Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Ç
Cnm anlamadım regl kaç da yumurtladın ve bugün regl kaçtasın

Inşallah

Insallah duarim kabul olur. Sen neden bişey hissetmiyosun bide bu çatlama iğnesi ne
Dr bazen yumurta geliştirici iğne yada ilaç veriyor arkasından çatlatma iğnesi vuruluyorsun bu iğneden yaklaşık 36 saat sonra yumurta çatlıyor dr o saatlerde ilişki öneriyor.bu iğne gebelik testinde yanıltıcı sonuçlar verebiliyor o Yüzden sordum dana acaba onun etkisi mi?diye.etkisi 10-14 günde ancak geçiyor.ben de birşey hissetmiyorum cnm ya çok etken yada bu ay da olmadı

eskiden 29-32 gün aralığındaydı.2 aydır korunmuyoruz biraz değişti yani bi kere vaktınde diğerinde de 1 hafta rötarlı geldi:)
Canim 2 aydir korunmamaya basladiysaniz adet duzenin bi saskina donuyor, tembellesen yumurtalari calismaya zorladigimizdan bi erken bi gec oluyoruz. 3 aydan sonra falan duzene girermis az cok. Stres yapma. Benim ne gecikmelerim ne erken gelmelerim oldu. 9. Ayim benim de.

Yanlış yazmışım ya 31agustos ta oldum en son çıkmaz mi yani kendimi o kadar sartlamisim ki hayal görüyorum o zaman testin üzerinde:-(
Canim tamamen idrarin cok damlatilmasina ya da havanin sicakligi ile testi tuttugun yere bagli olarak testte ikinci cizgi sonradan belirginlesebiliyor. 31 Agustos son adet baslangicinsa imkansiz. Simdiden test yapma kendini cok kaptirmissin boyle olmaz ama. Ovulasyon testi bile yapma bence sen. Adetten sonra 9. Gun basla butun tek rakamlari degerlendir. O muhtemelen buharlasma cizgisi.

Canim estagfurullah olur mu oyle sey, biz de okuyup ogreniyoruz iste:)
aslında yine ve ısrarla söylüyorum. bebek konusunda çok şey bilmek her zaman dezavantaj.ne kadar çok bilirsen o kadar stresss yapıyosun.belki size garip gelir ama ben şu foruma girene kadar insanların bebek için bu kadar çok uğraştıklarını bilmiyordum. bazen eşim adete bir hafta kala korunmasız ilişki önerirdi ben de gebe kalma riski var deyip geri çevirirdim. ama o durum cidden nadirmiş. zaten o nadir olan şeyler bizi hiç bulmaz..

herkese günaydınnn bakalım bugün kim karnımda bebiş var diyecek?

Çok Haklısın ilk gebelikte hiç birşey bilmiyordum çok daha kolay oldu hatta hamile olduğumu uzun süre sonra farkettim şimdi ıcığını cıcığını biliyoruz da ne oluyor bebek yok

adetten 9 gün sonra tekli rakamlarda ilişkiye mi giricem drottine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…