aminn canım inşAllah hayırlısıSagol CNm benim darısı sana olsun inş
Ben arada girip oluyorum ama kimsecikler yok regl olan ortadan kayboluyor:)kızlar nerelerdesiniz ya kimsecikler yok noldu bu sayfaya böyle
Herkes takipte ama yorum yazan yokBuradayiiiz
Canım geçmiş olsun, bizi merakta bırakma.. Hakkında hayırlısı olsun inşallahKizlar hepinize merhaba. Girmedim uzun zamandir. Musait oldugumda gelip butun yazdiklarinizi okuyacagim. Umarim guzel haberler vardir. Benim durumum yine husran malesef.. Yine ayni hikaye anormal bhcg artisim ve kanamam var. Dusuk kesin degil dis gebelik takibim var yarin acilde tahlil yapilacak. Bayramdan sonra size tekrar bilgi veririm. Hepinize mutlu bayramlar olsun...
Çok geçmiş olsun cnm umarım dış gebelik değildirKizlar hepinize merhaba. Girmedim uzun zamandir. Musait oldugumda gelip butun yazdiklarinizi okuyacagim. Umarim guzel haberler vardir. Benim durumum yine husran malesef.. Yine ayni hikaye anormal bhcg artisim ve kanamam var. Dusuk kesin degil dis gebelik takibim var yarin acilde tahlil yapilacak. Bayramdan sonra size tekrar bilgi veririm. Hepinize mutlu bayramlar olsun...
benim bat 25 eylül hiçbir belirtim yok :) Allah en iyisini bilir. İstiyorum ve dua ediyorum. Rabbim bütün isteyenlere hayırlısyıla nasip eylesinTopikte bu aralar kimse yok saat başı gelip sürekli belirtilerini yazan skry bile yok charmant dan da haber yok hamile haberi desen hiç yok
GEçmiş olsun. Sizlere de iyi bayramlar. Hakkınızda hayırlısı olsun.Kizlar hepinize merhaba. Girmedim uzun zamandir. Musait oldugumda gelip butun yazdiklarinizi okuyacagim. Umarim guzel haberler vardir. Benim durumum yine husran malesef.. Yine ayni hikaye anormal bhcg artisim ve kanamam var. Dusuk kesin degil dis gebelik takibim var yarin acilde tahlil yapilacak. Bayramdan sonra size tekrar bilgi veririm. Hepinize mutlu bayramlar olsun...
canım geçmiş olsun inşAllah dış gebelik değildirKizlar hepinize merhaba. Girmedim uzun zamandir. Musait oldugumda gelip butun yazdiklarinizi okuyacagim. Umarim guzel haberler vardir. Benim durumum yine husran malesef.. Yine ayni hikaye anormal bhcg artisim ve kanamam var. Dusuk kesin degil dis gebelik takibim var yarin acilde tahlil yapilacak. Bayramdan sonra size tekrar bilgi veririm. Hepinize mutlu bayramlar olsun...
benim bat 25 eylül hiçbir belirtim yok :) Allah en iyisini bilir. İstiyorum ve dua ediyorum. Rabbim bütün isteyenlere hayırlısyıla nasip eylesin
Hayırlısı olsunBen de 24-26 arası bekliyorum bakalım
Çalışırken kafa dağılır iyi olur benim de karın ağrılarım başladı sanırım 2-3 güne regl fçgeliyorKizlar bu ay ben ne zaman yumurtladim onu bile bilmiyorum ama muhtemelen adetim Ekim 1-2 civari olur. Acayip bi bel agrisi disinda bi belirtim de yok gibi sanki.
charmant , gercekten cok uzgunum. Umarim bu sureci en acisiz sekilde atlatirsin.
Veson dun soyle bi baktim sabah ates 36.6 sanirim yumurtlama oldu gecti. Artik bu ay test falan yapmamaya ciddi kararliyim. Sukur okullar da acilacak kafam dagilir artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?