Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım

kızlar benimde 6 günüm kaldı ama kasık ağrılarım bitti ne göğüslerim şisti nede ağrı oldu ama dün akşam aşağıya sanki bıcak saplanıyo gibi oldu hep bide migrenim tuttu

kızlar benimde 6 günüm kaldı ama kasık ağrılarım bitti ne göğüslerim şisti nede ağrı oldu ama dün akşam aşağıya sanki bıcak saplanıyo gibi oldu hep bide migrenim tuttu
Hadi bakalım hayırlısı. Benim de 6 gün kaldı. Bekleyelim beraber gelmesin hamile olalım inşallah.

kızlar benin sol kasığımda ve göğsüme sanki bıçak saplıyorlar ama hala adet olmadım.sadece 4.5 gün önce başlayan lekelenme 4.5 damla kadar geliyor tüm gün içinde arada kasıklarımda adet olacamısım gibi oluyor ama hiçbirsey yok.lekelenmeler yerleşme olabilir mi kızlar bayram sonuna kadar bekleyeceğim gerçi her türlü köyde olacağız çünkü istesemde baktırabileceğim bir yer yok o yüzden kafamıda takmak istemiyorum fazla.zaten olursa adet olur olmaz ise büyük süpriz olur.sadece lekelenme ile birlikte hamilellik öğrenen var mı benim gibi onu merak ettim...

B
Bi adet gebelik testi yapsan ? Yerlesme kanamasi ise pozitifi gorurdun.

Kızlar merhaba nasılsınız ??? Regl bayram temizliği falan derken hala çok yorgunum çokta uğrayamadım buraya :) p.tesi okul başlıyor çok şükür ev hanımı modundan kurtuluyorum :) :)

Benim bat 2 ekim , beni de ekler misiniz. İnsaAllah hamileler kısmına ismim dahil olur. Bu ay da kırmızı kart yersem yikim yaşayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…