- 25 Ağustos 2015
- 1.467
- 992
- 323
- 31
ben yine daha çok olsun diye hep deniyorm :) her aksamTabii ki doktorlar da boyle onerir :)
hadi gözün aydın canım :))Âmin CNm dualarım sizinle
hoşgeldin aramıza canım inşAllah çok bekletmeden bebişin gelirselammm aranıza yeni katıldım. iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemedim. okudukça psikolojik olarak insan kendinde belirtiler hissediyor sankineyse 2 yıllık evliyim ve artık bir bebiş istiyoruz. Bu ay ilk denemeleri yapıyoruz. Bakalım hayırlısı.Ama öyle bir saat yatayım belime yastık koyayım falan yapmadım daha ilk ay ya o kadar önemsemedim heralde. Ama sizlerden okuduğum kadarıyla bu meğer kolay bir iş değilmiş. Bu ay olmazsa bir daha ki ay ödevimi iyi çalışacağım. Şu listeye beni de ekleyiverin lütfen belki uğur getirir. bat 1 ekim . Hepimiz için en hayırlısı olsun hanımlar.
Tabiki değerlendir deli kızBugun ve yarin yumurtlama gunum:) Degerlendirsem miii degerlendirmesem mi acep:) bebis geleceksen de sinavlara denk gelme yahu :)
Şimdi sana ne denir ki iyi mi ettin kötü mü ettin bilemedim şimdiselammm aranıza yeni katıldım. iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilemedim. okudukça psikolojik olarak insan kendinde belirtiler hissediyor sankineyse 2 yıllık evliyim ve artık bir bebiş istiyoruz. Bu ay ilk denemeleri yapıyoruz. Bakalım hayırlısı.Ama öyle bir saat yatayım belime yastık koyayım falan yapmadım daha ilk ay ya o kadar önemsemedim heralde. Ama sizlerden okuduğum kadarıyla bu meğer kolay bir iş değilmiş. Bu ay olmazsa bir daha ki ay ödevimi iyi çalışacağım. Şu listeye beni de ekleyiverin lütfen belki uğur getirir. bat 1 ekim . Hepimiz için en hayırlısı olsun hanımlar.
Ya gecen aylarda hep 14-15. Gun yumurtlamistim ben ama bu ay 17. Gun yumurtlamistim. Sanirim 17. Gune sarkabilir yine.Tabiki değerlendir deli kızdüşündüğü şeye bak Rabbim herşeyi ayarlar sen merak etme ikiniz birlikte Çalışır birlikte sınava girersiniz merak etme
ay ben bu ay çok fena hastayım grip ilacı kullanıyorum. tam da yumurtlama dönemime denk geldi püff ümidi kessem mi? Ya da sürünsem de ilacı mı kessem?Ya gecen aylarda hep 14-15. Gun yumurtlamistim ben ama bu ay 17. Gun yumurtlamistim. Sanirim 17. Gune sarkabilir yine.
Kizlar bu arada ek bilgi cok fazla agri kesici kullandiginiz aylarda %80 yumurtaniz bozuluyor. O aydan umidinizi kesin.
Antibiyotiklerle alakali bi sikinti yok bildigim kadariyla. Agri kesiciler kan akisini etkiledginden yumurtayi buzustururmus ve bozarmis.ay ben bu ay çok fena hastayım grip ilacı kullanıyorum. tam da yumurtlama dönemime denk geldi püff ümidi kessem mi? Ya da sürünsem de ilacı mı kessem?
antibiyotik kullanmıyorum aferin tarzı bişi :)Antibiyotiklerle alakali bi sikinti yok bildigim kadariyla. Agri kesiciler kan akisini etkiledginden yumurtayi buzustururmus ve bozarmis.
Mümkün olduğunca doğal yollara yönel bol bol c vitamini Ihlamur nane limon falanantibiyotik kullanmıyorum aferin tarzı bişi :)
Ve bol dinlen ben geçenlerde bu şekilde atlattım çok şükürMümkün olduğunca doğal yollara yönel bol bol c vitamini Ihlamur nane limon falan
Günaydın İnşaallahGünaydın kızlar. Regl bitti dün tekrardan başladık bakalım çalışmalara :)
Allah'ım nolur çok aratmadan isteyen tüm herkezee bir melek nasip etsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?