Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Hayat ne kadar zor... Tek seferde hiç mucadele etmeden, savaşmadan, yipranmadan, üzülüp acı cekmeden hic birşeye sahip olamadım. Cocukluktan beri hep korkum vardı hep içten içe söylerdim, yakın arkadaşlarımla paylasirdim. Hatta evlenmeden önce eşime de çok söylemiştim bebeğim olmayacak benim hissediyorum diye... 2 gündür derin bir depresyon halim var. Ota çöpe öfke duyuyorum. Ağlıyorum sacma sapan... Kırıklarimin hesabini hic sormadim, hic isyan etmedim, hic umitsizlige kapilmadim ama bi tuafim. Allahim takdirine raziyim diyorum sadece zorlaniyorum... Yardim etsin hepimize inşallah. Şifa yaradan, umut yaradan...

Canim inan ki o ruh hali de geciyor.. Kendine dayan ve bu ruh halini esinle cok paylasmamaya calis olur mu ?

Kizlar cekmeceden cikan testi yaptim ama test 6 aylik vardir, hafif silik cizgi cikti tabii yine saatler sonra, hadi hesaplayalim dogru olma ihtimali nedir :))

Eklentiler

• image.webp
    65,2 KB · Görüntüleme: 73
Canim inan ki o ruh hali de geciyor.. Kendine dayan ve bu ruh halini esinle cok paylasmamaya calis olur mu ?
Gececek biliyorum. Eşimde üzülüyor daha çok benim üzülmeme. O daha sabırlı, daha soğukkanlı. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin. Diliyorum, istiyorum. Allahim yardim etsin bize...

[QUOTE drottine, post: 42791110, member: 212035"]Kizlar cekmeceden cikan testi yaptim ama test 6 aylik vardir, hafif silik cizgi cikti tabii yine saatler sonra, hadi hesaplayalim dogru olma ihtimali nedir :))[/QUOTE]
Benim gecen ay böyle oldu işte saatler sonra hayalet bi beyaz cizgi çıktı üç dört gün yaptım test hep aynı çıktı ama kirmizilar geldi inşallah sende gelmez..

[QUOTE drottine, post: 42791110, member: 212035"]Kizlar cekmeceden cikan testi yaptim ama test 6 aylik vardir, hafif silik cizgi cikti tabii yine saatler sonra, hadi hesaplayalim dogru olma ihtimali nedir :))
Benim gecen ay böyle oldu işte saatler sonra hayalet bi beyaz cizgi çıktı üç dört gün yaptım test hep aynı çıktı ama kirmizilar geldi inşallah sende gelmez..[/QUOTE]
Gelir gelir :) ben is olsun diye yazdim o test saglm mi kalir kiz :) ztn gorunmuyo bile :))

inş güzlm dün intrnetdn bktm ilk ay adt olckmş gbi hsstmek nrmalmş ama ynde dkkt etmek grkyrmuş.bol dnlenmk grkymş bkalm ksmet rabbm sesmzi duysn kucgmzı bos brakmsn ınş.

arkadşm allah kucgna almayı nasip etsn ne kadar çok svndm senin adna.d dualrm snnle inşallah sag salm yolclgnu tmamlar fndgn.d
Amin canım hep birlikte inşallah tamamlariz bu güzel yolculuğu dualarımdasın canım. Herşey çok güzel olacak. Artık negatif düşünmek yok.

Ins canim ne zamandir dusunuyorsunuz. Ne zaman Ogrendin . Belirtilerin neydi
24 aydr istyrdm olmadı. Bu ay çok rüya grdm ruya knsnda cok hassasm sarı ve bikaç damla kan lksi mde blntsı bş agrsı ishal anlık bs dnmsi sürekli usume sabhları asırı ter ıle uynma kasklrmdki anlık gren snclar ovlsyn gnumdn berı böyle yukrda işartlmstm eksksz istrsn bi bk

Bendede hepsi oldu . hatra ilk yaptigim testte bariz 2. Cizgi vardi sonrakilerdede koyu regl son gunlerindeki kahve gibi basladi ole bitti 6 gun hectikten sonra oldum . kan tahlili vermedim silik cikinca galiba kimyasaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…