- 7 Temmuz 2015
- 1.829
- 1.832
- 133
- 42
Canim inan ki o ruh hali de geciyor.. Kendine dayan ve bu ruh halini esinle cok paylasmamaya calis olur mu ?Hayat ne kadar zor... Tek seferde hiç mucadele etmeden, savaşmadan, yipranmadan, üzülüp acı cekmeden hic birşeye sahip olamadım. Cocukluktan beri hep korkum vardı hep içten içe söylerdim, yakın arkadaşlarımla paylasirdim. Hatta evlenmeden önce eşime de çok söylemiştim bebeğim olmayacak benim hissediyorum diye... 2 gündür derin bir depresyon halim var. Ota çöpe öfke duyuyorum. Ağlıyorum sacma sapan... Kırıklarimin hesabini hic sormadim, hic isyan etmedim, hic umitsizlige kapilmadim ama bi tuafim. Allahim takdirine raziyim diyorum sadece zorlaniyorum... Yardim etsin hepimize inşallah. Şifa yaradan, umut yaradan...
Gececek biliyorum. Eşimde üzülüyor daha çok benim üzülmeme. O daha sabırlı, daha soğukkanlı. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin. Diliyorum, istiyorum. Allahim yardim etsin bize...Canim inan ki o ruh hali de geciyor.. Kendine dayan ve bu ruh halini esinle cok paylasmamaya calis olur mu ?
İnşallah dogrudur canım. Ben çizgiyi goremedim ama fotografta görünmüyor.Kizlar cekmeceden cikan testi yaptim ama test 6 aylik vardir, hafif silik cizgi cikti tabii yine saatler sonra, hadi hesaplayalim dogru olma ihtimali nedir :))
Daha hastaligim btmedi canım regl 5.gunum yarın 25 eylülde oldumVeson .!.:Regl kaçtasın cnm
Benim gecen ay böyle oldu işte saatler sonra hayalet bi beyaz cizgi çıktı[QUOTE drottine, post: 42791110, member: 212035"]Kizlar cekmeceden cikan testi yaptim ama test 6 aylik vardir, hafif silik cizgi cikti tabii yine saatler sonra, hadi hesaplayalim dogru olma ihtimali nedir :))
Cnm ztn buyuk ihtimalle buharlasma cizgisi dogru degil ben bugun adet olabilirim:$İnşallah dogrudur canım. Ben çizgiyi goremedim ama fotografta görünmüyor.
Tebrik ederim canim bnm . Gozun aydin . kay aydir dusunuyorsun belirtilerin neydi ???Kızlar hamileyim sonunda Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu çok mutluyum.
inş güzlm dün intrnetdn bktm ilk ay adt olckmş gbi hsstmek nrmalmş ama ynde dkkt etmek grkyrmuş.bol dnlenmk grkymş bkalm ksmet rabbm sesmzi duysn kucgmzı bos brakmsn ınş.Güzel duaların için teşekkür ederim canım. Tekrar tebrik ederim canım en kısa zamanda kan testi yaptır canım. Ben daha önce tahlil yapmadım kısmetse yarın yapacağım tabi kırmızıları görmezsem. Şu an için gelen giden yok aynı şekilde her an hasta olacakmış gibiyim bende belim ve kasıklarım çok ağrıyor. Idrar tahlili pozitif çıkarsa kan tahlili de yaptıracağım .inşallah sende bende kırmızıları görmeyiz ve hamile oluruz. Allah isteyen herkese tattirsin bu duyguyu en kisa zamanda sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bebekler nasip etsin bizlere.
inşallah bebgm rabbm ızn vrırde bebgm ttnr. 2 dfa kmyasl yaşdm krkuyrm ama adtm ilk dfa gcti dgrlrnde gcmemsti.Chatlak_cadu@ Sen en azından çift çizgi görmüş sun inşallah değerlerin kat kat artar inşallah canım.
Sen hamile misin cnminşallah bebgm rabbm ızn vrırde bebgm ttnr. 2 dfa kmyasl yaşdm krkuyrm ama adtm ilk dfa gcti dgrlrnde gcmemsti.
arkadşm allah kucgna almayı nasip etsn ne kadar çok svndm senin adna.d dualrm snnle inşallah sag salm yolclgnu tmamlar fndgn.dKızlar hamileyim sonunda Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu çok mutluyum.
evet guzlm allaHm kucgma almyı nasip edrse hamlym inş. Darısı bşna.Sen hamile misin cnm
Ins canim ne zamandir dusunuyorsunuz. Ne zaman Ogrendin . Belirtilerin neydievet guzlm allaHm kucgma almyı nasip edrse hamlym inş. Darısı bşna.
Amin canım hep birlikte inşallah tamamlariz bu güzel yolculuğu dualarımdasın canım. Herşey çok güzel olacak. Artık negatif düşünmek yok.arkadşm allah kucgna almayı nasip etsn ne kadar çok svndm senin adna.d dualrm snnle inşallah sag salm yolclgnu tmamlar fndgn.d
24 aydr istyrdm olmadı. Bu ay çok rüya grdm ruya knsnda cok hassasm sarı ve bikaç damla kan lksi mde blntsı bş agrsı ishal anlık bs dnmsi sürekli usume sabhları asırı ter ıle uynma kasklrmdki anlık gren snclar ovlsyn gnumdn berı böyle yukrda işartlmstm eksksz istrsn bi bkIns canim ne zamandir dusunuyorsunuz. Ne zaman Ogrendin . Belirtilerin neydi
Bendede hepsi oldu . hatra ilk yaptigim testte bariz 2. Cizgi vardi sonrakilerdede koyu regl son gunlerindeki kahve gibi basladi ole bitti 6 gun hectikten sonra oldum . kan tahlili vermedim silik cikinca galiba kimyasaldi24 aydr istyrdm olmadı. Bu ay çok rüya grdm ruya knsnda cok hassasm sarı ve bikaç damla kan lksi mde blntsı bş agrsı ishal anlık bs dnmsi sürekli usume sabhları asırı ter ıle uynma kasklrmdki anlık gren snclar ovlsyn gnumdn berı böyle yukrda işartlmstm eksksz istrsn bi bk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?