Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
selammm aranıza yeni katıldım. iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemedim. okudukça psikolojik olarak insan kendinde belirtiler hissediyor sanki neyse 2 yıllık evliyim ve artık bir bebiş istiyoruz. Bu ay ilk denemeleri yapıyoruz. Bakalım hayırlısı.Ama öyle bir saat yatayım belime yastık koyayım falan yapmadım daha ilk ay ya o kadar önemsemedim heralde. Ama sizlerden okuduğum kadarıyla bu meğer kolay bir iş değilmiş. Bu ay olmazsa bir daha ki ay ödevimi iyi çalışacağım. Şu listeye beni de ekleyiverin lütfen belki uğur getirir. bat 1 ekim . Hepimiz için en hayırlısı olsun hanımlar.

hoşgeldin aramıza canım inşAllah çok bekletmeden bebişin gelir

Bugun ve yarin yumurtlama gunum:) Degerlendirsem miii degerlendirmesem mi acep:) bebis geleceksen de sinavlara denk gelme yahu :)

Bugun ve yarin yumurtlama gunum:) Degerlendirsem miii degerlendirmesem mi acep:) bebis geleceksen de sinavlara denk gelme yahu :)
Tabiki değerlendir deli kız düşündüğü şeye bak Rabbim herşeyi ayarlar sen merak etme ikiniz birlikte Çalışır birlikte sınava girersiniz merak etme

Şimdi sana ne denir ki iyi mi ettin kötü mü ettin bilemedim şimdirabbim çok bekletmesin

Tabiki değerlendir deli kız düşündüğü şeye bak Rabbim herşeyi ayarlar sen merak etme ikiniz birlikte Çalışır birlikte sınava girersiniz merak etme
Ya gecen aylarda hep 14-15. Gun yumurtlamistim ben ama bu ay 17. Gun yumurtlamistim. Sanirim 17. Gune sarkabilir yine.
Kizlar bu arada ek bilgi cok fazla agri kesici kullandiginiz aylarda %80 yumurtaniz bozuluyor. O aydan umidinizi kesin.

Ya gecen aylarda hep 14-15. Gun yumurtlamistim ben ama bu ay 17. Gun yumurtlamistim. Sanirim 17. Gune sarkabilir yine.
Kizlar bu arada ek bilgi cok fazla agri kesici kullandiginiz aylarda %80 yumurtaniz bozuluyor. O aydan umidinizi kesin.
ay ben bu ay çok fena hastayım grip ilacı kullanıyorum. tam da yumurtlama dönemime denk geldi püff ümidi kessem mi? Ya da sürünsem de ilacı mı kessem?

ay ben bu ay çok fena hastayım grip ilacı kullanıyorum. tam da yumurtlama dönemime denk geldi püff ümidi kessem mi? Ya da sürünsem de ilacı mı kessem?
Antibiyotiklerle alakali bi sikinti yok bildigim kadariyla. Agri kesiciler kan akisini etkiledginden yumurtayi buzustururmus ve bozarmis.

ayyy ben de bir hafta öncesinden kasıkta batmalar oldu, istahım arttı, sık idrarar gitmeye basladım ama asırı derecede.adetime 3 gün var ve kasık ağrılarım arrttı. acaba hamilelik ağrısı mı yoksa adet mi ?

Topikte bu aralar kimse yok saat başı gelip sürekli belirtilerini yazan skry bile yok charmant dan da haber yok hamile haberi desen hiç yok

Hamile olmaya çalışan arkadaşlarımıza yardımcı olabilmesi adına anketi doldurup yorum ve belirtilerinizi yazmanızı rica ediyorum. Umarım hepimiz amacımıza ulaşabiliriz. Meleklerimize kavuşmak dileğiyle topiğime hoşgeldiniz

ANNE ADAY LİSTEMİZ

hicbirseymi Hamile
mutsuzperi Hamile
P pudink Hamile
quazza Hamile
melita09 Hamile

L lalsu01 Hamile
casun Hamile

B bambay
C canus123
Eylemeylemce
prensinin_prensesi
gbbc
H Hayal Peri
Lilyumas
@hadiinsallah
Tugcekucuk Bat 10 Eylül
Tuanam21 Bat 10 Eylul
@myssteriouss Bat 12 Eylul
M melev Bat 12 Eylül
tontikto Bat 12 Eylul
Skry10 Bat 13 Eylul
Pokahontass Bat 14 Eylul
Y yapayalniz1 Bat 14 Eylul
ardaemre Bat 19 Eylul
@Emineeetuba Bat 19 Eylul
gulit_me Bat 20 Eylul
E ERKAN MELTEM Bat 23 Eylul
pass Bat 25 Eylül
Veson Bat 26 Eylul
@triton-x Bat 29 Eylul
ada_aras Bat 29 Eylul
mavimli Bat 29 Eylül
@ROSE ROSE Bat 30 Eylül
kelebek922 Bat 31 Eylül
Drottine Bat 1 Ekim
Svl2425 bat 2 Ekim

Herkesler nerde bu batı geçen arkadaşlar neden sonuçları bildir miyor ? Topik çok sessiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…