bebek fkrndn vaz gcmstm artk olmyck dmstm ama oldu.tebrikler çook sevindim.bu topikte böyle şeyler duyunca mooral oluyor bizede...rabbim inşallah sağlıkla kucagına almayıda nasip eder....bizide haberdar et gelişmelerde.birde özel birşey yaptınmı haile kalabilmek için....???
ne kadar süredir uğraşıyordun peki bebek için....bebek fkrndn vaz gcmstm artk olmyck dmstm ama oldu.
cnm adetin 3.günü bayrama denk geliyor birde temmuzda gittiğimde aynı hastanede tüm hormonlarıma bakıldı normal çıktı herşey ben ondan bir 6 aöncede yine başaka bir hastanede tiroidden tiligriside karaciger yağlanmasına insilün dirncine kadar baktırmıştım.o zamanda herşey normal çıktı.şimdi diyorum ben normal biir randevu alıp durumu anlatayım o zaten beni yönlendirrecektir muaynede.adetin 3.günü hangi hormona baklıyorki başka birşey var mı progesteron dışında özel olarak baktırmam gereken???Evet cnm progesteron 21. Gün bakılınca yumurta hakkında bilgi verir.ama ilk kontrol için adet3. Gün git diğer hormonlarına da bakılsın
Cnm daha önce baktırdı isen yakınlarda tekrar baktırmana gerek yok troid hormonlarına da baktırmışsın zaten.adetin 3. Gün tüm Kadınlık hormonlarına bakılıyor.fsh e2 LH östrojen progesteron troid bunlar bildiklerim ve hatırladıklarım.madem 3. Gün bayrama denk geliyor bayramdan sonra tüm tahlil sonuçlarını alırsın Dr a gider hem gösterirsin hem de durumu izah edersin Dr seni yönlendirecektir zaten.inşallah herşey gönlünce olurcnm adetin 3.günü bayrama denk geliyor birde temmuzda gittiğimde aynı hastanede tüm hormonlarıma bakıldı normal çıktı herşey ben ondan bir 6 aöncede yine başaka bir hastanede tiroidden tiligriside karaciger yağlanmasına insilün dirncine kadar baktırmıştım.o zamanda herşey normal çıktı.şimdi diyorum ben normal biir randevu alıp durumu anlatayım o zaten beni yönlendirrecektir muaynede.adetin 3.günü hangi hormona baklıyorki başka birşey var mı progesteron dışında özel olarak baktırmam gereken???
:)))bence tam bir umursamaz.kesinlikle baştan savma taktiğiydi.sanırım gebe olan hastalarından dolayı çok yoğun böyle bizim gibi belli başlı şeyşeri temiz çıkan 3.4 aydır korunmayan kişilerin sıkıntılarını dikkate alıp vakit harcamak istemiyor gibime geld.sonuçta ne kadar iyi bir doktor olursan ol ihtimaller üzerine hap ismi söylemek çok saçma.belkide bu kanamalar başka bir sebepten oluyor.en ilgincide bu lekelenmeler ben bu kadına muayne olduktan sonra başladı.tam 3 ay oldu her ay aynı durumu yaşayınca folbiol vermişti bana ben önceden folic plus kullanıyordum aca o mu yaramıyor dedmim yok ondan olmaz diyor.anlamadım hiçbirsey valla.bakalım bugün ara ara kahve lekelenmelerim oldu yine ama kanama yok.yarın normal adet günüm olmaz iem bayram sonuna kadar bekleyip doktora gideceğim sonra...Valla ilk defa duydum boyle sey. Ya cok iyi bi doktor hastayi gormeden anlayiveriyor her sorunu ya da tam bir umursamaz :)
anladım cnm bende öyle düşünüyorum ama belirtilerin tamamı progesteron eksikliği gibi duruyor adet düzeni hariç.bu kanamalar progesteron düşüklüğünden kaynaklanıyor ise migren agrısı ve depresyon durumu en baris belirtilerindenmiş ve bende fazlası ile var pazar aşkamı migrenden hastanelik oldum resmen.bakalım artık.ama progesteronu düşük hastalara silkus süreçleri kısalırmış düzensiz adet görürlermiş.benim tam tersi mayıs 20 den beri takip ediyorum tam 3 güne bir adet görüyorum....Cnm daha önce baktırdı isen yakınlarda tekrar baktırmana gerek yok troid hormonlarına da baktırmışsın zaten.adetin 3. Gün tüm Kadınlık hormonlarına bakılıyor.fsh e2 LH östrojen progesteron troid bunlar bildiklerim ve hatırladıklarım.madem 3. Gün bayrama denk geliyor bayramdan sonra tüm tahlil sonuçlarını alırsın Dr a gider hem gösterirsin hem de durumu izah edersin Dr seni yönlendirecektir zaten.inşallah herşey gönlünce olur
30 güne bir demek istedimanladım cnm bende öyle düşünüyorum ama belirtilerin tamamı progesteron eksikliği gibi duruyor adet düzeni hariç.bu kanamalar progesteron düşüklüğünden kaynaklanıyor ise migren agrısı ve depresyon durumu en baris belirtilerindenmiş ve bende fazlası ile var pazar aşkamı migrenden hastanelik oldum resmen.bakalım artık.ama progesteronu düşük hastalara silkus süreçleri kısalırmış düzensiz adet görürlermiş.benim tam tersi mayıs 20 den beri takip ediyorum tam 3 güne bir adet görüyorum....
24 aydr bugn evlilik yldnumunM Esmle bna hdye oldu.ne kadar süredir uğraşıyordun peki bebek için....
kaç gün kaldı bata? bende hiç bir belirti yok malesef. 6 gün var benim.Ben de kasiklarimda inanilmaz bi batma ve bel agrisi yasiyorum. Acep icerde neler oluyor ??
inşallah iyi haberdir :)Ben de kasiklarimda inanilmaz bi batma ve bel agrisi yasiyorum. Acep icerde neler oluyor ??
Test ne zaman yapacaksın cnmBen de kasiklarimda inanilmaz bi batma ve bel agrisi yasiyorum. Acep icerde neler oluyor ??
Daha 8 gun var cooook sey degisir o zamana :)kaç gün kaldı bata? bende hiç bir belirti yok malesef. 6 gün var benim.
Bat gunu yaparim cnm, 8 gun var daha. Zaten bunlar bos isler laf olsun diye yaziyorum iste :)Test ne zaman yapacaksın cnm
Hiç belli olmaz ben de de hiç belirti yok ff bat için Yarını gösteriyor.ama 26 sına kadar uzayabilir test 27 de düşünüyordum bekleyebilirsemBat gunu yaparim cnm, 8 gun var daha. Zaten bunlar bos isler laf olsun diye yaziyorum iste :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?