Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kizlar her ay yumurtlama günümüz değişebilir mi ben gecen ay 16 sinda regl oldum 29 unda uzayan şeffaf akıntıyı gördüm. Fakat bu ay 14 ünde regl oldum ama dün akşam ve bugün hatta bugün daha da yapışkan akıntım oldu. Acaba yumurtluyor muyum ki ???

Yumurtluyor musun bilemem ama uzayan yumurta beyazı akıntı bir yumurtlama belirtisidir ve her ay yumurtlama tarihi değişebilir

Kızlar Merhaba. Öncelikle herkesin bayramı mübarek olsun. Benim bat 27 Eylül belirtilere gelince göğüsler de hassasiyet, kasiklarda batma ve ağrı karnın alt kısmında ağrı ve acı. Özellikle birşey almaya uzandiğimda kramp tarzında ağrı giriyor , gaz şişkinlik ve krem tarzında ara ara beyaz akıntım oluyor. Çok heyecanlı bir bekleyiş. Rabbim bu güzel günün hürmetine isteyen herkesin önce göbişini sonra kucağını sağlıklı sıhhatli bebişlerle doldursun inşallah.

Kızlar dpo16 dayım bat günlerim dün bugün en geç yarın regl olmam gerek bu test ne şimdi negatif mi????

Eklentiler

• image.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 69
Malesef canim bende keçen ay yapmisdim bendede oyle olmusdu ama adet oldum ins sen hamişsindir

Kızlar adet oldum hemde altı gün varken bata. . :-( bu ay da gitti bebiş

C
Kızlar dpo16 dayım bat günlerim dün bugün en geç yarın regl olmam gerek bu test ne şimdi negatif mi????
canim test bozuk gibi duruyor. Bat 16 da daha belirgin bi cizgi beklemeye calis. Insallah pozitifi gorursun. Bir de catlatma ignesinden dolayi cok hafif cizgi cikarsa yanilma.

C

canim test bozuk gibi duruyor. Bat 16 da daha belirgin bi cizgi beklemeye calis. Insallah pozitifi gorursun. Bir de catlatma ignesinden dolayi cok hafif cizgi cikarsa yanilma.
İğne vurulalı 19 gün oldu cnm onun etkisi kalmamıştır da ateşim hala yüksek tekrar test yapacaktım da nöbetçi eczane bulamadık Hayırlısı artık bakalım yarın ateş kaç çıkacak

Veson ates yuksekse umitlendim bak ben de simdi :)) hadi insallah var bi seyler yaa !
Cnm ateşimi bugün vaktinde ölçmedim bir saat önce ölçmek zorunda kaldım ve ateş düştü o Yüzden emin Değilim şu anda dpo17 deyim hamilelik adına hiçbir belirti yok bugün benim için yoğun bir gün nöbetçi eczane arayanileceğimi sanmıyorum ama bu Ateşle de regl gelmez sanırım Yarınki Ateş'e göre hareket ederim artık sen ne yaptın?

Baktim canim atesine, 1 saat oncesinin etkisi vardir bence. Ben de kasik batmalari, akinti falan var da yumurtlama gunumu falan bilmiyorum o yuzden 3-4 gundur sikintidan olctum oyle denk geldikce 36.7 cikti. Eger 3-4 gune yukselirse tahminen yerlesme zamanina denk gelebilir. Hamile oldugumu dusunmuyorum ama sivilcelerim cikti cunku.

Senin test yapman lazim bence, dpo 17 artik kesin cikar.

Senin test yapman lazim bence, dpo 17 artik kesin cikar.
CNm işte dün Yaptım foto da koymuştum hatırlatsan bozuk başka test yok bugün yoğunum yarın ki Ateş'e göre ya kan veririm direk yada nöbetçi bir eczane ararım 1000 de 1 bozuk çıkabiliyormuş o da bana denk geldi işte
Valla bu belirtiler çok ilginç eğer hamile isem çok şaşırırım hiçbir belirtim yok aynen benim de sivilcelerim çıktı ve dün her zamanki migrenim tuttu merakla sonucu bekliyorum

Slm kizlar . Öncelikle iyi bayramlar . Kusura bakmayin giremedim . Atedim 6 gun gecti kahveringi bitter seklinde oldu hic kirmizi olmadi . Afedersiniz 2 haftadirda ishalim. 2 gun gecince test yapmistim pudra pembesi gibi cikti . sonra r gun gecti yine pembe 2 cizgi cikti . y. Gunu oldum kahve sekilde surdu hep . Malesef hamile degilim hastahaneye gitmedim ama testlerde bole cikti . regilimde kahve seklinde parca parca oldu hep ...

Kizlar benim regl 6 gun gecince . bitter kahve leke seklinde geldi aradada bole parca seklinde yapiskanlar. Solemesi ayip ishal ve feci gaz sancim oluyor karnimda cok sisti az da yiyorum . Ilk test yaptigimda pudra pemce 2.cizgi vardi . sonraki gundede vardi yine . w gun sonra yine olmustu. Sonrada 6. Gun kahve seklinde oldum yeni bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…