Canım ben belirtileri yazmıştım Yukarıadada ankete katıldımHamile olmaya çalışan arkadaşlarımıza yardımcı olabilmesi adına anketi doldurup yorum ve belirtilerinizi yazmanızı rica ediyorum. Umarım hepimiz amacımıza ulaşabiliriz. Meleklerimize kavuşmak dileğiyle topiğime hoşgeldiniz
ANNE ADAY LİSTEMİZ
@hicbirseymi Hamile
@mutsuzperi Hamile
@pudink Hamile
@quazza Hamile
@melita09 Hamile
@lalsu01 Hamile
@casun Hamile
@bambay
@canus123
Eylemeylemce
@prensinin_prensesi
gbbc
@Hayal Peri
@Lilyumas
MinikPiranha
@Tugcekucuk Bat 10 Eylül
@Tuanam21 Bat 10 Eylul
@myssteriouss Bat 12 Eylul
M melev Bat 12 Eylül
@tontikto Bat 12 Eylul
@Skry10 Bat 13 Eylul
Pokahontass Bat 14 Eylul
Y yapayalniz1 Bat 14 Eylul
ardaemre Bat 19 Eylul
@Emineeetuba Bat 19 Eylul
gulit_me Bat 20 Eylul
@ERKAN MELTEM Bat 23 Eylul
@aspnr Bat 25 Eylül
Veson Bat 26 Eylul
@triton-x Bat 29 Eylul
@ada_aras Bat 29 Eylul
@mavimli Bat 29 Eylül
@ROSE ROSE Bat 30 Eylül
kelebek922 Bat 31 Eylül
Drottine Bat 1 Ekim
@Svl2425 bat 2 Ekim
Herkesler nerde bu batı geçen arkadaşlar neden sonuçları bildir miyor ? Topik çok sessiz
Ben de anlamadım cnm ya tam da bat günü ortadan kayboldu olumlu yada olumsuz hiç bir haber yok kendisinden herkes haber bekliyorValla ben de anlamadim, skyr10 falan doktuuyordu mesajlari kayboldu ortadan :)
Insallah hayirli haberlerle gelirler.
Seni ümitlendirmek adına demiyorum ama, arkadaşımın 13 gün gecikti adeti, her gün test yapıyor negatif. İlk ayıydı herhalde dedik psikolojik olrak gecikme yaşıyor. Sonra başka bir arkadaş, başka marka söylemiş bu dijital olanlardan. 6 haftalık hamile çıktıBen hala adet olamadım ama testte negatif yarın doktor kontrolum var.Yine kist oluşmuş olabilir.
Benim bat geçti regl oldum şimdi tekrardan başladık devam. Topik sahibiHamile olmaya çalışan arkadaşlarımıza yardımcı olabilmesi adına anketi doldurup yorum ve belirtilerinizi yazmanızı rica ediyorum. Umarım hepimiz amacımıza ulaşabiliriz. Meleklerimize kavuşmak dileğiyle topiğime hoşgeldiniz
ANNE ADAY LİSTEMİZ
@hicbirseymi Hamile
@mutsuzperi Hamile
@pudink Hamile
@quazza Hamile
@melita09 Hamile
@lalsu01 Hamile
@casun Hamile
@bambay
@canus123
Eylemeylemce
@prensinin_prensesi
gbbc
@Hayal Peri
@Lilyumas
MinikPiranha
@Tugcekucuk Bat 10 Eylül
@Tuanam21 Bat 10 Eylul
M melev Bat 12 Eylül
@tontikto Bat 12 Eylul
@Skry10 Bat 13 Eylul
Pokahontass Bat 14 Eylul
ardaemre Bat 19 Eylul
gulit_me Bat 20 Eylul
@aspnr Bat 25 Eylül
Veson Bat 26 Eylul
@triton-x Bat 29 Eylul
@ada_aras Bat 29 Eylul
@mavimli Bat 29 Eylül
@ROSE ROSE Bat 30 Eylül
kelebek922 Bat 31 Eylül
Drottine Bat 1 Ekim
@Svl2425 bat 2 Ekim
Herkesler nerde bu batı geçen arkadaşlar neden sonuçları bildir miyor ? Topik çok sessiz
Hakkında hayırlısı olsun inş hayırlı haberler verırsın canım benımgünaydın kızlar benimde bugün aşılamamın 4. günü 10 günüm var daha benim bat normalde 5 eylül ama bu ay 3 eylülde oldum doktorumda 2 ekimde kan tahlili yaptır dedi
amin canım inşAllah senin nasıl geçti geçem randevun değerin artmışmıHakkında hayırlısı olsun inş hayırlı haberler verırsın canım benım
Artmış kuzum pazartesi 10.59 du Perşembe 45.66 olmuştu doktor ıyı yükselmiş dedi bayramdan sonra gidicem bidahaamin canım inşAllah senin nasıl geçti geçem randevun değerin artmışmı
ayy maşAllah maşAllah bebişin büyüyo annesi artık nazar değmesin inşAllahArtmış kuzum pazartesi 10.59 du Perşembe 45.66 olmuştu doktor ıyı yükselmiş dedi bayramdan sonra gidicem bidaha
Sagol CNm benim darısı sana olsun inşayy maşAllah maşAllah bebişin büyüyo annesi artık nazar değmesin inşAllah
Pek ümitli degilim canım 3 aydır böyle oluyor bakalım drda bekliyorum şimdieni ümitlendirmek adına demiyorum ama, arkadaşımın 13 gün gecikti adeti, her gün test yapıyor negatif. İlk ayıydı herhalde dedik psikolojik olrak gecikme yaşıyor. Sonra başka bir arkadaş, başka marka söylemiş bu dijital olanlardan. 6 haftalık hamile çıktıdr kızdı hatta, neden kan testine gelmesin diye. Umarım senin de öyle olur canım..
Hamile olmaya çalışan arkadaşlarımıza yardımcı olabilmesi adına anketi doldurup yorum ve belirtilerinizi yazmanızı rica ediyorum. Umarım hepimiz amacımıza ulaşabiliriz. Meleklerimize kavuşmak dileğiyle topiğime hoşgeldiniz
ANNE ADAY LİSTEMİZ
@hicbirseymi Hamile
@mutsuzperi Hamile
@pudink Hamile
@quazza Hamile
@melita09 Hamile
@lalsu01 Hamile
@casun Hamile
@bambay
@canus123
Eylemeylemce
@prensinin_prensesi
gbbc
@Hayal Peri
@Lilyumas
MinikPiranha
@Tugcekucuk Bat 10 Eylül
@Tuanam21 Bat 10 Eylul
M melev Bat 12 Eylül
@tontikto Bat 12 Eylul
@Skry10 Bat 13 Eylul
Pokahontass Bat 14 Eylul
ardaemre Bat 19 Eylul
gulit_me Bat 20 Eylul
@aspnr Bat 25 Eylül
Veson Bat 26 Eylul
@triton-x Bat 29 Eylul
@ada_aras Bat 29 Eylul
@mavimli Bat 29 Eylül
@ROSE ROSE Bat 30 Eylül
kelebek922 Bat 31 Eylül
Drottine Bat 1 Ekim
@Svl2425 bat 2 Ekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?