Ne migren ne sivilce, bence sen bi umutlan artikin :)Hiç belli olmaz ben de de hiç belirti yok ff bat için Yarını gösteriyor.ama 26 sına kadar uzayabilir test 27 de düşünüyordum bekleyebilirsem
Allah tamamına erdirsin, gözün aydınArtmış kuzum pazartesi 10.59 du Perşembe 45.66 olmuştu doktor ıyı yükselmiş dedi bayramdan sonra gidicem bidaha
Ne uyku ne halsizlik ne göğüslerde şişlik ne kasıkta batma ne de bel ağrısı peki bunlara ne demeliNe migren ne sivilce, bence sen bi umutlan artikin :)
Âmin Cnm çok tşk ederimAllah tamamına erdirsin, gözün aydın
Allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin canımMerhaba fiikir olması açısından ben de regl öncesi belirtilerimi yazayım kızlar.
Öncelikle Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı bir evlat versin.
Benim regl olmama 4 5 gün kala hafif kasık ağrım, göğüslerimde şişlik ve hafif sızı, bir de aşırı mide ve bağırsak gazım vardı.
Hamile olduğumu hiç düşünmedim. Bat günü test yaptım pozitif çıktı. Sonrasında kasık ağrıları arttı üzerine de bel ağrıları eklendi. Daha geç test yapanlar belki bu belirtileri de hamile olduğunu bilmeden yaşayabilirler.
Hadi bakalım hayırlısı. Benim de 6 gün kaldı. Bekleyelim beraber gelmesin hamile olalım inşallah.kızlar benimde 6 günüm kaldı ama kasık ağrılarım bitti ne göğüslerim şisti nede ağrı oldu ama dün akşam aşağıya sanki bıcak saplanıyo gibi oldu hep bide migrenim tuttu
inşAllah canım hayırlısıHadi bakalım hayırlısı. Benim de 6 gün kaldı. Bekleyelim beraber gelmesin hamile olalım inşallah.
Bi adet gebelik testi yapsan ? Yerlesme kanamasi ise pozitifi gorurdun.kızlar benin sol kasığımda ve göğsüme sanki bıçak saplıyorlar ama hala adet olmadım.sadece 4.5 gün önce başlayan lekelenme 4.5 damla kadar geliyor tüm gün içinde arada kasıklarımda adet olacamısım gibi oluyor ama hiçbirsey yok.lekelenmeler yerleşme olabilir mi kızlar bayram sonuna kadar bekleyeceğim gerçi her türlü köyde olacağız çünkü istesemde baktırabileceğim bir yer yok o yüzden kafamıda takmak istemiyorum fazla.zaten olursa adet olur olmaz ise büyük süpriz olur.sadece lekelenme ile birlikte hamilellik öğrenen var mı benim gibi onu merak ettim...
Benim bat 2 ekim , beni de ekler misiniz. İnsaAllah hamileler kısmına ismim dahil olur. Bu ay da kırmızı kart yersem yikim yaşayacağımHamile olmaya çalışan arkadaşlarımıza yardımcı olabilmesi adına anketi doldurup yorum ve belirtilerinizi yazmanızı rica ediyorum. Umarım hepimiz amacımıza ulaşabiliriz. Meleklerimize kavuşmak dileğiyle topiğime hoşgeldiniz
ANNE ADAY LİSTEMİZ
@hicbirseymi Hamile
@mutsuzperi Hamile
@pudink Hamile
@quazza Hamile
@melita09 Hamile
@lalsu01 Hamile
@casun Hamile
@bambay
@canus123
@Eylemeylemce
@prensinin_prensesi
gbbc
@Hayal Peri
@Lilyumas
@hadiinsallah
@Tugcekucuk Bat 10 Eylül
@Tuanam21 Bat 10 Eylul
@myssteriouss Bat 12 Eylul
@melev Bat 12 Eylül
@tontikto Bat 12 Eylul
@Skry10 Bat 13 Eylul
@Pokahontass Bat 14 Eylul
Y yapayalniz1 Bat 14 Eylul
ardaemre Bat 19 Eylul
@Emineeetuba Bat 19 Eylul
@gulit_me Bat 20 Eylul
M meltemfatooo Bat 23 Eylul
@aspnr Bat 25 Eylül
Veson Bat 26 Eylul
@triton-x Bat 29 Eylul
@ada_aras Bat 29 Eylul
mavimli Bat 29 Eylül
@ROSE ROSE Bat 30 Eylül
@menes093 Bat 31 Eylül
Drottine Bat 1 Ekim
@Svl2425 bat 2 Ekim
Benim bat 2 ekim , beni de ekler misiniz. İnsaAllah hamileler kısmına ismim dahil olur. Bu ay da kırmızı kart yersem yikim yaşayacağım
Topik sahibi yolunda gitmeyen bir gebelik yaşıyor bu aralar sanırım bir süre giremeyecek inşallah bu ay sizlere bebişlerinizi getirirBenim bat 13 ekim benide listeye eklermisin
Topik sahibi yolunda gitmeyen bir gebelik yaşıyor bu aralar sanırım bir süre giremeyecek inşallah bu ay sizlere bebişlerinizi getirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?