aslında yine ve ısrarla söylüyorum. bebek konusunda çok şey bilmek her zaman dezavantaj.ne kadar çok bilirsen o kadar stresss yapıyosun.belki size garip gelir ama ben şu foruma girene kadar insanların bebek için bu kadar çok uğraştıklarını bilmiyordum. bazen eşim adete bir hafta kala korunmasız ilişki önerirdi ben de gebe kalma riski var deyip geri çevirirdim. ama o durum cidden nadirmiş. zaten o nadir olan şeyler bizi hiç bulmaz..
Anladım cnm demekki diğer testte bir sorun vardı ya bozuktu yada çok idrar geldi yaşadığın belirtilerde ovulasyon belirtileri olsa gereknagatif
bencede yumurtlama belirtisi bunlar napalım kısmet moral bozmak yoookAnladım cnm demekki diğer testte bir sorun vardı ya bozuktu yada çok idrar geldi yaşadığın belirtilerde ovulasyon belirtileri olsa gerek
Herşey bitmiş değil aslında herşey şimdi Başlıyor Çalışmalara devambencede yumurtlama belirtisi bunlar napalım kısmet moral bozmak yoook
Yok canim adetle beraber ilk gununden say. 9. Gunden itibaren tum tekli gunlerini adetine 1 hafta kalana dek degerlendir.adetten 9 gün sonra tekli rakamlarda ilişkiye mi giricem drottine
Inş bende ondan korktum Rabbim korusun inşUmarim yoktur gecen sefer de boyle olmustu ve uzunca bi sure yazmadi, bebis dusmustu. Insallah iyidir.
hadi güzel haberlerini bekliyoruz canımmBen dok sıra bekliyorum
Inş tekrar kanda verdım pazartesi 10.59 du of içim içimi yiyo yahadi güzel haberlerini bekliyoruz canımm
yükselmiştir canım inşAllah haber bizeInş tekrar kanda verdım pazartesi 10.59 du of içim içimi yiyo ya
Tamam CNm Alınca sonucu yazıcam 1 saate cıkıcakyükselmiştir canım inşAllah haber bize
bir gün ilişki bir gün dinlenmek daha mi iyidir ?Yok canim adetle beraber ilk gununden say. 9. Gunden itibaren tum tekli gunlerini adetine 1 hafta kalana dek degerlendir.
Tabii ki doktorlar da boyle onerir :)bir gün ilişki bir gün dinlenmek daha mi iyidir ?
Sonuç kaç???Tamam CNm Alınca sonucu yazıcam 1 saate cıkıcak
Canım pazartesı 10.59 dü bugun 45.66 çıktı doktor iyi dedı ultrason ile baktı kese gözükmedi tabı ama rahîm kalınlaşmış herhangı bı sıkıntı yok dedı bayramdan sonra gidicem tekrarSonuç kaç???
Gözün Aydın cnm darısı bizlere inşalahCanım pazartesı 10.59 dü bugun 45.66 çıktı doktor iyi dedı ultrason ile baktı kese gözükmedi tabı ama rahîm kalınlaşmış herhangı bı sıkıntı yok dedı bayramdan sonra gidicem tekrar
Âmin CNm dualarım sizinleGözün Aydın cnm darısı bizlere inşalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?