Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Anladım canım M melev onla geçmiş olsun.

Kızlar bir dahaki bat 16 ekim! Kırmızı kart!!!

Hamile kalan var mı kızlar? Benim bat 30 Eylül bu ay 4.ayımız Rabbim sağlıklı bebişler nasip eder inşallah

Bir kaç aydır yumurtalıklarım ağrıyor üşütmüş olabilir miyim ki;/

Kizlar hepinize merhaba. Girmedim uzun zamandir. Musait oldugumda gelip butun yazdiklarinizi okuyacagim. Umarim guzel haberler vardir. Benim durumum yine husran malesef.. Yine ayni hikaye anormal bhcg artisim ve kanamam var. Dusuk kesin degil dis gebelik takibim var yarin acilde tahlil yapilacak. Bayramdan sonra size tekrar bilgi veririm. Hepinize mutlu bayramlar olsun...

Canım geçmiş olsun, bizi merakta bırakma.. Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Çok geçmiş olsun cnm umarım dış gebelik değildir

GEçmiş olsun. Sizlere de iyi bayramlar. Hakkınızda hayırlısı olsun.

canım geçmiş olsun inşAllah dış gebelik değildir

Kizlar bu ay ben ne zaman yumurtladim onu bile bilmiyorum ama muhtemelen adetim Ekim 1-2 civari olur. Acayip bi bel agrisi disinda bi belirtim de yok gibi sanki.
charmant , gercekten cok uzgunum. Umarim bu sureci en acisiz sekilde atlatirsin.
Veson dun soyle bi baktim sabah ates 36.6 sanirim yumurtlama oldu gecti. Artik bu ay test falan yapmamaya ciddi kararliyim. Sukur okullar da acilacak kafam dagilir artik.

Çalışırken kafa dağılır iyi olur benim de karın ağrılarım başladı sanırım 2-3 güne regl fçgeliyor

merhaba. reglimden 1 hafta önce uyku bastırma, göğüs ağrısı, bazen sebepsiz üşme bazen sıcak basması gibi belirtiler yaşadım. açıkçası bunlar ben regl olmadan önce zaten hep olan belirtiler. ama böyle uyku basması olmazdı. neyse ben de reglimden 2 gün önce prediktör erken gebelik testi yaptım sonuç negatif. iki gün de ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. hatta resimlerini de attım. bugün adet görmem lazım, dün gece ve bu sabah iki tane gebelik testi yaptım negatif. halen uyku halim var. göğüsümün koyu kısmında sivilcemsi şeyler çıktı. psikolojik olarak çok gerildim artık, bu umutlanma hali alt üst etti beni. dokunsalar ağlayacak gibiyim. regl belirtilerimi bile gebeliğe bağlıyorum belki de stresten kanım bir türlü gelmiyor. bugün kan testi yaptırabilir miyim acaba. delireceğim kızlar nolur kimseyle paylaşamıyorum çok kötü ruh halim

Eklentiler

• 12025587_913970815308441_1451892890_n.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 56
  • 12053391_913970801975109_230541168_n.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…