilirsen o kadar stresss yapıyosun.belki size garip gelir ama ben şu foruma girene kadar insanların bebek için bu kadar çok uğraştıklarını bilmiyordum. bazen eşim adete bir hafta kala korunmasız ilişki önerirdi ben de gebe kalma riski var deyip geri çevirirdim. ama o durum cidden nadirmiş. zaten o nadir olan şeyler bizi hiç bulmaz..Canim estagfurullah olur mu oyle sey, biz de okuyup ogreniyoruz iste:)
Çok Haklısın ilk gebelikte hiç birşey bilmiyordum çok daha kolay oldu hatta hamile olduğumu uzun süre sonra farkettim şimdi ıcığını cıcığını biliyoruz da ne oluyor bebek yokaslında yine ve ısrarla söylüyorum. bebek konusunda çok şey bilmek her zaman dezavantaj.ne kadar çok bilirsen o kadar stresss yapıyosun.belki size garip gelir ama ben şu foruma girene kadar insanların bebek için bu kadar çok uğraştıklarını bilmiyordum. bazen eşim adete bir hafta kala korunmasız ilişki önerirdi ben de gebe kalma riski var deyip geri çevirirdim. ama o durum cidden nadirmiş. zaten o nadir olan şeyler bizi hiç bulmaz..
nagatif
adetten 9 gün sonra tekli rakamlarda ilişkiye mi giricem drottineCanim tamamen idrarin cok damlatilmasina ya da havanin sicakligi ile testi tuttugun yere bagli olarak testte ikinci cizgi sonradan belirginlesebiliyor. 31 Agustos son adet baslangicinsa imkansiz. Simdiden test yapma kendini cok kaptirmissin boyle olmaz ama. Ovulasyon testi bile yapma bence sen. Adetten sonra 9. Gun basla butun tek rakamlari degerlendir. O muhtemelen buharlasma cizgisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?