Hamile olmaya çalışan arkadaşlarımıza yardımcı olabilmesi adına anketi doldurup yorum ve belirtilerinizi yazmanızı rica ediyorum. Umarım hepimiz amacımıza ulaşabiliriz. Meleklerimize kavuşmak dileğiyle topiğime hoşgeldiniz
ANNE ADAY LİSTEMİZ
@hicbirseymi Hamile
@mutsuzperi Hamile
@pudink Hamile
@quazza Hamile
@melita09 Hamile
@lalsu01 Hamile
@casun Hamile
@bambay
@canus123
Eylemeylemce
@prensinin_prensesi
@gbbc
@Hayal Peri
@Lilyumas
@hadiinsallah
@Tugcekucuk Bat 10 Eylül
@Tuanam21 Bat 10 Eylul
@myssteriouss Bat 12 Eylul
@melev Bat 12 Eylül
tontikto Bat 12 Eylul
Skry10 Bat 13 Eylul
@Pokahontass Bat 14 Eylul
@yapayalniz1 Bat 14 Eylul
@ardaemre Bat 19 Eylul
@Emineeetuba Bat 19 Eylul
@gulit_me Bat 20 Eylul
@ERKAN MELTEM Bat 23 Eylul
pass Bat 25 Eylül
Veson Bat 26 Eylul
@triton-x Bat 29 Eylul
@ada_aras Bat 29 Eylul
mavimli Bat 29 Eylül
@ROSE ROSE Bat 30 Eylül
kelebek922 Bat 31 Eylül
Drottine Bat 1 Ekim
@Svl2425 bat 2 Ekim
Herkesler nerde bu batı geçen arkadaşlar neden sonuçları bildir miyor ? Topik çok sessiz
Benimde yeni bat 20 EkimBen yazmıştım, benim geçen ay da olmadı maalesef, bu ay yeni bat 9 Ekim
Hadi bakalim hayirli ugurlu olsun. Rabbim tamamina erdirsin inşallahveee haamiileeyimmmmm adtm 2 gn gckti test slikte olsa poztf.
amin ınş darsı bsnza rabbm snunda dualrmı kabul etdi. Ayrca bu ay çok ruya grdm.Hadi bakalim hayirli ugurlu olsun. Rabbim tamamina erdirsin inşallah
Aman ya çok Haklısın gelmezse gelmesin uykusuz geceler bitmek bilmeyen gaz sancıları habire seni somuran bir bebek zaten hamilelik belirtileri cabası mide bulantıları halsizlik sürekli uyku hali kasık bel ağrısı amaaaan hayat güzel değil mi arkadaşımHamileleri buradan kutluyorum :)
Ben de cocuk istemiyorum ztn yaa, aman gelmezsen gelme hih az daha gezerim bebis
Valla oyle yani, gunde 80 km koy yolu gidiyorum. Bi de senin mide bulantinla mi ugrascam yaaaa :) az daha Starbucks ta kahvemi yudumlayayim sensiz :)Aman ya çok Haklısın gelmezse gelmesin uykusuz geceler bitmek bilmeyen gaz sancıları habire seni somuran bir bebek zaten hamilelik belirtileri cabası mide bulantıları halsizlik sürekli uyku hali kasık bel ağrısı amaaaan hayat güzel değil mi arkadaşım
Ayyy raziyiz her turlu miz mizlanmasina. Zaten nazlilar gelmiyorlar. Gelsinler biran once. Butun hayat sevincimi kaybetmek uzereyim. Hic olmayacak hissine kapiliyorum. Ruyamda progesteron hormonum 0,85 falan çıkıyor. Kabuslar kabuslar...depresyona girmek uzereyim.Aman ya çok Haklısın gelmezse gelmesin uykusuz geceler bitmek bilmeyen gaz sancıları habire seni somuran bir bebek zaten hamilelik belirtileri cabası mide bulantıları halsizlik sürekli uyku hali kasık bel ağrısı amaaaan hayat güzel değil mi arkadaşım
yeni bat 25 ekimBen yazmıştım, benim geçen ay da olmadı maalesef, bu ay yeni bat 9 Ekim
Tebrik ederim canım. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah . Benim bat 27 eylül dü hala gelen giden yok hastalanmazsam yarın bende test yapacağım. Belirtilen ve kasıklarım regl olacakmış gibi ağrıyor ay inşallah olmam ve bebişim benimledir. Hafif mide bulantısı da var sabahları ay inşallah hamileyim dir.veee haamiileeyimmmmm adtm 2 gn gckti test slikte olsa poztf.
Ben de bu ay regl olmadan önce rüyamda hamile kaldığımı öğreniyorum hcg bakılıyor düşük çıkıyor değer kürtaj için gün almaya çalışıyordum doğru dürüst rüya görmeyen ben kabus görmeye başladım:)Ayyy raziyiz her turlu miz mizlanmasina. Zaten nazlilar gelmiyorlar. Gelsinler biran once. Butun hayat sevincimi kaybetmek uzereyim. Hic olmayacak hissine kapiliyorum. Ruyamda progesteron hormonum 0,85 falan çıkıyor. Kabuslar kabuslar...depresyona girmek uzereyim.
Regl kaçtasın cnmkızlar ben bu ay ateş takibi yapıcam ama neye göre değerlendiricem bilmiyorum.bana yardımcı olabilir misinz
inş bebegm inş hamlsndr rabbm gnlne gre vrsn ben adttn öncde test yapmstm adtm gcncde test yaptm. Hamlym ama icmde krku war hala adt olckmsm gbi adtm 2 gn gckti.bgnde test yaptm slik ama cift czgi snucta.d.d.dTebrik ederim canım. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah . Benim bat 27 eylül dü hala gelen giden yok hastalanmazsam yarın bende test yapacağım. Belirtilen ve kasıklarım regl olacakmış gibi ağrıyor ay inşallah olmam ve bebişim benimledir. Hafif mide bulantısı da var sabahları ay inşallah hamileyim dir.
Güzel duaların için teşekkür ederim canım. Tekrar tebrik ederim canım en kısa zamanda kan testi yaptır canım. Ben daha önce tahlil yapmadım kısmetse yarın yapacağım tabi kırmızıları görmezsem. Şu an için gelen giden yok aynı şekilde her an hasta olacakmış gibiyim bende belim ve kasıklarım çok ağrıyor. Idrar tahlili pozitif çıkarsa kan tahlili de yaptıracağım .inşallah sende bende kırmızıları görmeyiz ve hamile oluruz. Allah isteyen herkese tattirsin bu duyguyu en kisa zamanda sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bebekler nasip etsin bizlere.inş bebegm inş hamlsndr rabbm gnlne gre vrsn ben adttn öncde test yapmstm adtm gcncde test yaptm. Hamlym ama icmde krku war hala adt olckmsm gbi adtm 2 gn gckti.bgnde test yaptm slik ama cift czgi snucta.d.d.d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?