Ikona bayildim, durumu ancak bu kadar iyi anlatabilirdi..İ
İyi düşünelim iyi olsun Can'ım benım herşey Allahtan
Size tek tavsiyem sakın erken kan testi gebelik testi yapmayın beni gibi hayal kırıklığına uğrarsınız ben iki gebelik yaşadım bat günü yapmıştım yüksekti ikiside burda okudum kimyasal gebeliği ve ne yazıkki başım geldi üzülmüyorum bellide ilerde daha büyük sıkıntı olucaktı ama ben acele ettim en çok eşime üzüldüm resmen gözünden yaş aktıIkona bayildim, durumu ancak bu kadar iyi anlatabilirdi..
Geçmiş olsun canım. Kimyasaldan sonra gebelik sansi artiyor. İnşallah hemen hamile kalirsin tekrar.Kızlar ben bebeğimi kaybettim kimyasal gebelikmis hayırlısı
Hayırlısı ile olucaksa olsun bitanem inş çok sagolGeçmiş olsun canım. Kimyasaldan sonra gebelik sansi artiyor. İnşallah hemen hamile kalirsin tekrar.
geçmiş olsun canımSize tek tavsiyem sakın erken kan testi gebelik testi yapmayın beni gibi hayal kırıklığına uğrarsınız ben iki gebelik yaşadım bat günü yapmıştım yüksekti ikiside burda okudum kimyasal gebeliği ve ne yazıkki başım geldi üzülmüyorum bellide ilerde daha büyük sıkıntı olucaktı ama ben acele ettim en çok eşime üzüldüm resmen gözünden yaş aktı
üzülme denemeye devam canım.Kızlar ben bebeğimi kaybettim kimyasal gebelikmis hayırlısı
Geçmiş olsun cnmKızlar ben bebeğimi kaybettim kimyasal gebelikmis hayırlısı
Ben de de her ay oluyor regl öncesi hep ümitleniyorum yine de belki hamileliktendir diye ama inşallah seninki hamileliktendirBen de migren atagi yasiyorum, bu ay da bosssss
Aslında iki gündür düşük de ben dedim yok vaktinde ölçmedim yok yarın tekrar yükselir falan ama nafileValla atesin yuksek olunca ben de cok umitlendim. Neden ates bu kadar yuksekken adet oldun o da ilginc.. Hayirlisi demekten icim eridi..
Ovulasyon sonrası gün sayısı Ateşle ovulasyon Gününü ve regl gelip gelmeyeceğiniKızlar yazdıklarınizi okudum bu ay da pek güzel haber yok .. bir şey merak ettim dpo ne demek ve hani atesinizi takip ediyorsunuz ya ateşten neyi anliyosunuz
Tebrik ederim cnm darısı bizlereKizlaaaar dayanamadım artik bu saatte de olsa yazayım dedim benim adet 22 ve ya 23 eylülde takip edenler bilir 6 gün geçti adetim bugün direk kan testi ve sonuç 208.5 yani pozitiiiiiifRabbim isteyen herkese yaşatsin bu duyduğu. ......
yok hayr hni çocgu olmdn öncde adtlri dznszdi.hastlgı tekrarldı dye cok uzlydo ama bebş varmş.Canim üç ay regl olmuş mu normal şekilde ??
Teşekkür ederim cnm amin allah herkese versin isteyen hala şoktayim inanamıyorumTebrik ederim cnm darısı bizlere
Hakkınızda hayırlısı olsun canım.Kızlar ben bebeğimi kaybettim kimyasal gebelikmis hayırlısı
Bende cumartesi akşam oldum. Ekim ayına kaldı umutlarımız. Rabbim hayırlısını versinben de regl oldum biraz önce kızlar. umutlarım kaldı gelecek aya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?