Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
bebek fkrndn vaz gcmstm artk olmyck dmstm ama oldu.

Evet cnm progesteron 21. Gün bakılınca yumurta hakkında bilgi verir.ama ilk kontrol için adet3. Gün git diğer hormonlarına da bakılsın
cnm adetin 3.günü bayrama denk geliyor birde temmuzda gittiğimde aynı hastanede tüm hormonlarıma bakıldı normal çıktı herşey ben ondan bir 6 aöncede yine başaka bir hastanede tiroidden tiligriside karaciger yağlanmasına insilün dirncine kadar baktırmıştım.o zamanda herşey normal çıktı.şimdi diyorum ben normal biir randevu alıp durumu anlatayım o zaten beni yönlendirrecektir muaynede.adetin 3.günü hangi hormona baklıyorki başka birşey var mı progesteron dışında özel olarak baktırmam gereken???

Cnm daha önce baktırdı isen yakınlarda tekrar baktırmana gerek yok troid hormonlarına da baktırmışsın zaten.adetin 3. Gün tüm Kadınlık hormonlarına bakılıyor.fsh e2 LH östrojen progesteron troid bunlar bildiklerim ve hatırladıklarım.madem 3. Gün bayrama denk geliyor bayramdan sonra tüm tahlil sonuçlarını alırsın Dr a gider hem gösterirsin hem de durumu izah edersin Dr seni yönlendirecektir zaten.inşallah herşey gönlünce olur

Valla ilk defa duydum boyle sey. Ya cok iyi bi doktor hastayi gormeden anlayiveriyor her sorunu ya da tam bir umursamaz :)
:)))bence tam bir umursamaz.kesinlikle baştan savma taktiğiydi.sanırım gebe olan hastalarından dolayı çok yoğun böyle bizim gibi belli başlı şeyşeri temiz çıkan 3.4 aydır korunmayan kişilerin sıkıntılarını dikkate alıp vakit harcamak istemiyor gibime geld.sonuçta ne kadar iyi bir doktor olursan ol ihtimaller üzerine hap ismi söylemek çok saçma.belkide bu kanamalar başka bir sebepten oluyor.en ilgincide bu lekelenmeler ben bu kadına muayne olduktan sonra başladı.tam 3 ay oldu her ay aynı durumu yaşayınca folbiol vermişti bana ben önceden folic plus kullanıyordum aca o mu yaramıyor dedmim yok ondan olmaz diyor.anlamadım hiçbirsey valla.bakalım bugün ara ara kahve lekelenmelerim oldu yine ama kanama yok.yarın normal adet günüm olmaz iem bayram sonuna kadar bekleyip doktora gideceğim sonra...

anladım cnm bende öyle düşünüyorum ama belirtilerin tamamı progesteron eksikliği gibi duruyor adet düzeni hariç.bu kanamalar progesteron düşüklüğünden kaynaklanıyor ise migren agrısı ve depresyon durumu en baris belirtilerindenmiş ve bende fazlası ile var pazar aşkamı migrenden hastanelik oldum resmen.bakalım artık.ama progesteronu düşük hastalara silkus süreçleri kısalırmış düzensiz adet görürlermiş.benim tam tersi mayıs 20 den beri takip ediyorum tam 3 güne bir adet görüyorum....

30 güne bir demek istedim

gerçi henüz kırmızılarıda görmedik bellik olmaz be kızlar bakarsnız bu lekelenmeler yerleşme kanamasıdırdaha yarın akşama kadar vaktim var.inat ettim bayram sonuna kadar bile adet olmaz isem test yapmayacağım.bayramdan sonraki pazartesi inşallah bende mutlu bir haber paylaşırım sizlerle

Kizlar benim yeni BAT 18 Ekim. 1 hafta erken geldi kirmizilar. Hayirlisi olsun demekten baska denecek bir şey yok.

kızlar ben hala adet olmadım kahve lekelenme devam ediyor.adet olacagıma dair en ufak bir belirti yok.bugün bat günüm bakalım hayırlısı.bayram sonuna kadar bekleyeceğim test için eğer adet olmaz isem.dua edin lütfen inşallah şu aziz mübarek günün yüzüsuyu hürmetine rabbim bana bir evlat nasip eder hayırlısı ile....

Merhaba fiikir olması açısından ben de regl öncesi belirtilerimi yazayım kızlar.
Öncelikle Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı bir evlat versin.
Benim regl olmama 4 5 gün kala hafif kasık ağrım, göğüslerimde şişlik ve hafif sızı, bir de aşırı mide ve bağırsak gazım vardı.
Hamile olduğumu hiç düşünmedim. Bat günü test yaptım pozitif çıktı. Sonrasında kasık ağrıları arttı üzerine de bel ağrıları eklendi. Daha geç test yapanlar belki bu belirtileri de hamile olduğunu bilmeden yaşayabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…