Yumurtluyor musun bilemem ama uzayan yumurta beyazı akıntı bir yumurtlama belirtisidir ve her ay yumurtlama tarihi değişebilirKizlar her ay yumurtlama günümüz değişebilir mi ben gecen ay 16 sinda regl oldum 29 unda uzayan şeffaf akıntıyı gördüm. Fakat bu ay 14 ünde regl oldum ama dün akşam ve bugün hatta bugün daha da yapışkan akıntım oldu. Acaba yumurtluyor muyum ki ???
Yumurtluyor musun bilemem ama uzayan yumurta beyazı akıntı bir yumurtlama belirtisidir ve her ay yumurtlama tarihi değişebilir
negatifKızlar dpo16 dayım bat günlerim dün bugün en geç yarın regl olmam gerek bu test ne şimdi negatif mi????
canim test bozuk gibi duruyor. Bat 16 da daha belirgin bi cizgi beklemeye calis. Insallah pozitifi gorursun. Bir de catlatma ignesinden dolayi cok hafif cizgi cikarsa yanilma.Kızlar dpo16 dayım bat günlerim dün bugün en geç yarın regl olmam gerek bu test ne şimdi negatif mi????
İğne vurulalı 19 gün oldu cnm onun etkisi kalmamıştır da ateşim hala yüksek tekrar test yapacaktım da nöbetçi eczane bulamadık Hayırlısı artık bakalım yarın ateş kaç çıkacakC
canim test bozuk gibi duruyor. Bat 16 da daha belirgin bi cizgi beklemeye calis. Insallah pozitifi gorursun. Bir de catlatma ignesinden dolayi cok hafif cizgi cikarsa yanilma.
Günaydın, tşkler hepimizin mübarek olsunGünaydınlarrr herkesin bayramı mübarek olsun
Cnm ateşimi bugün vaktinde ölçmedim bir saat önce ölçmek zorunda kaldım ve ateş düştü o Yüzden emin Değilim şu anda dpo17 deyim hamilelik adına hiçbir belirti yok bugün benim için yoğun bir gün nöbetçi eczane arayanileceğimi sanmıyorum ama bu Ateşle de regl gelmez sanırım Yarınki Ateş'e göre hareket ederim artık sen ne yaptın?Veson ates yuksekse umitlendim bak ben de simdi :)) hadi insallah var bi seyler yaa !
Baktim canim atesine, 1 saat oncesinin etkisi vardir bence. Ben de kasik batmalari, akinti falan var da yumurtlama gunumu falan bilmiyorum o yuzden 3-4 gundur sikintidan olctum oyle denk geldikce 36.7 cikti. Eger 3-4 gune yukselirse tahminen yerlesme zamanina denk gelebilir. Hamile oldugumu dusunmuyorum ama sivilcelerim cikti cunku.Cnm ateşimi bugün vaktinde ölçmedim bir saat önce ölçmek zorunda kaldım ve ateş düştü o Yüzden emin Değilim şu anda dpo17 deyim hamilelik adına hiçbir belirti yok bugün benim için yoğun bir gün nöbetçi eczane arayanileceğimi sanmıyorum ama bu Ateşle de regl gelmez sanırım Yarınki Ateş'e göre hareket ederim artık sen ne yaptın?
Senin test yapman lazim bence, dpo 17 artik kesin cikar.Cnm ateşimi bugün vaktinde ölçmedim bir saat önce ölçmek zorunda kaldım ve ateş düştü o Yüzden emin Değilim şu anda dpo17 deyim hamilelik adına hiçbir belirti yok bugün benim için yoğun bir gün nöbetçi eczane arayanileceğimi sanmıyorum ama bu Ateşle de regl gelmez sanırım Yarınki Ateş'e göre hareket ederim artık sen ne yaptın?
CNm işte dün Yaptım foto da koymuştum hatırlatsan bozuk başka test yok bugün yoğunum yarın ki Ateş'e göre ya kan veririm direk yada nöbetçi bir eczane ararım 1000 de 1 bozuk çıkabiliyormuş o da bana denk geldi işteSenin test yapman lazim bence, dpo 17 artik kesin cikar.
Valla bu belirtiler çok ilginç eğer hamile isem çok şaşırırım hiçbir belirtim yok aynen benim de sivilcelerim çıktı ve dün her zamanki migrenim tuttu merakla sonucu bekliyorumBaktim canim atesine, 1 saat oncesinin etkisi vardir bence. Ben de kasik batmalari, akinti falan var da yumurtlama gunumu falan bilmiyorum o yuzden 3-4 gundur sikintidan olctum oyle denk geldikce 36.7 cikti. Eger 3-4 gune yukselirse tahminen yerlesme zamanina denk gelebilir. Hamile oldugumu dusunmuyorum ama sivilcelerim cikti cunku.
Evet oldum cnm netim bitti giremedim daha memleketteyim cunkuSkry10 ne oldu kiz nerelerdesin ? Adet olduysan da kusme topige gel bos ver :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?