Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Valla ben de anlamadim, skyr10 falan doktuuyordu mesajlari kayboldu ortadan :)
Insallah hayirli haberlerle gelirler.

Canım ben belirtileri yazmıştım Yukarıadada ankete katıldım

Valla ben de anlamadim, skyr10 falan doktuuyordu mesajlari kayboldu ortadan :)
Insallah hayirli haberlerle gelirler.
Ben de anlamadım cnm ya tam da bat günü ortadan kayboldu olumlu yada olumsuz hiç bir haber yok kendisinden herkes haber bekliyor

Kızlar ben de yazmıyorum uzun zamandır. Çünkü tatildeyim ve sık sık gireniyorım nete.. Ama okuyorum sizi, güZel haberlerinize seviniyorum. Öptüm kuzular

Ben hala adet olamadım ama testte negatif yarın doktor kontrolum var.Yine kist oluşmuş olabilir.

Ben hala adet olamadım ama testte negatif yarın doktor kontrolum var.Yine kist oluşmuş olabilir.
Seni ümitlendirmek adına demiyorum ama, arkadaşımın 13 gün gecikti adeti, her gün test yapıyor negatif. İlk ayıydı herhalde dedik psikolojik olrak gecikme yaşıyor. Sonra başka bir arkadaş, başka marka söylemiş bu dijital olanlardan. 6 haftalık hamile çıktı dr kızdı hatta, neden kan testine gelmesin diye. Umarım senin de öyle olur canım..

Benim bat geçti regl oldum şimdi tekrardan başladık devam. Topik sahibi charmant ortalıkta yok sanırsam değiştirmemiş batları.

Kızlar regl olduğumu yazmıştım yeni bat 13 ekim :) Bayram temizliğine verdim ben kendimi ondan çok uğrayamıyorum kızlar...

Bu ay sat gününden bat gününe kadar burdaydim ve o kadar umutluydum ki kesin hamileyim dedim ve normalde 30 günde olurken bu ay 28 günde oldum ve bir daha hiç bir belirtiye inanmicam ve sayfaya girdikçe hep aklımda oluyor girmicem diyorum dayanamıyorum ilk defa bu ay psikolojik olarak çok etkilendim ama yine tutamadım ve girdim

Kizlar selamlar, bende Kibristayim nete cok nadir girebiliyorum. Benim bat sanirim 29 u ama bu ay yumurta takibi falan yapamadim. Ablamdayiz. Birliktelik olmadi bile. Bu arada yeni bisey ogrendim. Kabak cekirdegi sprem kalitesi icin oldukca faydaliymis denemekte fayda var ama kavrulmamis olmali

günaydın kızlar benimde bugün aşılamamın 4. günü 10 günüm var daha benim bat normalde 5 eylül ama bu ay 3 eylülde oldum doktorumda 2 ekimde kan tahlili yaptır dedi

günaydın kızlar benimde bugün aşılamamın 4. günü 10 günüm var daha benim bat normalde 5 eylül ama bu ay 3 eylülde oldum doktorumda 2 ekimde kan tahlili yaptır dedi
Hakkında hayırlısı olsun inş hayırlı haberler verırsın canım benım

Pek ümitli degilim canım 3 aydır böyle oluyor bakalım drda bekliyorum şimdi

Merhabaa :)
ben soylemistim 4 gun erken regl oldum
simdiki tarihim 2 Ekim ama bu ay calidmayacagiz eger hamis olursam sinav zamanina denk gelebilir diye 2 ay erteledik

gulit_me şimdi geldim doktordan.Geçen aylarda sağda kistim vardı o erimişti.Şimdi solda oluşmuş.Yani yumurta çatlayamadan kiste dönüşüyor.Sonraki ay dr kontrolunde takıp edıp çatlatma iğnesi kullanıcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…