Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Canim sakin ol bi kere. Eger adet gunundeysen ve adetin gelmiyorsa bu en buyuk belirtidir ancak yumurtlama testleri de yapiyor gibisin buyuk ihtimalle yumurtlama gununden eminsindir. Uzerinden 14 gun gectiyse kesin idrar testinde cikardi. Bu da gebelik olmadigini gosterir ve bu stresli ruh halinden dolayi gecikiyorsundur muhtemelen. Bak sunu unutma en buyuk belirti adet gecikmesi. O yuzden gogus cevresi sivilcesi ates basmasi falan odaklanma hic. Her sey Allah tan. Yoksa yoktur yani bos ver :)

Rabbim hepimize hayırlısıyla kısa zamanda nasip etsin inşallah. Benimde 1 hafta var regl ama midem bulanıyor stresten sanırım

Ah şu belirtiler psikolojimizi bozuyorlar yüzüne bakınca alnında yazsa hamilesin yada değilsin ne olurdu sanki
Bu sefer bana iş yerinde birisi öyle dedi. Haftada 3 gün ofise gelen bir danışman bayan var. Bebek var mı dedi. Yok deyince ama sanki var öyle bir elektrik alıyorum dedi :) çok mutlu oldum. İnşaAllah dedim . Nasip kısmet belli olur en geç 1 haftaya

kızlarslm yazılarınızı hergün girip okuyorum çok sık yorum yapmıyorum ama takipteyim.biliyorsunuz benim bata2 gün kaldı.arefe günü adet günüm ve daha önce yazdıklarımı okuyanlar bilir bu ay yine adete 10 gün kala ara kanamam oldu kahverengi şekilde kanlı.bu korunmayı bıraktığımdan beri her yumurtlama ve adete bir hafta on gün kala sürekli olmaya başladı ve ciddi bir mügren ağrısı ile devam ediyor.bugün doktorumu aradım ve %99 progestoron eksikliği ile alakalıdır.dedi.ama benim bildiğim bu hormonun düşük olduğu kiiler genelde düzensiz adet görürbenim adet kanamalarım düzenli hiçbirsey analamadım biir ilaç söyledi al kullan 3 ayda en gec düzelir dedi ama tlf.da direktif vermesi hosuma gitmedi o nedenle almadım adet olmayı bekleyeceğim ki olucam gidişata göre.bayramdan sonra adana medline hastanesinde selcuk doğan var 35 yıllık bir kadın doğum uzmanı onunla görüşeceğim bu arada eşimede sperm testi yaptıracagız doktora gitmeden önce.aranızda progesteron eksikliği olan varmıydı cocuk olmasına ne kadar engel bir durum veya tedavisi başarılımı.bunu referans aralığı nedir kaç olması gerekir ne zaman ölçülür bu hormon bilgisi olan varsa lütfen beni aydınlatsın.ben daha 28 yasındayım bu genelde ileriki yaşlarada bayanlarda yumurta kalitesinin bozulmasından düşermişhalbuki benim yumurtalarım ultrasan muaynede cok iyi çıkmıştı temmuzda.ben hiçbirsey anlamadım ama doktorum acilen değiştirip yumurta takibi isteyeceğim.lütfen bilgisi olan varsa beni aydınlatsın rica ediyorum.kafama takıldı bu progeseran eksikliği....

O nasıl Dr öyle cnm hemen değiştir bence de tahlil yapmadan ilaç ismi mi verilir??? Progesteron tahlilini verdiğin döneme göre tahlil değişir.genellikle 21. Gün bakılır Yum çatlayıp çatlamadığını Öğrenmek için değer normal değilse o ay yumurtanın çatlayıpsylamadığı konusunda fikir verir o Yüzden gebelik için önemli bir hormon.foliküler fazda 0,2-1,4. Luteal fazda 4-25. Olmalı.unarım senin için herşey yolunda gider

tesekkür ederim cnm cevabın için.aynen öyle bende doktorumdan memnun kalmadım ilgisizliği ve duyarsızlıgı beni sinir etti.o yüzden arefe adet günüm bekleyeceğim kanama olacak mı diye zaten hamilelik olsada yine doktora gideceğim sonuçta.selçuk bey alanında çok iyi ve eski bir doktor.30 yıllık uzmanlığı var sadece.bayramdan sonra dururuma göre randevu alacağım bir genel muayne yapsın veya progesterona baksın ona uygun bir tarihte giderim.yani progesteron düşüklüğü yumurtanın çatlamaması anlamına geliyor doğru anladım dimi.demekki 4 aydır gebelik bu yüzden oluşmuyor.ama bunu telefonda tespit etmek çok saçma geldi bana...

Kızlar Bu Sefer Oldu ve Galiba Haamiileyimmm ilk test negatif cknca çok uzlmstm adtme 4 gn kaldı adtm gcsn bdaha yapcm tsti snra kan vrmye gdcm.
tebrikler çook sevindim.bu topikte böyle şeyler duyunca mooral oluyor bizede...rabbim inşallah sağlıkla kucagına almayıda nasip eder....bizide haberdar et gelişmelerde.birde özel birşey yaptınmı haile kalabilmek için....???

Evet cnm progesteron 21. Gün bakılınca yumurta hakkında bilgi verir.ama ilk kontrol için adet3. Gün git diğer hormonlarına da bakılsın

Bende de devam eden kasik agrisi ve bel agrisi var. Hic adam yerine koymuyorum tabii :) Azicik fazla yatmisimdir diyorum :)) Evde bi tanecik gebelik testim kalmis onu da yapmayacagim adet gunume dek.

Valla ilk defa duydum boyle sey. Ya cok iyi bi doktor hastayi gormeden anlayiveriyor her sorunu ya da tam bir umursamaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…