Kimyasal gecirmissindir canim. Hic canini sikma devam et calismalara.Slm kizlar . Öncelikle iyi bayramlar . Kusura bakmayin giremedim . Atedim 6 gun gecti kahveringi bitter seklinde oldu hic kirmizi olmadi . Afedersiniz 2 haftadirda ishalim. 2 gun gecince test yapmistim pudra pembesi gibi cikti . sonra r gun gecti yine pembe 2 cizgi cikti . y. Gunu oldum kahve sekilde surdu hep . Malesef hamile degilim hastahaneye gitmedim ama testlerde bole cikti . regilimde kahve seklinde parca parca oldu hep ...
Canım çok geçmişler olsun. Umarım bayramdan sonra güzel haberlerle dönersin.Kizlar hepinize merhaba. Girmedim uzun zamandir. Musait oldugumda gelip butun yazdiklarinizi okuyacagim. Umarim guzel haberler vardir. Benim durumum yine husran malesef.. Yine ayni hikaye anormal bhcg artisim ve kanamam var. Dusuk kesin degil dis gebelik takibim var yarin acilde tahlil yapilacak. Bayramdan sonra size tekrar bilgi veririm. Hepinize mutlu bayramlar olsun...
Ay cnm ya artık endişelenmeyebaşladım dpo18 deyim ve sanırım bugün de gelmeyecek tablo hiç hamile tablosuna benzemiyor artık kötü Şeyler düşünmeye başladım ff de çizgiyi kaldırdı kimyasal falan mı yaşıyorum anlamadım ki bu kadar gecikmesi hiç normal değil diğer topikteki çatlatma iğnesi olanlar hep vaktinde oldu ben de daha önce bu tedavi ile hiç bu kadar gecikmemiştim sanırım bugün de test yapamıyacağım yarın ak kara belli olur dua et benim içinVeson ates biraz dusmus ama hala adetin gelmez bu atesle. Sanirim yarini bekleyip gormek lazim.
Sen dogruca bi kadin doguma git yarin. Biraz fazla uzamis bence. Ayrica catlatma ignesi vurulmana gore calisma pek yogun olmamis catlama gununde sanirim. Buyuk ihtimalle ya kistin var ya kimyasal falan. Insallah diger turlusudur ama ates de pek oyle gostermiyor.Ay cnm ya artık endişelenmeyebaşladım dpo18 deyim ve sanırım bugün de gelmeyecek tablo hiç hamile tablosuna benzemiyor artık kötü Şeyler düşünmeye başladım ff de çizgiyi kaldırdı kimyasal falan mı yaşıyorum anlamadım ki bu kadar gecikmesi hiç normal değil diğer topikteki çatlatma iğnesi olanlar hep vaktinde oldu ben de daha önce bu tedavi ile hiç bu kadar gecikmemiştim sanırım bugün de test yapamıyacağım yarın ak kara belli olur dua et benim için
Bi test yapmak lazim simdi cnm :)kızlar ben adet olmadım 1 gün gecikti
12. Gün Yum Çatladı ilişki günleri iyi aslında ama tablo beni de ensişelendirmeye başladıSen dogruca bi kadin doguma git yarin. Biraz fazla uzamis bence. Ayrica catlatma ignesi vurulmana gore calisma pek yogun olmamis catlama gununde sanirim. Buyuk ihtimalle ya kistin var ya kimyasal falan. Insallah diger turlusudur ama ates de pek oyle gostermiyor.
Insallah kotu bi sey yoktur canim. Hava durumu da cok etkiliyor. Benim de bu sabah tansiyonum dustu durup dururken, her yer parladi gozume uzunca bi sure. Sonra toparladim. Ama atesime bakarsak bu ay yuksek ihtimalle gebelik yok. Hatta ben bu ay yumurtamin catlamadigini dusunuyorum cunku pek akinti hissedemedim.1
12. Gün Yum Çatladı ilişki günleri iyi aslında ama tablo beni de ensişelendirmeye başladıyarın ola hayrola
Bilmiyorum canim hayirlisi . daha memleketteyim diger ayki regil gunume 1 hafta kala gitcem eşimin yanina :)Ki
Kimyasal gecirmissindir canim. Hic canini sikma devam et calismalara.
hmen umtszlga kaplma bence blli olmz bu işlr bnim ablamında 7 sne olmdı aslmyla hamile kaldı. Suan tkrar hamlymş hbri yokmş mide agrsı skaytyle gdyr 3 aylık hamle oldgnu ögrnyo şok gcrms bri karnında brı kucgnda hersy allaha kalmş uzlme oda cok uzulmştüselam kızlar benimde bugün aşılamamın 12.günü ama idrar testi yaptım negatif bu ayda tutmadı malesef
hmen umtszlga kaplma bence blli olmz bu işlr bnim ablamında 7 sne olmdı aslmyla hamile kaldı. Suan tkrar hamlymş hbri yokmş mide agrsı skaytyle gdyr 3 aylık hamle oldgnu ögrnyo şok gcrms bri karnında brı kucgnda hersy allaha kalmş uzlme oda cok uzulmştü
Ben de migren atagi yasiyorum, bu ay da bosssssKızlar regl geldi
Drottine Bu ay çok ümitlendim ya ateş hiç bu kadar uzun süre yüksek çıkmamıştı son iki günki düşüşler bana ainyal verdi ama toz kondurmadım dpo18 de regl geldi ya inanamıyorum Hayırlısı inşallah sen güzel haber verirsin
Canim gecmis olsun.. Resmen iyi haber alamaz olduk yaa..Kızlar ben bebeğimi kaybettim kimyasal gebelikmis hayırlısı
Valla atesin yuksek olunca ben de cok umitlendim. Neden ates bu kadar yuksekken adet oldun o da ilginc.. Hayirlisi demekten icim eridi..Kızlar regl geldi
Drottine Bu ay çok ümitlendim ya ateş hiç bu kadar uzun süre yüksek çıkmamıştı son iki günki düşüşler bana ainyal verdi ama toz kondurmadım dpo18 de regl geldi ya inanamıyorum Hayırlısı inşallah sen güzel haber verirsin
İyi düşünelim iyi olsun Can'ım benım herşey AllahtanCanim gecmis olsun.. Resmen iyi haber alamaz olduk yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?